Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 563
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • у нас

Неотшумявали вече грипната епидемия....
[/quote]

На градината имаше бележка, че епидемията се удължава до сряда 8-ми.

# 151
  • Burgas

Неотшумявали вече грипната епидемия....

На градината имаше бележка, че епидемията се удължава до сряда 8-ми.
[/quote]Да и учениците ще почиват до сряда включително.

# 152
  • Бургас
Да, проверих в Общината. И до Ананиева стигнахме. Няма такова нареждане. Пак лъжи. Този път обаче сериозно съм решила да се заям, не е справедливо някак за едни да може, а за други - не. Просто със всички изследвания и заключения, които допълнително му направих че е здрав, заради случая, нищо че се оръсих, ще подам жалба ако и утре откажат да го вземат. Писма ми от своеволията на мед.сестрата./пак за "Раковина" говорим/. Изрично сутринта каза, че деца, които не са били на градина в петък няма да ги взима в понеделник независимо по каква причина са отсъствали. Стана ясно, че не е така.  Wink

# 153
  • Burgas
Хм,много неприятно,но според мен дори утре да го вземат отиди при директорката и попитай защо предния ден не са взели детето при условие,че е здраво,много странно за пръв път чувам нещо подобно,като се има на предвид,че всяка година почти има грипна епидемия.

# 154
  • Бургас
Днес нямаше проблем слава богу, че така се бях нахъсала от снощи още Simple Smile
До колкото разбрах са глобили сестрата миналата седмица, незнам по каква причина, но това не означава, че трябва да се изкарва на наш гръб.
Да не говорим за травмата у детето. Вчера цял ден е повтарял, че от градината не го искат и са го изгонили, а днес сутринта тръгна с рев защо ще го водим като не го искат, а толкова обича да ходи.

# 155
  • Бургас
Тази сестра определено е някакво куку. Да ме извинява за заключението ми, ама... каква е логиката като си отсъствал и да не те вземат, че нали и събота и неделя също си отсъствал, вероятността да си лепнал грип е още по-голяма тогава. Айде тогава да затворим градината, най-добре. То и без това само по грипна епидемия има контрол май.  ooooh!
Групата под карантина, пък младежа ми вика: мамооо днес ходих на компютри  #Crazy после имало бум на варицела, ами ще има - как няма да има.  Crossing Arms

# 156
  • Бургас
шушоната, най-смешното в случая е, че няма и половин час преди да го заведем на градина минахме през личната му, за да го прегледа, да установи, че е здрав и да ни даде бележка за градината. Joy По-проверено от това здраве му кажи Hug

# 157
  • у нас
Тази сестра определено е някакво куку. Да ме извинява за заключението ми, ама... каква е логиката като си отсъствал и да не те вземат, че нали и събота и неделя също си отсъствал, вероятността да си лепнал грип е още по-голяма тогава. Айде тогава да затворим градината, най-добре. То и без това само по грипна епидемия има контрол май.  ooooh!
Групата под карантина, пък младежа ми вика: мамооо днес ходих на компютри  #Crazy после имало бум на варицела, ами ще има - как няма да има.  Crossing Arms

Не и тогава няма. Не видях нито веднъж сестрата да седи на входа и да преглежда децата преди да влязат в градината. В групата на сина ми имаше детенце, което кашляше като бухал, но понеже между 3-тите и 4-та група се провеждаше викторина за Васил Левски, миналия четвъртък по време на епидемия, при т.нар. засилен филтър, го оставяха в групата въпросното дете.

Вчера закарах малката здрава, а е взех с течащ нос и като се обадих днес на учителката ми заяви, че съм я закарала вчера болна. Как не ги е срам. Всеки път си измиват ръцете и прехвърлят топката на родителите.

Друг въпрос, който ме вълнува колко градуса е в градината, на втория етаж. Детето се оплаква, че от миналата седмица й е студено, въпреки това учителката я е карала да си сваля горницата, защото било топло. Е, ама ако на нея й е топло, това не значи, че на всички е топло. Да не говорим, че на втория ден от обявената епидемия децата от втория етаж са били облечени и са чакали родителите, защото за по-малко от половин минута я докараха. А, как знаят в колко часа ще дойде въпросния родител - може и 16,00 часа, а може и в 18,00 ч?

# 158
  • Бургас
Синара, сигурно имат извадка от статистическо проучване и знаят в колко часа кой родител идва.  Wink  Или просто стоят топло облечени, и приятно изпотени и чакат мама  Whistling
В нашата група, на втория етаж, е много топло и го оставям с най-тънките блузки и пак е запотен. Но защото сме около парния котел доколкото разбрах от госпожата. А в другите групи, например в новото крило не е така, там трудно се стопляло и децата били с грейки най-редовно  Peace

# 159
  • у нас
Като вляза да взема сина ми едвам изтрайвам няколко минути от жега, защото под тях е точно котелът. Вие сте над нас  Wink Но като се кача на втория централен етаж  и на мен ми се струва хладно при положение, че съм с палто и тогава не беше още кой знае колко студено. А сега при тези минусови Т просто мога само да гадая.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 17:52 от Sinara

# 160
  • Бургас
Черпят ли децата за имен ден в детската градина или само рождените дни се отбелязват? Какво е подходящо за случая някой с повече опит ако може да каже. Rolling Eyes

# 161
  • Burgas
Черпят ли децата за имен ден в детската градина или само рождените дни се отбелязват? Какво е подходящо за случая някой с повече опит ако може да каже. Rolling Eyes
Ми който иска черпи  Peace според мен някакви бонбони или бисквитки.

# 162
  • у нас

някои носят торта, сокчета или пък бонбони и някакви сладки, а някои и нищо не носят. Кой както прецени.

# 163
  • Бургас
Мерси Hug
Мислех за бонбони или бисквитки, че тортите ги свързваме още само с рождени дни Grinning

# 164
запис на нас ни предстои кандидатстжане в ясла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт