Съвети за университети в Шотландия

• 129 773
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
изпратихте данните от картата или в сайта има начин да платите, как точно стана?

Ние изпратихме данните и те ще си ги дръпнат на 3 септ.,но става въпрос за Келвин Корт. Гости в частните общежития могат да приемат стига да уведомят там който си трябва
Ще питаме другата седмица пак за плащането, ще си пресметна и как ще ми е по-изгодно, чрез коя карта, дебитна или кредитна.

# 406
  • Варна
Фърхил приема само банкови преводи - синът ми ги пита преди известно време. И аз бих предпочела да платя с кредитна и после да си я изплащам на части, пък и таксите са по-ниски ,но не може. Синът ми също така каза ,че можело и да се плати в кеш, в първия ден от пристигането ,но не ми се ще да носи толкова пари в себе си, нали няма да пътува с директен полет . Явно общежитията към университета имат друга политика на плащане.Гледам ,че и безплатен транспорт до университета предлагат някои.

# 407
да имало някакви микробуси които минавали край фърхил и понякога ги ползвали децата, нямало проблем, поне миналата година

# 408
Сега си спомням, че сина на моя позната миналата година е платил първата вноска във Фърхил на място с дебитна карта, макар, че на мен не ми се ще да носи толкова пари дори и в карта.

# 409
Е, не се притеснявайте толкова. Фърхил е на ок. 2 км от Университета. Моят смята да си ходи пеш.

# 410
А, то и ние така, само да понакупим по-здрави обувки. Тази сутрин се събудих с мисълта, че остава само месец...малко ми се сви сърцето, и сега е далеч, ама нали е в България...хем мечтаем за по-добро бъдеще, хем ми е много мъчно...

# 411
  • Варна
Е, не се притеснявайте толкова. Фърхил е на ок. 2 км от Университета. Моят смята да си ходи пеш.

Не се притеснявам. Попаднах на информация и споделих. Ето линка http://www.glasgowstudent.net/services/minibus/, които са в Мурано, Уолфсън, Куин Мери могат да се възползват. Не съм чела целия сайт, дано и нашите, ако им е удобно да могат да ги ползват понякога / особено когато много вали  Wink /

# 412
  • София - Варна
Купих билет до Лондон - еднопосочен. Сега искам да купя Лондон-София-Лондон. Ваканцията е от 15.12.12 до 06.01.13. Изпитната сесия е от 14.01.13. Според вас, седмицата преди сесията дали е за самоподготовка или е с лекции и упражнения. На 06.01.2013 цената на билетите е по-висока.

# 413
.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 04:58 от cool_witch

# 414
Наистина, много са високи цените за тези дати. Авиокомпаниите гонят максимални печалби...

# 415
.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 14:04 от cool_witch

# 416
Чак сега видях темата. Само за студенти в Шотландия ли става въпрос? Извинявам се, но не прочетох всички коментари, ще го направя по- късно. Моят син кандидатства само в Англия и си избра университета в Ковънтри. Още няма безусловна оферта, но предполагам, че е въпрос на дни. Търся всякаква информация за там.

# 417
  • София - Варна
Чак сега видях темата. Само за студенти в Шотландия ли става въпрос? Извинявам се, но не прочетох всички коментари, ще го направя по- късно. Моят син кандидатства само в Англия и си избра университета в Ковънтри. Още няма безусловна оферта, но предполагам, че е въпрос на дни. Търся всякаква информация за там.

Моят ще учи в Кардиф, Уелс. Но т.к. няма тема, аз пиша и чета тук.

# 418
Радваме се и на майки англичанки,но пък не ви пречи да си спретнете и вие темичка.Със сигурност,ще се се появят още майки,които пък ще ви дадат ценни съвети,като нашите шотландски майчета.. newsm53 Може и татковци да надникнат.

# 419
Брей, за татковци не се бях сещала. Те май не се занимават с такива неща. Типично за нас, българките - да се нагърбваме със всичко...

Общи условия

Активация на акаунт