Съвети за университети в Шотландия

• 129 263
  • 822
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде из облаците
Още се сетих макетно ножче, скалпел, ако може от някъде да ѝ намерите, ще ѝ е от голяма полза и май даже някакви клещи мъжа ми ѝ беше взел с тънки и май леко извити върхове, това ще им трябва за макетите.
Само да напомня - тези неща не трябва да са в ръчния багаж, ще ги конфискуват.
Хубава забележка, задължително в чекирания.

# 556
Моля да споделите от къде може да се купи адаптер за английските контакти.

# 557

Преди време ми бях казли, че в Практикер има. Аз в понеделник ще ходя до един магазин за разни джаджи "Панда", надявам се да има.

# 558
Ние купихме от Техномаркет, десетина лв.

# 559
Кажете сигурно ли е, че няма проблем с Виза Електрон да се плаща и тегли в брой?

# 560
,

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 04:52 от cool_witch

# 561
  • Стара Загора
Още се сетих макетно ножче, скалпел, ако може от някъде да ѝ намерите, ще ѝ е от голяма полза и май даже някакви клещи мъжа ми ѝ беше взел с тънки и май леко извити върхове, това ще им трябва за макетите.
Само да напомня - тези неща не трябва да са в ръчния багаж, ще ги конфискуват.
естествено, няма да си усложняваме живота  Simple Smile
а може засега да не купувам нищо и да изчакаме да кажат какво е необходимо, така или иначе ще изпращаме някакъв багаж допълнително

# 562
  • Бургас
Ние купихме  за два лева от Conrad.Мисля че и в София ги има тези магазини.

# 563
Ние купихме  за два лева от Conrad.Мисля че и в София ги има тези магазини.
[/qu
Единственият магазин в който успяхме да открием във Варна беше Технополис и струва 10 лв. Доста по-различен е от този, който струва 2 лв.

# 564
  • Варна
Прочетох в другата тема - за набор 93, как някои от пътуващите студенти са имали проблеми с багажа и взех да поизтръпвам какво ли може да се случи и на нашите. И между другото цената на билета Варна - Лондон на БГ еър за след 5 дни е вече почти 1300 лв. Тия хора луди ли са  Twisted Evil

# 565
България Еър са гадове, монополизираха всички дестинации по които пътуват студенти и надуха цените жестоко. Затова моето  се преориентира към Букурещ, а и е по близо до Варна, отколкото София.

# 566
Аз купих такъв адаптер от обикновен магазин за ел. материали 2,50 струваше. Иначе платих даже и общежитието /1200 паунда/ с карта Виза електрон, никакъв проблем нямаше. Купихме и обувки с вата отвътре не много дебели, но не и съвсем тънки. В багажа ще сложим и едни стари, но доказани кецове и това засега. Дано да издържат до Коледа.

# 567
,

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 04:53 от cool_witch

# 568
Иначе платих даже и общежитието /1200 паунда/ с карта Виза електрон, никакъв проблем нямаше.

Това за кое общежитие е?

# 569
Иначе платих даже и общежитието /1200 паунда/ с карта Виза електрон, никакъв проблем нямаше.

Това за кое общежитие е?
За Фърхил в Глазгоу.

Общи условия

Активация на акаунт