Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 569
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas
Момичета по колко деца са долу-горе в момента по групите на вашите деца,има ли много болни или вече отшумя грипа? Ивето от другата седмица тръгва на ясла и ми е много притеснено.

# 166
  • Бургас
Момичета по колко деца са долу-горе в момента по групите на вашите деца,има ли много болни или вече отшумя грипа? Ивето от другата седмица тръгва на ясла и ми е много притеснено.

В групата на сина ми днес са били 8 деца и са ги събрали с първа група, защото в тяхната стая било много студено. Това е по негови думи, тъй като заради епидемията не ни пускат и не мога да се видя с учителите.

# 167
И в групата на сина ми са били 8 деца последните няколко дни.

# 168
  • Бургас
И  в нашата група са десетина деца.Мария,защо не ви пускат?Вече отпадна забраната.При нас още вчера пускаха.

# 169
  • Бургас
Ами не знам. Нали до петък и училищата са във ваканция, не е ли забраната навсякъде до тогава нямам представа.

# 170
  • Burgas
Училищата са във ваканция дадена от министъра за цялата страна,а грипната ваканция беше до сряда включително дадена от общината и само за Бургас.

# 171
  • Бургас
Изясни ми се, благодаря!   bouquet
Явно в нашата градина е нещо на местно ниво. Rolling Eyes

# 172
  • Бургас
Аз да ви кажа момичета,така и не разбрах,каква е идеята да ги оставяме до вратата newsm78

# 173
  • Бургас
Най-вероятно да се намали контакта на всички деца и родители.

Аз и тук да питам нещо.
Сина ми сега е трета група в градината и през септември ще е предучилищна в училище. В такъв случай до кога ще има право да посещава ДГ и кога ще го изпишат от там?

И друго да споделя. В сряда, като плащах таксата, касиерката ми обясни за нововъведението от 18 лв. на месец. Каза ми още, че вече бележките трябва да се носят в три дневен срок от отсъствието, защото ги входирали в системата и ако закъснеем не важат. А ако детето няма извинителна бележка за отсъствието си, освен таксата от 18 лв. ще дължи и по 1.40 на ден, въпреки че не е посещавало градина. Накара ме да се разпиша, че съм уведомена.
Това за бележките никак не ми харесва, тъй като аз взимам такава чак като оздравее. Предварително няма как да знам колко време ще отсъства..

# 174
Аз и тук да питам нещо.
Сина ми сега е трета група в градината и през септември ще е предучилищна в училище. В такъв случай до кога ще има право да посещава ДГ и кога ще го изпишат от там?
В групата на сина ми имаше две деца( близначета ) които на 15 си бяха в детската градина участваха в тържествата и на 16 случайно разбрах че са в предучилищна в училище,а госпожите са разбрали след седмица,не знам как става ,но знам че както и моето дете те двете бяха цяло лято в градината.
Само че сега с новите такси лятната е 2 и нещо на ден....

# 175
  • Бургас
Благодаря ти за отговора!   bouquet
Таксата не ме притеснява, но незнам дали няма да ми го изпишат още в края на май и лятото да няма право да е на градина. Не че ще го държа цяло лято там, но поне ако може юни и юли да изкара бих се възползвала. И от август до 15 септември да е във ваканция.

# 176
  • Бургас
Ама защо мислиш че ще го изпишат от градината, освен ако ти изрично не отидеш и не им кажеш те първо няма как да знаят, после ти можеш да вземеш решение в последния момент за преместване. Все пак ще е подготвителна група, не е първи клас.  Peace

# 177
  • Бургас
Шушоната, благодаря ти и на теб!   bouquet
Аз нямам намерение да им казвам, освен ако сина ми не се издаде.  Laughing Но ако каже пък не искам и да лъжа. А от училището ми казаха, че записването с оригиналните документи е май месец и ако трябва да му взема картона от градината няма как да скрия. Ще трябва да проуча въпроса.
И ме извинете, че всеки втори пост е мой на последната страница. Blush

# 178
  • Бургас
Ако се сещаш картона го носехме в градината чак септември месец. В училище по същия начин картона са ни го искали едва като започнат училище. Така че не се притеснявай.  Peace

# 179
  • Бургас
Много ти благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт