Коледа 2011 - тема 5

• 58 621
  • 389
  •   1
Отговори
# 300
  • Под сянката на разлистените кактуси
Весела Коледа на всички! Пожелавам ви красотата и уюта, които творите със сръчните си ръце да са с вас и вашите семейства във всичко, което ви заобикаля!

Изкарах страхотен декември във вашата компания!

# 301
  • София
Честито Рождество Христово!

Много ви благодаря за чудесната, празнична атмосфера, която се създаде в темата!

# 302
  • Варна
Весела Коледа, мили момичета!   bouquetНека новата 2012г. бъде изпълнена с мир, любов и радост! Желая на вас и на вашите семейства здраве и благоденствие!
Благодаря ви за вдъхновението, за споделения опит и рецепти, благодарение на които зарадвах семейството и близките си, за удоволствието с което споделяхме последните два месеца в тази прекрасна тема (Татит  bouquet Heart Eyes)
Ще очаквам с нетърпение следващата Коледа !  Grinning

# 303
  • Козлодуй
Честита Коледа, момичета! С темата ме заредихте със страхотно коледно настроение още от началото на м. декември. Благодаря за старателно подготвените рецепти и снимки. Поздравления за отделеното ценно време, за да зарадвате близки и приятели. Ето и няколко снимки:
http://media.snimka.bg/9834/025923585.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9834/025923615.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9834/025923620.jpg?r=0

# 304
  • при принцесите
Честита Коледа, момичета Simple Smile Благодаря на всички, които правите темата и помагате на нас, начинаещите Simple Smile Пожелавам ви здраве и успех Hug
Съвсем ми избяга времето за четене, но ще наваксам Simple Smile

# 305
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! Бъдете здрави и щастливи през новата 2012 година!!!

Меденките на Джули

Гръцки курабий с бадеми, Шоколадови бисквити трюфел, Шоколадови бисквити, Ванилени кравайчета, Какаови бисквити с фъстъчен пълнеж, Двойни бисквити

Сладки „Очички", Шоколадови бисквити с какао, Линцерови сладки, Меденки с орехче

Шоколадови Трюфели, Домашни бонбони “Ferrero Rocher”, Трюфели с бял шоколад и бисквитки, Карамелено шоколадови бонбони

Дрезденски щолен

# 306
Здравейте!
kKraseto, stasi76 прекрасни неща сте направили!
От мен коледните ми салати  Grinning, отново вдъхновени от тук   bouquet

и коледната маса

Хубав ден!

# 307
Честито Рождество Христово момичета, пожелавам здраве и щастие на вас и семействата ви.
Ето няколко снимки на нашата постна пита за Бъдни вечер.

# 308
Весела Коледа! Ето я моята коледна къщичка -

http://www.facebook.com/pages/ZorniZZa-PiZZa/264361296928288

# 309
  • Варна
Честита Коледа на всички вас, момичета! Много щастие, радост, топлина и светлина в домовете ви!

Трета година следя тази тема и ми е много уютно тук, а покрай децата и вас Коледа вече има съвсем друг облик у дома. А аз набирам популярност чрез направените и подарени сладки Simple Smile

Нашата Коледа мааалко излезе извън релси, започвайки с една детска температура на 23-ти вечерта и завършвайки със съборената и разпиляна кутия с украсени меденки снощи. Но всички сме здрави вече, пожелавам си така да си останем, а снимки за споделяне явно ще има догодина. Вече нямам търпение Simple Smile

# 310
4естита коледа на вси4ки!прекрасни неща сте направили.благодаря на стаси за рецептата на питката-стана 4удесна.

# 311
  • софия
Честита Коледа на всички вас, момичета! Много щастие, радост, топлина и светлина в домовете ви!

Трета година следя тази тема и ми е много уютно тук, а покрай децата и вас Коледа вече има съвсем друг облик у дома. А аз набирам популярност чрез направените и подарени сладки Simple Smile

Нашата Коледа мааалко излезе извън релси, започвайки с една детска температура на 23-ти вечерта и завършвайки със съборената и разпиляна кутия с украсени меденки снощи. Но всички сме здрави вече, пожелавам си така да си останем, а снимки за споделяне явно ще има догодина. Вече нямам търпение Simple Smile
Щом всичко е завършило хубаво,другото няма значение!  bouquet Момичета показали сте разкошнотийски питки.Аз моята не успях да я снимам,но ще се хвална с медената къщичка.Само не разбрах,защо вместо да се втвърдява от стоенето на открито,тя започна да си тръгва в поне 5 различни посоки  Mr. Green

и коледните ми трюфели:

# 312
За жалост не успях да си снимам питката Sad стана много вкусна обаче. не се наду толкова много колкото вашите, но в нея нямаше мая, а само бакпулвер. предполагам това е причината newsm78
имам едно въпросче- останало ми е към 0,5 л. прясно мляко кажете ако го замразя ще издържи ли и колко и ако ли не имате ли идея как да го оползотворя в сладки или нещо друго, че вкъщи никой не го пие натюр Crazy

# 313
  • ГОре на черешата...
Тинки, замразямай, няма проблем Peace. Все до месец ще го оползотвориш, като знам вкъщи как върви млякото - вземаме по 6 л в петък, но във вторник - сряда няма, та вземам още 2 за пиене, да не прерита някой докато дойде петък Laughing...
А иначе - бисквитена торта, мляко с ориз, крем карамел или брюле, грис - варианти много.

# 314
Marerita жива и здрава да си просто Simple Smile Въобще  не се сетих за мляко с ориз, още утре ще се направи Simple Smile Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт