Отслабване с Шуслерови соли

• 125 878
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, искам да попитам тези ШС за отслабване подтискат ли апетита?

# 46
Здравейте и аз мисля да пробвам тази комбинация, че след секциото не мога да си регулирам стомаха и ми трябва нещо с което да си позасиля метаболизма, че иначе без слабителни не мога да ходя. Въпроса ми е към тези, които са ги пили разтваряхте ли ги във вода или ги смучехте под езика?

# 47
Дано не го сметнат за реклама

Аз това намирам

# 48
  • Sofia
от една седмица приемам тази комбинация...е как пък грам не смъкнах Crossing Arms

# 49
Здравейте, от два дена ги пия тия соли , има ли резултати при вас момичета?

# 50
  • Sofia
от една седмица приемам тази комбинация...е как пък грам не смъкнах Crossing Arms
 има,има ефект  Party

за месец и 1/2 свалих към 6кг.,без особени усилия,исках да се случи по-бързо и ако може по повече,но и от това съм доволна...продължавам до есента Hug

# 51
Значи продължавам с пълна пара , дано успея да смъкна някое килце , че все съм гладна и дебела  Simple Smile

# 52
 има,има ефект  Party

за месец и 1/2 свалих към 6кг.,без особени усилия,исках да се случи по-бързо и ако може по повече,но и от това съм доволна...продължавам до есента Hug

Може ли снимка или линк към продукта от който пиеш -  това комбинация от трите соли в една опаковка ли е или се вземат по отделно солите №5, №9 и №10 и се вземат по схемата. Може ли да се увеличи приема им с цел по-бърз ефект?

# 53
  • Sofia
всяка сол си е в отделна опаковка,може и да не се смесват,а по 5бр.да се държат в устата до разтваряне,взимайте от големите опаковки,по-евтино излизат

дозата е по 5 от всяка
сутрин-10
обед-5
вечер-9

# 54
 има,има ефект  Party

А спазваше ли някаква диета?

# 55
  • Sofia
махнах доста храни поради проблем с жлъчката/имах кризи/,пия повече вода,основно съм на плодове,зеленчуци,фрешове/плодови и зеленчукови/,движа се повече...

# 56
От къде ги взимате големите опаковки?

# 57
Здравейте. Може ли жена над 40 да сподели има ли резултат от солите? Едно е да си 25 годи, друго над 40. До 32 години и аз свалях бързо, а сега ям не ям все същото.

# 58
  • Sofia
аз съм на 45год.,за 2-3год.качих над 25кг.поради проблем с ЩЖ/хашимото/,от лятото приемам солите и имам резултат -10кг.,но започнах и повече да се движа/спортувам....скоро ще започна отново приема им,иска ми се да мога от Германия да си ги закупя/огромна е разликата в цената/

# 59
Всяка промяна в дневния режим се отразява, така че може да не е от солите.
А може ли линк къде от Германия се закупуват?

Общи условия

Активация на акаунт