Любители на кучета-25

• 41 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честита нова година на всички!!!

И да се запиша офицялно в темата с моето мече Heart Eyes От един час сме заедно и засега върви добре. Не плаче, напротив, игрите вече започнаха Mr. Green Сега се гушкаме и утре ще отидем на ветеринар. Дадох му малко месце, но не купено/имаме ферма/ Crazy  Предполагам и вечерта няма да плаче, смятам да спи с мен. Ще кача снимки след малко. Но имам малък проблем. Днес съм на парти и не знам дали да го оставя само. Но и без това съм изморена от вчерашното така че....... hahaha

# 151
Открих едно топче на коремчето му и съм много притеснена Sad Не е твърдо а е доста меко и е доста голямо. Моля ви какво може да бъде много съм притеснена, а тъкмо се зарадвах Cry

# 152
  • София
Открих едно топче на коремчето му и съм много притеснена Sad Не е твърдо а е доста меко и е доста голямо. Моля ви какво може да бъде много съм притеснена, а тъкмо се зарадвах Cry
Може да е пъпна херния newsm78. Къде точно се намира? Като го пипнеш е меко и дори в дълбочина усещаш движение ,  пръстът ти потъва? Утре го покажи на ветеринаря.
И моето имаше, но му се оправи сама - ние само я прибирахме при всеки удобен момент. Но може да се наложи и операция, затова непременно  покажи на вета!

# 153
Може да е пъпна херния newsm78. Къде точно се намира? Като го пипнеш е меко и дори в дълбочина усещаш движение ,  пръстът ти потъва? Утре го покажи на ветеринаря.
И моето имаше, но му се оправи сама - ние само я прибирахме при всеки удобен момент. Но може да се наложи и операция, затова непременно  покажи на вета!
Да точно така е. Непременно утре ще го покажа на ветеринаря. И аз си помислих че е херния. Дали да пробвам и аз да го прибера?

# 154
# 155
  • София
Да точно така е. Непременно утре ще го покажа на ветеринаря. И аз си помислих че е херния. Дали да пробвам и аз да го прибера?

В никакъв случай! Нека вета го види, пък и не става просто така!

# 156
  • София
Момичета, вчера по обяд в района на Драгалевци е загубен Самоед! С хронично заболяване е, на лекарства. Има телефон на нагръдника или чрез мен.
Ако някой ходи натам, моля ви имайте предвид!

# 157
Разбрах, че от днес са тръгнали хайки да ловят кучета без чипове и паспорти. Аз изобщо не съм разбрала за тези чипове и не съм сложила. Сигурно утре-вдругиден ще свърша тази задача. Вие имате ли сложени чипове вече?

# 158
  • София
Намери се разбойника! Съседи го намерили и чак сега му видели табелката с номера.

# 159
Намери се разбойника! Съседи го намерили и чак сега му видели табелката с номера.
Чудесна новина

# 160
  • София
Разбрах, че от днес са тръгнали хайки да ловят кучета без чипове и паспорти. Аз изобщо не съм разбрала за тези чипове и не съм сложила. Сигурно утре-вдругиден ще свърша тази задача. Вие имате ли сложени чипове вече?

Нашата куч има чип.
Така я взехме с поставен.

# 161
Честита нова 2012 година и от мен  Hug

Не знам Едж и котето как са понесли всичко, но като се прибрахме те вече спинкаха гушнати.

Иначе ние се чипирахме още на 6-я му месец Simple Smile

# 162
  • София
Нашите ги чипизирахме ние - пинчера, когато му поставяхме последната ваксина, след бебешките.
Кокерът го чипизирахме, когато се видя, че никой не го потърси и остана при нас.
Процедурата не е никак сложна, нито особено болезнена, струваше нещо от сорта на 40 лв.

Днес ходихме да сложат на кокера годишната ваксина, защото трябва да се поднови през януари. Оказа се, че има температура. Хем, когато дойдохме тук, изчакахме близо седмица, за да се аклиматизира, преди да го извеждаме. Къде успя да простине и аз не знам.
От друга страна, се оказа, че има възпаление на аналните жлези. Още, когато го намерихме миналата година, се оказа, че има този проблем. Питахме, но температурата не би трябвало да се дължи на това. Обясниха ни, че това си оставало хронично състояние и не се лекувало. Сега ще е на антибиотик и свещички, отделно трябва да го водим на всеки 3 дни за известен период от време на ветеринар. Искрено се надявам тук да са добри ветеринарите, не очаквах, че толкова скоро ще ни се наложи да ползваме професионалните им услуги в чужбина. Sad

# 163
ЧНГ и от нас! Да сте здрави и много усмихнати през новата година.
Аз да се похваля с мойта мома - никакво внимание не обърна на гърмежи и пиратки в новогодишната нощ, много съм доволна от нея, умно момиче. А те не спряха да трещят чааак до сутринта  #2gunfire
Милинка, надявам се да се оправите скоро и да не е нищо сериозно  Hug
Ghost, честито ново бебче, чакаме снимчици
Feeling, Чери е също като Тара - много гушкава /мн се смях на тази думичка/ и изобщо идеята за лично пространство й е напълно непозната. В много тежки случаи се опитва да си паркира д-то върху лицето ми. Ама си я обичкам, кво да я правя
За чипчето - на Чери й сложихме на 4 месеца, нищо не усети, там си е още, не е мигрирал, както съм чувала, че ставало. Само да предупредя - ако вет не ви направи регистрацията в общината, трябва вие да го свършите това. После в годината на регистрацията не се дължи такса, а от следващата година се плаща. В Бургас е 25 лв., не знам колко е в другите градове и дали е еднакво. Ако кастрирате, също не дължите такса вече. А иначе глобите вече не са никак малки. Доколкото разбирам /пак за Бургас говоря/, ако ви хванат екоинспекторите без чип и 200 лв. може да отнесете.

# 164
ЧНГ и от нас с Бренди Tada
аз го регистрирах през февруари 2011 и ми взеха за същата година данъка

Общи условия

Активация на акаунт