Отговори
# 540
Краси, прекрасен дом Hug пожелавам ти е да е пълен с много деца. Как е сестра ти, снимки има ли ?

mira sm, защо те е страх да даваш кисело мляко?

dilqnkaa-Нели, бързичко да се оправя Бобчо

На всички болнички дечица да им минава Heart Eyes

# 541
Силве ами бяхме в болница заради реакция от домашно кисело мляко преди около 2 седмици.И от тогава не съм давала изобщо.Та така сега много внимавам и ще давам единствено купено. Peace

# 542
Силве ами бяхме в болница заради реакция от домашно кисело мляко преди около 2 седмици.И от тогава не съм давала изобщо.Та така сега много внимавам и ще давам единствено купено. Peace
Аз съм изпуснала Embarassed
Нашата педи каза, че домашните крави се гледали без ветеринарен контрол, смеските били пълни с ГМО и трябвало да внимаваме, затова ни препоръча купено.
Дано няма повече реакции Heart Eyes

# 543
Силве, сподели кога ще е датата за секцио, чакаме с нетърпение малката принцеса.

mira sm, мерси, веднага слагам нещо да ври, този път нещо не се сетих за това. Hug
Той за съжаление винаги и при най малката хрема обръща на кашлица и то лаеща( миналата зима заради тази кашлица бяхме два-пъти на АБ и вентолин но тогава имаше и Т), този път обаче е по лека и по на рядко, само като стане от сън е по изразена. ooooh!

Но по бели няма равен май, днес за секунда оставих Коларгола без надзор и естествено беше разлят е няма да ви казвам как му се ядосах( това няма чистене). ooooh!
Моя мъж днес ми вика( като се оплаквам по тел.) ама това дете на ясла няма ли да ходи. Joy

# 544
Краси, къщата е уникална! Heart Eyes

А при нас проблем след проблем. Не бях давала до сега мед на малката, все ме беше страх и е имало защо. Вчера на обяд дадох, домашен мед, на върха на малка лъжичка, уж всичко си беше наред. Към два през нощта се събуди със зверски рев, вдига краката, мисля си аз явно от изгореното я боли, понеже се пукнаха мехурите. Намазах я с пантогел, намазах и зъбките, нямаше и Т, но продължава да плаче и да си вдига крачетата, събух пижамката и гледам целите колена в ситни пъпки и червени, горящи направо. Превъртях си на бързо какво съм давала, сетих се за меда и ми светна, че е алергична рекация най-вероятно. Дадох фенистил и след 15 мин. почти изчезнаха пъпките, не горяха и колената.  Изкарах си акъла, милото ми детенце тези дни само болки върху нея. Cry

За сиропа баща И взел Фитолор, без да ме пита мен, сега се чудя да давам ли от него или да го пращам за друг.

# 545
  • Пловдив
За сиропа баща И взел Фитолор, без да ме пита мен, сега се чудя да давам ли от него или да го пращам за друг.

Ние Фитолора го пием сега за зачервеното гърло - има добър ефект  Peace

# 546
Значи него ще давам.  bouquet

# 547
Baby Love® ,миличкото дете колко му се струпа.Бързо да ви минават крачетата и обривчето от меда.И ние сме с камина с дърва но Рали знае че пари и си я обикаля.Вика " пари", "топло  има  дирва."

Да,Силве казвай датата.

Краси ,невероятна е къщата.Дано отмине гаденето.

ileinа,браво на Радо ,че се е преборил бързо,но нали знаеш че лекарите винаги се застраховат и изписват АБ .Като имамхме Т с първите зъби всеки път ни изписваше АБ нашата ,но аз не съм ги давала,покрай всеки зъб настивайки ако трябва да пие АБ то..........но всеки си знае детето.

Змейковица,бързо оздравяване.

Това с детската градина и драскниците и шестиците по ръчичките ме изуми. Rolling Eyes,но пък ако е някаква награда точно там ли й е мястото. newsm78

Алекс добре че сте се прибрали живи и здрави в това време.

Ние сме добре ядем като за последно,бърборим всичко ,не ни спира и нашата човка.Нещо немога да се справя с качването на клипчета във Фейса  а и не съм на ясно много newsm78 правя всичко, но нещо не го качва да видите каква е бърборана.

# 548
Нелка ние при такава лаеща кашлица ,даваме Хомеожен ,мисля че помага той има доста съставки и повлияват добре  Peace
Силве не знам дали това което е казала вашата педи ,защото от друга страна не знам колко е направено от мляко Киселото което продават  Peace
Да ви споделя че с няколко от варненските майчета си направихме дна много добре традицийка и веднъж месечно излизаме вечер по женски ,много разпускащо действа ,казвам го защото срешата ни е довечера и я чакам с нетърпение  Wink
Краси ще се радвам да се видим отново като сте си в Ямбол  Peace ,а за къщата нямам думи  Heart Eyes
Миленка малките са абсолютни сладурки  Hug
Сетих се кой ми липсва тези дни Мимаче ,днес гледах репортаж за Руе ,как сте?Мина ли шарката при вас?

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 17:25 от ileinа

# 549
  • Под кленовите дървета
Краси, прекрасна къщя!Дано скоро мине гаденето и да кажеш и какъв е полът на бебчо!

Да си призная аз съм голяма шубелийка за домашните неща, точно по причината, която Силвето каза. Още при бременноста ми, една акушерка ми разказа ужасяващи случаи за реакция от домашни неща.
Знам, че продуктите на пазара са бъкани с консерванти, но не бих дала домашно мляко или мед, масло още по-малко.
За мед Ники може да забрави за дълго време. По принцип се въвежда след две години, но хомеопата ни каза, че сме предразположени към алергия към пчелните продукти и пчелите, затова меда седи далече от него.

Илейна, разбирам те напълно! Ние излизахме с мъжа ми миналия петък, направо се разбихме от кеф. Излязохме от бара в 5 сутринта след много пирамидки с текилки и шотове, разходихме се из София, минахме през Мимас (софиянки го знаят) и в 6:30 супер доволни от ноща заспахме. На следващия ден бяхме супер свежи и пълни с енергия заради готиното изживяване.
А тази неделя ходихме да катерим стена в Сити Центъра....ми невероятно е, препоръчвам на всички да пробвате. Така ти се вдига адреналина, така си тренираш и напрягаш тялото, че няма фитнес или Пауър Плейт, който да се сравни с усещането на тялото ти като слезеш Rolling Eyes

# 550
Здравейте мили майчета, аз бях малко в дървена ваканция. Шефа беше така добър да разпусне фирмата в големите студове и лошото време.

Пламен в понеделник имаше малко Т, но от вторник вече всвичко е наред с температурата. НО, големи капризи, голям рев и голямо чудо видяхме последните две - три седмици от както вдигна високата температура първия път. Мрънка и иска баща му да го носи. Ама се дере направо. Миналата вечер се събуди в 2ч посред нощ и зор да го носи. Носи го мъжа ми половин час на ръце ама то си тежи това говедо 15кг. Ляга, той пак пищи и иска да го носи, а като го носи мълчи, гледа, даже ми се усмихва. И не можем да разберем има ли проблем и какъв е?! Корем ли го боли, защото се свива от време на време, ухо ли, зъб ли расте или лиготията го тресе ?!  newsm78 Ама пък да се буди в 2ч посред нощ, на дали е от каприз.
Преди си имаше решим, към 21ч и нещо се миеше, обличаме пижама, чувал, пие вода, дава целувки за лека нощ, слагаме го в леглото излизаме от стаята и нещата приключват. Сега се дере, мъжа ми го взима, лежи по дивана, към 22-23ч правим втори опит, той пак реве, пак го взимаме, носим го в спалнята, търкаля се там до към 23ч заспива по някое време и го местим. Изобщо точно в моменат когато чакаме второто бебе и Пламен си имаше хубав режим, сега започна положението да става страшно! И сега започваме наново изграждането на новия режим. Лудница е в къщи вече, да го накараш да заспи сам, при положение че вече е видял "мекото на баницата" и иска да спи при нас.
Уффф отегчих ви сигурно....  Embarassed

Baby Love, това с изгореното е много кофти работа, дано да минат крачетата възможно най-бързо. Пламен се е горил веднъж на цигара, направо се протегна и хвана огънчето. Предполагам му е било интересно, че свети и още веднъж на спиралите дето се палят против насекоми. Но пък добре знае какво значи думата "пари", доближавала съм му ръката до печката или котлон и сега съм спокойна, че няма да пипне.
Иначе за новите никнещи зъбаци ползваме Дентинокс и като цяло сме доволни.

Илейна, какво представлява точно този спазъм?!
Аман от болежки да му се невиди. Дано всички болни дечица бързо оздравяват.  Praynig

Да се включа и аз за подредения ни син. Всичко има определено място и той се грижи всичко да си е на мястото. Като стане от сън ако има чиния или чаша на масата в която няма нищо, той веднага я вдига и я носи към мивката. Кърпи, якета, шишета, телефони, дистанционни и какво ли още не си има определено място и той се грижи всичко да си е на мястото. С баща му на моменти се чудим на кой се е метнал такъв подреден, като ние самите не доста хаотични като цяло.  Embarassed

Краси, къщата е направо разкошна! Страшно много ми хареса. А като видях дрешника, също изпаднах в екстас, както и скосените стени на спалнята в които съм влюбена. Пожелавам ви да имате безкрайно хубави моменти в новия си дом!!!
Ние в момента живеем в апартамент на моите родители и доста от обзавеждането е останало още от тях, което на нас не ни харесва особено, но просто не можем да си позволим да купим всичко ОТ - ДО, а и няма какво да ги правим тези мебели. Единственото което ме радва и се вълнувам за заминаването ни чужбина след време е че се надявам някой ден и ние да можем да си купим къща и да си я направим по наш вкус и желание от самото начало. Дано да успеем да го  осъществим.  Rolling Eyes

# 551
Краси  къщата е страхотна  Hug

Baby Love® много и се насъбра на малката, дано няма повече такива случки  Praynig

На болничките дечица бързо оздравяване  Hug

Светли  преди два дни вдигна лека Т ,но беше само два пъти и си спадна сама та нищо не давах. От тогава е и много крив,постоянно се сърди, пищи ако не стане на неговата, но проблема е че дори той самия незнае какво иска, постоянно реве и се тръшка. Надявам се да е зъб, той остана само един да избива ,в момента е с 19 на брой,но немога да видя дали е това щот недава и само стиска зъбите .

# 552
Baby Love®, целувки на малката Hug много и се насъбра.

˙·•● milkinis ●•·˙, радвам се че Пламенчо е добре, дано мине този период и да е от глезотия, а не от нещо друго. Praynig Heart Eyes

Tani4ka* , дано бързо пробие този зъб и да не тормози Светли. Hug

ileinа, браво на вас ще чакаме снимки. Heart Eyes

Вени, браво, човек има нужда и да разпуска. Hug

Ние днес видяхме слънце и излязохме малко постояхме 30 мин., но нали овнето си е инат не искаше да сложи ръкавици и като му замръзнаха ръцете един рев,набързо се прибрахме. ooooh!

Иначе сополите още не минават и все така е много секрета, този Коларгол нещо не действа днес започнах да капя и клеева тенктура. ooooh! И на себе си капя, нещо и аз  се разсополих. Cry

Така и да се оплача от днес и сешоара ми не работи,нали все Борис като се суша реве за него и аз  му го давам и така днес вече не проработи. Но нали идва  14 февруари  има повод за нов. Joy

# 553
Крачетата вече са по-добре, пукнаха се всички мехури, сега тръгва да се образува коричка, но малката я къса. ooooh!

Днес беше с лоша кашлица викнах доктор да я види, каза, че е от зъбките и настинка. Няма хрипове, но гърлото е доста червено. Каза никакво изкарване на разходка, не, че съм я изкарвала тези дни или пък съм мислела да го правя.
Като слушаше гръбчето ревеше, като я обърнах за гърдичките започна да му се смее, не спря да се хили. Grinning

Болничките бързо да се оправят!
Всички зъбки да излизат вече, стига са ни мъчили децата! Praynig

# 554
Привет!

Ох вече не знам какво да кажа за тези болести. Cry

Baby Love®, бързо оздравяване на малката. Praynig

Ние сутринта уж отидохме за бележка за ясла, но се прибрахме без нея. Споделих на лекарката, че кашлицата вече ни е ларингитна, прегледа го няма червено гърло, гърдите му чисти и хайде пак алергична кашлица и Кларитин( ама от какво тази алергия и тя не знае). Как ми се искаше този път да го избегнем този гаден сироп, но явно това е слабото място на Боби, знам ли какво да си мисля вече. Confused Cry
Чудя се вече дали да и вярвам, но последният път като беше пак болен, нали ходихме на частно и пак изписаха същите неща.
Във вторник пак на преглед и се надявам вече нищо да ни няма. Praynig
Педката казва на Боби" е майка ти бързаше да те пусне на ясла",направо много се разстроих, ако имах друг избор със сигурност щях да си го гледам, а и нали все някога трябва да тръгне на градина. #2gunfire

Ох много ми е криво нещо и ви оставям. Cry

Общи условия

Активация на акаунт