Любители на кучета-25

• 41 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пепито, едно е да паднат 20 кила, а аз с моите 60 така се стоварих...  Close
Още ме боли всичко, ама какво да се прави старост нерадост.  Laughing
Преди малко пак бяхме с двете кучета навън, не мръднах от пейката.
Направо изпитвам ужас като се засилят срещу мен.  Confused

Ето такова е кокалчето, което видях аз:

# 106
Така си е жгмъц,но като падна ,отминаха ли те кучетата или те нападнаха да играят Wink

# 107
  • Варна
Жгмъц, милата! Това са големи хали! Те самите се прекатурват, пък остава и някой да им е на пътя.

Ние още си нямаме сняг, но е кално и мен ме мързи да мия куче, баня и мен всеки ден, та затова ходим на плажа. Пясъкът лесно си пада.

# 108
Жгмъц, милата! Това са големи хали! Те самите се прекатурват, пък остава и някой да им е на пътя.

Ние още си нямаме сняг, но е кално и мен ме мързи да мия куче, баня и мен всеки ден, та затова ходим на плажа. Пясъкът лесно си пада.

Какъв е този красавец, или красавица може би?  Heart Eyes

Момичета, знаете ли преди година като търсех развъдниците за Амстаф имаше един в Благоевград, човека обучаваше кучетата и ги водеше по такива състезания, както и нормални изложби. Е сега не мога да намеря, намирам само Jordan staff и Диманов Стаф. Ако имате идея, моля помогнете   bouquet

# 109
  • София
Така си е жгмъц,но като падна ,отминаха ли те кучетата или те нападнаха да играят Wink

Не ме оставиха, продължиха да ме тъпчат играейки се.  Wink

кали 08, как ти завиждам за плажа!  Heart Eyes

# 110
  • Варна

Какъв е този красавец, или красавица може би?  Heart Eyes

Това е Бъди, лабрадор, който на 1 януари става на година. Кодово име Лайло, защото лае по всеки повод. Просто е разговорлив. Едно момиче питаше как може да накара куче в съседен двор да не лае. Аз питам - как да накарам Лайло да не лае сутрин, обед, вечер. Засега помага разходка на плажа до пълно каталясване - с хвърляне на топки, гонене и топене в ледената вода. А вечер поне 30 минутен урок - седни, легни, дай лапа, пълзи. Той е тъпчо - много е ентусиазиран в началото, след две команди и три наградки доволен ляга да спи. Лапа дава, като преди това ляга по гръб и вирва и четирите лапи...

# 111
  • София
Хахаххаа сладур! Heart Eyes

# 112
кали 08
Направо е страхотен, искрено ме развесели и приповдигна настроението ми. Представих си как му доскучава и само гледа в различни посоки, кой знае какво си мисли? Уф, кога ли ще спрат да ме учат, аз съм предостатъчно интелигентен!

Да са ви живи и здрави кучетата момичета, толкова много радост донасят в ежедневието ни!

# 113
  • София

Бъди на разходка на 5-месечният си рожден ден.

Добре дошъл и на лабрадорът адаш! Или аз съм го пропустала до сега newsm78! Много е бесен и сладък!

# 114
  • София
Като мече е.  Heart Eyes

# 115

Бъди на разходка на 5-месечният си рожден ден.

Добре дошъл и на лабрадорът адаш! Или аз съм го пропустала до сега newsm78! Много е бесен и сладък!

Ще го нагушкам и ще се въргалям в снега с него  Hug . Прилича на овчарка, но каква? Или тотално се бъркам.

# 116
Българско овчарско куче е, освен ако и аз не бъркам Laughing

# 117
Зара тази вечер открадна едно парче солен кекс от масата... Close
Не го беше правила от много отдавна,когато открадна пицата на детето.....
Ступах я и я наказах.......сега ми се умилква.....
Ама много вкусен стана кекса.......

# 118
Тя затова не е могла да му усти hahaha
Тара преди коледа изяде половин пакет(от големите) масло Crazy

# 119
  • София
Зара тази вечер открадна едно парче солен кекс от масата... Close
Не го беше правила от много отдавна,когато открадна пицата на детето.....
Ступах я и я наказах.......сега ми се умилква.....
Ама много вкусен стана кекса.......

Е как да не го опита ?
Изглеждаше мммм вкусен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт