Коледа 2011 - тема 5

• 58 331
  • 389
  •   1
Отговори
# 330
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ще се "видим" най-късно по Великден  Mr. Green
Глупости, още след месец- месец и половина ще се намери кой да пусне великденската тема. Joy
hahaha Нали?! Е няма лошо де!

Бианка, обожавам рисунките....... УАУ! УАУ!

# 331
С радост към великденската тема!

scaramouchi,tatitt- благодаря ви!

# 332
И аз ще съм с вас във великденската тема, обожавам всякакви домашни рецепти за курабийки Peace И в този смисъл момичета посъветвайте ме от къде да си купя шприц, защото стария се счупи, имам един малък с торбичка, но по скоро не става.... имам и машинка за курабийки и такива, но няма как нея да вадя много е  голяма и неудобна... Rolling Eyes

# 333
  • В светлината на слънцето
тинки, аз наскоро си подменях стария шприц с нов, купен от Била. Не е лош. Peace

# 334
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Тинки, онзи ден си купих от Лидл шприц за сладки - ето го http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_6904.htm. Струваше 11.90 лв. и има 10 формички плюс добавка шприц с 8 различни накрайника за кремове. Още не съм го пробвала, че имаме да дояждаме коледните сладости.
Някой беше публикувал рецепта за шприц сладки, не я намерих из темата, ще съм благодарна ако ми даде линк към нея.  Heart Eyes

Великденската тема ще я чакам с радост. Миналата година я захванахме наскоро след Коледа и имаше големи спорове рано ли е или не е. Ще бъда с вас и в предстоящия кулинарен Великден.

# 335
Рано рано колко да е рано Wink имах същия шриц, но за жалост моя се оказа некачествен и се развали дръжката. Тази седмица в Лидъл го няма, но ще потърся нещо , благодаря ви Simple Smile

# 336
  • София
Нищо, че Коледа мина от мен една малка уличка и линцерови сладки

Момичета благодаря ви за вдъхновението! Очаквам с нетърпение Великденската тема  Hug

# 337
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честито Рождество и от мен!

Ето да покажа и моите коледни меденки, които много се харесаха у дома!

а тук е рецептата - http://mechtai.com/daily-gourmet/2011/12/koledni-medenki-po-rojdestvo/

Мисля за Великден да ползвам същата рецепта за курабийки, може би без джинджифила. Поздрави от мен и весел имен ден на всички, носещи името на Св. Стефан!

# 338
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Някой беше публикувал рецепта за шприц сладки, не я намерих из темата, ще съм благодарна ако ми даде линк към нея.  Heart Eyes
Те са от предишната тема и на първа страница са публикувани:
Шприц бисквити на Джемма
Шприц-сладки, от пеп-4о

# 339
Ох, аз хич не съм готова за Великденска тема, това коледно печене ми изпи силите. Предлагам да се отдадем на мързел няколко месеца, извинявайте за спама  Joy .

Бети, страхотно украсен АКК, истински талант си ти!

# 340
  • софия

Ето и къщичката

# 341
  • Варна
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=325915544094521&set= … ype=1&theater

Да представя и аз моите първи коледни сладки - ванилени кравайчета, меденките на Джемма и ароматни сладки с джинджифил.

Имам едно въпросче обаче - докато стояха в кутията с ябълка толкова бяха омекнали, че чак се чупиха, като ги извадих на масата обаче - след един ден пак бяха корави меденките на Джемма - Защо така???

# 342
  • Варна
BiankaD, ти направо ми взе ума! Невероятна красота е твоят АКК. А и lulumba като гледам може да излиза в пенсия, щом 50% от украсата са от дъщеря й, браво и на двете. Ще ми се да се поразходя по уличката на бадем, сигурно се носи чуден аромат.

Аз не направих щолен тази година, макар че се запасих с продукти. Може би ще пробвам по-натам някакъв козуначен вариант като репетиция за Великден. Миналата година за пръв път се престраших с козунака, но стана страхотен и тази година съм на първа линия като му дойде времето  Peace

# 343
  • В светлината на слънцето
Ех, Великденската тема със сигурност ще я пропусна. С козунаците определено не сме приятели. Embarassed Така че за тях ще разчитам на майка ми. Embarassed

# 344
И аз не съм от най- добрите, но ще се науча надявам се покрай вас Simple Smile А и винаги можеш да правиш курабийки и сладки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт