Отговори
# 645
Момичета, безкрайно ви благодаря за милите пожелания!!!
Ние сме добре, утре ни изписват и нямам думи с които да опиша безкрайното си щастие Hug
ето и новия член на семейството: http://prikachi.com/images/78/4408078B.jpg

# 646
Силве, прекрасна е Сиана! newsm51

Таничка, за бибата и ние сме така през деня я крия и се получава някак( постоянно повтарям, че сме я дали на мечетата), но за сън не става, бях се пробвала за обедното спане, получи се за няколко дни, но започна да се буди на половин час да реве и аз му я върнах. Hug Нямам идея как да я махна, а и се чудя за яслата дали ще му я дават за сън.  Hug

И ние се будим поне по два, три пъти през нощта  и като ми стане в 7.00ч. направо съм разбита за сън, как ще го караме като тръгна на работа не знам, ще си ходя недоспала. ooooh!

# 647
Много е хубава малката Сиана - голяма ли е? Изглежда много добре развита, да ти е жива и здрава!

# 648
  • София
Сиана е прекрасна! Пу пу! Толкова сладко и малко, нежно момиченце  Heart Eyes
Наистина е много добре оформенка, Фол, към 2700 е някъде (Силвето ще каже точно колко е сега). Но е повече от разкошна  Hug

# 649
Силве, голяма е бонбона Сианката, да ви е здравичка и много да ви радва  Hug

По моята скромна статистика на редовно четяща, излиза, че кой си беше ревящ и неспящ, така си и  продължава да бъде... хммм  Crossing Arms, ще я видим тая работа, до кога така  Thinking

# 650
Сиана е прекрасна мини дама, просто очарователна! И страшно оформена...пу-пу да не са и уроки! Въпреки че всички тук сме майки и не можем да урочасваме Simple Smile

Хубавелка, и аз от много малка се увличаха по древногръцка литература, а после следвах археология и история, със специализация в античността, та Александър щеше да е и моето име, ако имах момченце, или Калоян (един от любимите ми български владетели)

Вени,  невероятна случка покрай избора на име. Просто се убеждавам за пореден път, че нищо не е случайно!

# 651
  • София / Сливен
Сияна е страхотно бебе да е жива и здрава!
Кибела  аз завърших Културно историческо наследство но уви не успях да се реализирам професионално още.

# 652
Хайде , днес кафето - топло и димящо да е от мен! Simple Smile

Навън пак хвана студ, така че, дайте да го изпратим вече Дядо Коледа, че Баба Марта чука на вратата... Wink

# 653
Аз да ви покажа какво се случва всяка вечер при нас, когато е време за лягане, изкъпан е и се опитвам да го приспя. Вече съм се отказала тотално от опитите да го накарам някога да си легне навреме. Това е снимано в 11:30 вечерта:
http://www.youtube.com/watch?v=aIqFkZ20Ums

# 654
Краси, може часън да е 11,30ч обаче пък Джу е безкрайно щастлив и доволен !!!  Grinning Страхотно филмче.

# 655
Добро утро  Hug Ние и тази вечер не спахме...
Вени, от 3 години имам орхидея и да ти кажа никак не я гледам, а си расте и развива прекрасно. Продължава да цъфти и да е свежа. Доколкото четох набързо... ще споделя моя опит с нея. Поставих я на място където не я огрява пряка слънчева светлина, но не е и тъмно. Важно е саксията да е прозрачна, ако не си я пресадила все още те съветвам да не я пресаждаш изобщо. Листата се чистят от време на време с памук от прахта... (аз го правя веднъж на 3-4 месеца) пулверизирам пак на толкова ... и поливам веднъж седмично с изключение на периода ноември-март, когато въобще не се полива  Crazy Та аз цветя гледам - кактуси... защото не ги поливам и нямам идея, как това взискателно цвете оцеля при мен  Mr. Green

Силве, новото попълнение е прекрасно. Пу-пу, фина мадама.
Злати и аз не успях да видя картичката, но предполагам е много трогателно. Аз получих подобна за Коледа и ми стана много мило.

Краси, голямо дивеене си спретва Джу всяка вечер Simple Smile Изглежда тогава му идват допълнителни сили за щуротии.  Grinning

# 656
Привет!  Heart Eyes

ANNI_M, мерси за кафенцето. Heart Eyes май статистиката ти е много правилна. ooooh!

Ние утре сме на детски РД, а аз още не съм оформила подаръците и сега на обяд ще изляза дано нещо намеря в квартала, че хич не ми се обикаля по центъра. Wink

Краси,прекрасен е Джу, определено не му се спи. Hug

Хайде да пускаме анкета за заглавие и да се маха тази тема. Wink

# 657
  • София / Сливен
herzog и Дани заспива 11 или 11 и 30 ту иска при мен на спалнята ту в кошарата но задължително заспива в кошарата преди искаше да я прескача и единя си крак го изважда навън и вика долу долу това по 10 пъти ставам слагам го завивам го и пак започва.

# 658
herzog и Дани заспива 11 или 11 и 30 ту иска при мен на спалнята ту в кошарата но задължително заспива в кошарата преди искаше да я прескача и единя си крак го изважда навън и вика долу долу това по 10 пъти ставам слагам го завивам го и пак започва.

Той всъщност заспива не по-рано от 12:30, обикновено към 1 часа. Ето в момента тук е 12:44 и още е буден...

# 659
Ани, мерси за топлото кафенце  Hug Липсваше в темата, кафенцата ти също  Wink

Ах, че е сладка тази малка Сиана!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така ми напомня на Ива като се роди, такова миниатюрно човече  Flutter
Да ви е жива и здрава, СилвеHug

Краси, ако знаеш колко ми е познато случващото се у вас посред нощите  Crazy

Ние биберон никога не сме ползвали, но пък да питам - има ли други дечица, които си смучат палеца  ooooh! Купих миналата седмица Daum-exol, но ефект няма общо взето.  Като я намажа първите 2-3 пъти като налапа палеца и веднага го вади от устата, но след това вече не й горчи.  Tired А и аз го пробвах това чудо - горчиво си е.  Sick

Злати, страхотен подарък е направила Габи! Аз видях във ФБ картичката.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт