и аз така,даже много пъти и тогава не ми обръща внимание 

Вечер към 20ч хапва или супа без сухар и хляб или малко кашичка или плодове с извара или кисело млекце,заспива между 21 и 22ч сучейки.Буди се много нощем,но не мисля че е от глад...
Хайде вече да става по-кротичък и ти да отдъхнеш 

И нашето е днес от 18ч.Аз също занесох малки подаръци на госпожите и лелката,винаги го правя защото съм доволна от тях
Освен това живот и здраве се надявам и Мони да я приемат в същата градина и точно когато тя ще е 1ва група в детската Дими ще е първи клас,та има възможност тя да попадне при неговите гсопожи 

)

,благодаря и на тебе за инфото за прощопулника.Ще изчакам още няколко дена,да стане малко по стабилна
Аз съм му свикнала и не ми прави впечатление вече.Но за околните е шок и все ме питат,как ми е кръста,ръцете и т.н
-11.200кг както предния месец,74см.

Вико е заспал към 22.30 ч.и се събуди чак в 6 ч. да яде. Яде и спа до 9 ч. Ураааааааа, по Коледа стават чудеса 

(че иначе няма кой да ми вземе
най-добре попитай в клиниката, където ще го водиш?
не му се притеснявай, че не качва 

. А след 2 часа ще ходя да прибирам каката от ДГ пеша с количката и малкия. Ще бъде весело - Михаела няма да може да върви в снега и кишата, как ще ги бутам 2-та (тя на борда) не ми се мисли. А не е и много близо...
За тези, които не ме помните, аз съм Биричката... 

Излизат ни 7-ми и 8-ми зъб. 

При нас такъв филм няма, не се заспива доброволно никога... А, и честито прохождане вече, да си щъка с кеф детето! 
Имаше интерес към него, само дето още не ни е ясно, че се бута, ами си го носим и бръмчим из хола с него... 

))
и целувки на болничетата, бързо да им минава.

Препоръчани теми