Съвети за университети в Шотландия

• 129 157
  • 822
  •   1
Отговори
# 690
И моята се тюхкаше как така нямало да си облича рокли и въобще елегантни дрехи,но като видях какви неща си е накупувала, ще и пратя по-нататък пари да вземе нещо и на брат си, че тук май имаме само суперскъпи боклуци. Той ме врънкаше оня ден в Букурещ за някакво пуловерче за 19 евро, пък като гледам тя си е купила подобно за 4 паунда. Ама тя не е капризна, а малкия е страшен, от не знам коя си марка не знам си какво...голяма глезотия.

# 691
Ама тя не е капризна, а малкия е страшен, от не знам коя си марка не знам си какво...голяма глезотия.
И при нас е така малкия ми е по-голям глезльо и се впечатлява от марките

# 692
Здравейте, има ли запознати с университета в Глазгоу? Разбрах, че за правото искат някакъв сертификат предварителен, но за другите специалносити знаете ли дали го има? Computer Science по-специално Confused

# 693
  • Варна
Здравейте, има ли запознати с университета в Глазгоу? Разбрах, че за правото искат някакъв сертификат предварителен, но за другите специалносити знаете ли дали го има? Computer Science по-специално Confused

Не се разбира какво точно питаш ? Искат сертификат за изкарано ниво по английски език по принцип.

Аз пак да питам нещо / ще си сменя подписа  на "Питанката" вече  Mr. Green / - синът ми казва ,че има проблем със записването на единият от предметите, които е избрал, там на място в Университета. Въпреки, че в Май Кампус е одобрен и т.н и сега се чуди какво да прави. Не иска да си сменя предмета с друг. Някой друг има ли такъв проблем ? Може ли да се направи нещо и да настоява ?

# 694

Не се разбира какво точно питаш ? Искат сертификат за изкарано ниво по английски език по принцип.

Искат този сертификат - http://www.lnat.ac.uk/. И за медицината е така, доколкото разбрах. ( http://www.ukcat.ac.uk/ ) Явяват се някакви предварителни тестове, и аз не ги разбирам. Нали отиваш там да учиш право, а не предварително..

# 695
  • Варна
Ето и отговора в такъв случай

http://www.ukcat.ac.uk/who-takes-the-test/ukcat-universities/

Има изброено в кои университети го искат и кодовете на специалностите. Влизате в страницата на UCAS, и на Course Search има опция търсене по кодове, така ще ви даде информация, коя е специалността, която се крие под този код.

За Computer Science, не се изисква този сертификат.

Виждам , че сега ще тръгвате по пътя на кандидатстването, питайте каквото не ви е ясно , докато още помним подробностите  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 14:40 от Сребърна паричка

# 696
  • Стара Загора
Момичета, един спешен въпрос - Къде слагате сандвичи - в ръчния или в големия багаж?
Щерката тръгва довечера  и правя последни приготовления.

# 697
  • Варна

Искат този сертификат - http://www.lnat.ac.uk/. И за медицината е така, доколкото разбрах. ( http://www.ukcat.ac.uk/ ) Явяват се някакви предварителни тестове, и аз не ги разбирам. Нали отиваш там да учиш право, а не предварително..

Нещо не съм допрочела , че има тест и за правото. Видях само за медицината и затова сложих линк с таблицата на университетите,които го изискват. Дъщерята на irenapleven кандидатства право в Шотландия и Германия и в крайна сметка избра Германия, но беше приета и в Шотландия. Можеш да потърсиш да питаш за условията на лични или в темата за набор` 93, мисля,че сега пише там. За Computer Science ти отговорих  Peace

Момичета, един спешен въпрос - Къде слагате сандвичи - в ръчния или в големия багаж?
Щерката тръгва довечера  и правя последни приготовления.

Ако ще ги яде по време на пътуването- в ръчния, ако ги правите, за да има какво да хапне, като пристигне - може и в другия. Но ако не дай си боже, авиокомпанията забави или изгуби куфара, ще останете без храна и куфара може да се вмирише, затова препоръчвам в ръчния. Лек и безпроблемен път на щерката  bye

# 698
Сребърна паричка как така се е получило, че има проблем със записването на предмета. От задължителните или избираемите предмети е?

# 699
  • Варна
Сребърна паричка как така се е получило, че има проблем със записването на предмета. От задължителните или избираемите предмети е?

От избираемите . Тези ,които учат в Scool of Аrt били с предимство при записването за този предмет и нямало места  Rolling Eyes

# 700
  • някъде из облаците

От избираемите . Тези ,които учат в Scool of Аrt били с предимство при записването за този предмет и нямало места  Rolling Eyes

Явно за избираемите  са ограничени местата, голямата така първия път не беше успяла да се запише, за курса който искаше ( отнесла се  от 2 часа е било записването, онлайн, а тя в 4 се сетила и нямало вече свободни места), за следващите пъти с приятелките ѝ бяха разучили от по-големите нещата и веднага тичаха да се записват Laughing

# 701
  • Варна
Нашите се записаха он-лайн навреме, но нещата се променили вчера на място. Затова питам, дали може да настоява, след като първоначално системата е одобрила избора му.

# 702
  • някъде из облаците
Нашите се записаха он-лайн навреме, но нещата се променили вчера на място. Затова питам, дали може да настоява, след като първоначално системата е одобрила избора му.

Най-добре е да си пита, да му обяснят защо така се е получило.

Честно казано не съм разпитвала подробности, как е записването при нас, знам че последния път се хвалеше, как на някаква лекция седяли най-отзад, за да може като свърши, първи да излезнат и да успеят да се запишат( представям си какво тичане е било Joy), в самия университет е било записването, явно и за самите курсове по различен начин се действа, newsm78.

ooooh!, всеки университет си има различни правила. Няма ли някои по-големи дечица да ги пита как е било при тях?

# 703
  • Варна
Момичета ,хич не пишете нещо. Ученици ли стягате за понеделник  Mr. Green

Да кажа,че днес в Тавекс много хубав беше курс продава на паунда - 2.40 лв / 1 паунд . От няколко месеца това е най-ниското, което съм виждала.
Хайде и пишете повечко, че да не отива темата много назад   Peace.

# 704
Имаме си ученик в къщи, но голям - 10 клас ще бъде. Вчера спа у един приятел, парти за закриване на ваканцията имаше, днес ще се мъчи в дискотека да влезе. Никакви учебници не съм му купувала, май и тетрадки няма. Мързелив е за трима, добре, че е умен и е отличник засега. Говоря му, че трябва да се стяга, ама кой ли ме слуша. Днес пък не знам защо си мисля защо от Интеграл карат хората да превеждат, че и да легализират дипломи, че я взели и още не са я върнали на момчето, което замина с дъщеря ми. Майката ми говори, че дипломата трябвало да бъде в университета докато завършат и затова не им я връщали. Аз ли нещо не разбирам, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт