Коледа 2011 - тема 5

• 58 345
  • 389
  •   1
Отговори
# 315
  • ГОре на черешата...
Утре и вкъщи това ще е десертът, днес беше крем карамел Grinning.

# 316
  • София
Момичета, Весела Коледа! Нека има много здраве, щастие и празнично настроение в домовете ви! 

Благодаря на всички ви за прекрасните идеи, съвети, отзивчивост, разкошни снимки - невероятно вдъхновение сте!  bouquet

Доста се хареса разнообразието ми от сладки от роднините. Имам още някой и друг запас, но съм сигурна, че от най-успешните сладки ще се прави и след НГ  Mr. Green само малко да ни слегне храната!

# 317
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, с голямо закъснение - Честито Рождество и Весела Коледа!

Прекрасно и уютно ни беше и тази година!

Ще се "видим" най-късно по Великден  Mr. Green

Славе, къщичката ти е прекрасна - другото змийско там  Mr. Green Heart Eyes

# 318
  • Балчик
Ще се "видим" най-късно по Великден  Mr. Green

Глупости, още след месец- месец и половина ще се намери кой да пусне великденската тема. Joy

# 319
Честита Коледа и от мен!

С пожелание за много здраве и радост в сърцата!

# 320
Момичета, толкова красиви къщички и меденки видях! Бонбони и бисквитки!Всички,всички сте направили превъзходни неща и сте зарадвали близките си!Радвам се, и  бл агодаря, че сте споделили тук!

Ето и моя АКК

и Коледния пудинг

# 321
  • В светлината на слънцето
Бианка, красота!  Hug
Аз леко след дъжд качулка, но ето и малкото неща, които направих тази Коледа (малко, защото си навехнах ръката доста гадно и не можех да меся). Но пък съм изключително горда и не мога да не похваля 7-годишната си дъщеря, която участва в замесването на различните теста, в изрязването на формичките (там помага и 4-годишния й брат) и най-вече в декорацията. Всъщност 50% от декорацията е нейно дело. Grinning Иначе за протокола, на снимките са: рохлички на Наталина, меденки на Джули, още едни меденки по рецепта на Лулу, линцерови сладки, трюфели tutti frutti, медена къщичка с едно експериментално тесто, както и един коледен сладкиш от френско кулинарно списание. Забравих да снимам едни ромово-ментови меденки по рецепта от същото списание.

# 322
  • Sofia
Ето го моя АКК, най-накрая мога да сложа снимки

и сладките:

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година, да ви донесе много здраве и късмет! Чакам с нетърпение великденската тема.

# 323
Честита Коледа, момичета, и весело посрещане на Новата година!
Бианка, големи красоти! Как направи декорацията на АКК?

# 324
  • Русе/София
Да Ви питам коя марка маргарин е твърд /ще правя сладки/?

# 325
Честита Коледа, момичета, и весело посрещане на Новата година!
Бианка, големи красоти! Как направи декорацията на АКК?
по-късно ще кача още снимки, но :върху самия кекс има слой златен марципан, отгоре айсинг на Йоткер и после съм рисувала с боички на прах разтворени с алкохол.

# 326
Да Ви питам коя марка маргарин е твърд /ще правя сладки/?

момичетата тук ме посъветваха да взема "рама" за сладките и стана добре.. но - както се оказва - и всякакви масла с растителни мазнини вършат работа!
Simple Smile

BiankaD, впечатляващ АКК! много ми харесва украсата ти! Simple Smile

# 327
  • Русе/София
момичетата тук ме посъветваха да взема "рама" за сладките и стана добре.. но - както се оказва - и всякакви масла с растителни мазнини вършат работа!
мерси

# 328
  • гр.София
Аз да се отчета и с моите коледни сладки , които ги няма вече за съжаление  Mr. Green
иначе Ванилени кравайчета на Натална, Линцерови сладки на Наталина и Трюфели но не съм си отбелязала на кои са в бързината  Crazy

# 329
Честита Коледа на всички!

Аз нямам снимки, но всички сладки ми станаха чудесни. Не успях да направя всичко планирано, но все пак се получи и съм доволна Simple Smile Благодаря на всички за съветите и безценната информация!

Весело прекарване на Новата Година!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт