Котки, кучИта, мисирки, свинки, птички-по Коледа от смях ще се олеем всички-12

• 38 490
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
Кокита, искам да ви запозная с един танц, дето го научих оня ден. Понеже е зима и сме си кокита сме си направо пингвинчета.. Та ,танца се казва :Танца на пингвина Simple Smile

# 91
Тоз танц ще е чудесен за пияни или за жени с големи...балкони  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама и за пингвини става  Mr. Green Ай и аз да ти предложа нещо пък  Laughing

П.П.Каролке, сега сериозно..браво за желанието ти да се захванеш с нещо такова, което да те прави заета, по-усмихната и да те разведрява след всичко, през което мина!  Hug

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 23:38 от zuzi_79

# 92
Мноо и готян шъ знайш Simple Smile

# 93
Айде, налигавих се за днес, време е за филм и нани, така че казвам лека нощ!  Hug

# 94
Мерси,Зузанче, искам да ви призная, че народните хора толкова много ме върнаха към живота,че няма накъде, Срещнах ттттоооооолкова много хора, които са Уникални, че дори и да си ги бях пожелала като коледно желание ,нямаше да се случи. Честно ви казвам,че всеки трябва да има една такава нисша в ежедневието си.Място само за себе си!!! Щастлива съм,че имам мъж,който ме подкрепя в това мое желание. Имам наблюдения над прителки,които си патят от това, че примерно ходят на събирания или нещо такова. Мъжете им се сърдят. Аз нямам такъв проблем (чукам на дърво).

И ето едно клипче да ни видите на коледното надиграване. Скъса ни се хорото, но настроението беше ункално Simple Smile

https://www.facebook.com/#!/pages/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%B … 489529289[/video]

# 95
  • София
Га са преместихте без време у нова тема, га 7 страници изписахте и изрисувахте... ooooh! как не въ йе срам съ чудя.

Мнооо як е пингвинския танц, ареса ми  hahaha hahaha hahaha 

И аз с танцова стъпка да съ включа и шъ бегам

# 96
За добро утро напраооо мъ смаяхте от танци  ooooh! Shocked
Каролка много сте хубави  Hug(даже мернах познати лица Simple Smile), ами това е много хубаво, че си намерила начин да се зареждаш с положителна енергия Peace. Аз навремето също съм танцувала (е не народни щото нямам какво да друсам Crazy, шегувам се, играла съм състезателни танци) и знам как се отразява както на тялото така и на духа.
А тоз танц на пингвините мъ е яд сега, че не съм го знаела на сватбата си Crossing Arms  Joy Joy, ама пъ ко ми пречи заради него да съ оженя пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кат казах да съ оженя....малииии кат съ замислих от кога сме с мъжо заедно, ся можеше да имам един пубер в къщи  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

Та по темата - аз направо незнам ко да покажа тъз сутрин....хади един скромен танц от мен  hahaha

П.П. Зу мноооо мъ е яд - тъз сутрин гледам при вас 10 градуса Shocked, и съ оплакваш че зима имало. А ко стана с твойте тела?

# 97
Ай Дубютрууууу   Mr. Green

Аз вечи станах ... и да знаете изядох закуската hahaha

чи после отивам на мисия  Mr. Green

# 98
Фейтче успешна мисия  Peace Joy Joy Joy
Аз пък тази сутрин съм се отдала на медитация rotfImbo rotfImbo

Ето да видите как се става Дядо Коледа  hahaha
и после кат тръгне да раздава подаръците и ей тъй става  hahaha hahaha

# 99

Ето да видите как се става Дядо Коледа  hahaha

Хахахах  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Значи и аз всяка зима ставам Дядо Коледа  Mr. Green

# 100
Айде, налигавих се за днес, време е за филм и нани, така че казвам лека нощ!  Hug

Първо нИдей лъга Naughty, ти да се налигавиш  Shocked няма такъв случай  Joy Joy, после да тъ отперя набързо ти в 12ч тепърва шъ ми гледаш филм ooooh! и аз съ чудя сутрин що тъ няма и все ти се спи Joy Joy Joy

# 101
Май у Варна времето днес е само за плаж  Mr. Green

Еххх училищни спомени  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 102
Е нееееееееееее ...  hahaha hahaha hahaha

# 103
Дубруутруууууу!!!

Аз...такоА....да ви помахам

Упс! ПаднаФ Ут конЬя..то май не е и кон де newsm78 Та....да нИ забравям за кво съм дошла

Боболинище, телата ми още не са готови...утре следобед мъжо ще ходи да ги взема от лабораторията, че това била конфенденциална  информация..То се знае, високи ще са, та като забременея, ще слагам инжекции в корема и отделно за антителата У Д-то

ПУ другитИ въпроси: аз за лиготията съм като бездънна яма  hahaha, исках да кажа, че за вчерашния ден приключвам.

Ау, Еликс, к'ви са тез раУти, ма душа?  hahaha hahaha hahaha

Кой търсеше шапката си...ПИЛЕТО...Хади, ПиУе, нападай! hahaha

# 104

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Няма ли да стане много ароматизирано? hahaha

За любителките на цвИтя  Whistling

И изобщо на растения  Joy

Общи условия

Активация на акаунт