Отговори
# 555
Baby Love, добре че крачетата се оправят, дано бързо всичко остане зад гърба ви.

dilqnkaa, измъчи се тоя Боби, все нещо пие. Дано да е за последно този път. А пък тези коментари как ги обичам, кой за какво бързал и какво искал.  #2gunfire Щом така сте решили да постъпите значи има някаква причина, дали се налага, или ти така искаш и предпочиташ си е лично ваша работа на родителите, какво им влиза в работата ?!?!?!?!!?!!!!! Не може да се угоди на всички, и аз поне се опитвам да не обръщам внимание на подобни изказвания.  Hug

# 556
Привет с днешна дата. Hug
Baby Love милото детенце.Много ви дойде.Дано минават крачетата и всичко се оправи по-скоро.Тези зъби са истинско изпитание...Откакто излезнаха нашите рахатясах!!!
Дилянка имам опит до някъде с ларингита.По принцип Калоян ми е правил около 3 пъти ларингитна кашлица която почти винаги след това всъщност е придружена от вирус с темп. но понякога и без но със кашлица поне седмица и половина и сополи.Водихме го да му правят тест кръвен за алергии и се оказа че имал някаква но идваше доста скъпо да изследваме аджеба от какво е.....Аз мисля че ларингита много се повлиява от сух въздух или някакви вирусчета.Дано бързо го израснете.Много е неприятно!!!Оправяйте се.Ние на Калоян не сме му давали Кларитин.Последния път се оправи много бързо с хомеопатия.И да ти кажа от тогава не е правил ларингит.
Илейна как мина срещичката. LaughingКачете снимка .. Praynig Peace Hug

# 557
Здравейте момичета ,какво да ви казвам срещичката беше супер ,този път бяхме само аз ,Кристи ,Слънчева и Спирито обаче си изкарахме супер ,стояхме почти до към 12  ,поговорихме си едно хубаво ,пиййнахме винце ,хапнахме и така вече и аз съм хора  Laughing.Да ви кажа честно не че през повечето време не говорехме за децата ,ама поне е разнообразие  Peace ,препоръчвам го на всички  Hug
Дилянка мила защо се връзваш на такива коментари и нашата педиатърка и тя ония ден Радо ти яслата може да я харесваш ,ама тя теб явно не ,е че какво трябва да значи това ,детето ми верно че много време беше все с червено гърло ,но нито е пило нещп за това  ,освен кластрата и ЗЕ и за тия 3 месеца за пръв път отсъства ,за това не си го слагай на сърце ,тези деца изграждат те първа имунитет ,за това  Hug Дилянка сега се сетих че Боарон имат лекарство Хомеожен и Хомеовокс ,което е за точно такива състояния ,ларингитни ,защо не пробваш нещо такова??Или пък с Фенистил да не е чак Кларитин?

# 558
Мерси момичета,

ileinа( Ели), ще взема да си имам и следващият път това ще давам( дано не ми се налага).
Сега много ме наплаши докторката и аз веднага му почнах Кларитин,ще закрепим положението, но ще е за последен път. #Cussing out  Не знам дали може и двете да се дават. newsm78

mira sm, вие какво точно сте пили. Hug

За докторката уж добра педиатърка, ама напоследък е лудница при нея и май нещо претупва нещата, изписва си едно и също всеки път.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 16:55 от dilqnkaa

# 559
Дилянка ,разбирам те напълно чесе притесняваш и за това слушаме лекарите ,ама лошото е че май все по-често гледат на нас не като на пациенти ,а като на клиенти  Sad ,дано Боби се оправи и следващ път да няма ,а тя пусна ли някакви кръвни изследвания с които да рабрере дали е алергия?Радо като се беше подул знам че правихме и тя от единия показател разбра че е било алергична реакция?

# 560
Дилянка ,разбирам те напълно чесе притесняваш и за това слушаме лекарите ,ама лошото е че май все по-често гледат на нас не като на пациенти ,а като на клиенти  Sad ,дано Боби се оправи и следващ път да няма ,а тя пусна ли някакви кръвни изследвания с които да рабрере дали е алергия?Радо като се беше подул знам че правихме и тя от единия показател разбра че е било алергична реакция?

не ние пускала изследвания, но нали преди две седмици правихме ПКК, тогава единият показател беше висок EOS%(еозинофили - %)    9.800   %  при стойности  0-6, според нея обаче всичко е наред, а аз четох в нета, че това се дължи на алергия или паразити. newsm78

# 561
Нели на нас ни е изследвала Ео /еозинофилен гранулоцит/,като нормата е: 0,01-0,07 ,а на Радо е 0,11 .явно  е едно и също нещо .
Мимаче аз пак да питам как сте?че не си ни посещавала скоро ,надявам се че сте добре  Hug

# 562
Дилянка хомеопата ни изписа специлано за ларингита:
Апис 15CH,Spongia 5CH,Mergurius solubilis 9ch -тези гранулки по 3 на 1-2 часа.При кашлица(ларингитна)Ако е по обострена може и на 15мин.Докато намалее спазъма.Последно беше с ларингитна кашлица плюс налепи по гърлото 2 дни с темп и това плюс още едни гранулки ни въстанови за 5 дни.Е кашлицата малко си остава но тя не минава бързо.!!!
Момичетата са ти казали и за Хомеожена мисля че и той не е лош и го дават за ларингит. Peace
Илейна радвам се че сте си изкарали хубаво и най-вече не сте говорили само за малките диваненца.. Mr. Green Hug

Аз да ви се оплача днес мойта мома какво ми каза.Понеже тук с батко й гледат едни кличета на компа и тя покрай него научи думата "гадно"Днес обаче като не й угодих на прищявките.....стои и ми вика"Гадна мама"...... ooooh!Леле стоя и направо не знам как да реагирам..... ooooh! CrazyОбясних й естествено че така не се говори на мама а тя ме гледаше доста умно и въпреки това до вечерта го чух още 1 път.Изяде 2 шамара по дупето..ама май й е малко!!

# 563
mira sm, тепърва какви неща ще чуваме Shocked

Нели, на Бобчо бързо да му минава! Защо не потърсиш хомеопат -специалист?

Датата ни е 14-ти,  моля се всичко да мине добре и да се разпиша с една хубава новина Praynig Praynig Praynig

Хубав ден от нас и дано има по-голяма активност, че с тази тема...ще си откараме до другата Коледа.

# 564
Ехоооо  Grinning
Аз напоследък само ви чета, нямам с какво да се похваля или оплача и затова не пиша  Rolling Eyes

Краси, къщата е невероятна!  Heart Eyes

Силве, сега на 14-ти ли? Лелеее, то не останало  Shocked.  Пожелавам ти всичко да мине бързо и безпроблемно, и да гушкаш една сладка беба след няколко дни.  Heart Eyes Hug Hug Hug

Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване!  Praynig Hug

# 565
Силвенце успех миличка ,ще чакаме във вторник новините за прекрасната госпожица ,а как хубаво сте я избрали датата ,тъкмо татето ще има 2 повода да се почерпи ,стискам ти палци  Hug
Нели хубаво е че се разписа и ти ,а Мимачета все още не се е вклщчила ,дано да са добре  Praynig
Ние днес след обед оставихме нашето диваче при баба му и направихме една хубава разходка с мъжи ,презаредих батериите  Wink

# 566
  • София / Сливен
Болничките бързо да оздравяват тази зима три пъти боледувах от едно и също кашлица гърло и хрема. То защото ну пих имуностимуланти но сега взех и съм по -добре.
Силве стискаме палци всичко да е наред и сладко бебенце да си имате за деня на Любовта толкова е романтично и вълнуващо!
Краси найстина страхотна къща   да цари хармония в нея и весели детски гласове!

# 567
  • Русе
Да се включа набързо,че се загубих! Crazy Прочетох една диагонала.
Всички болнички да оздравяват бързо! Hug
Бейби лов Hug и вашите проблемчета да минават бързо!
Да има да чуваме ,какво ли не Crazy.Бойко ми вика,че съм Глупак  Joy ,когато не му изнася,нищо чудно и Кардам да ми го каже. Mr. Green
Аз имах ядове с пералнята и накрая нова. Mr. Green  После всички се разболяхме.Посрещането на татко им беше супер на косъм,че бяха затворени границите,специално с Румъния. Crazy Но имахме късмет. Grinning
Момичета ,за болестите.Няма да има отърване Sad,но се оказа много полезен един уред ,който купих съвсем скоро -инхалатор.Много е полезен за всякакви респираторни,белодробни,ларингитни и т.н. проблеми. Бойко преди 2 дена ,ако бях го завела на лекар щяха да му изпишат антибиотик,но с правилните хомеопатични и инхалатора се оправи+ някой сироп.Така,че го препоръчвам за всяка къща с малки деца. Peace
Краси,къщата ви е страхотна. Hug Много щастие и хубави моменти в новото семейно огнище. Hug Дано отмине скоро гаденето и си подредиш и обзаведеш с кеф,а после полета да ти се стори миг. Hug

# 568
  • Под кленовите дървета
Здравейте момичета Simple Smile
Една почерпка от мен, защото днес ставам на 26 години Simple Smile

# 569
Ей, Вени, младо гадже си още ти  Hug Да си жива и здрава и много щастлива  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт