Отговори
# 555
dilyankataa, честито бебче! Бъдете живи и здрави!!!
vanina_nina, Честит Рожден Ден!!! smile3525

niksha, нямам идея на какво може да се дължи, но можеш да пробваш да дадеш Биогая, дано да помогне Praynig Praynig Praynig

# 556
vanina_nina,Честит Рожден Ден!   bouquet
Имам въпрос към ЛЛЛ Малката стана седмица има колики и от тогава яде през половин-най-много един час и аз започнах да процедирам така-2-3 поредни яденета предлагам една и съща гърда докато я изпразни (понякога дори и 4 пъти зависи по колко изсуква и на колко време) и после по същия начин с другата пак докато я изсуче.Та въпросът ми е правилно ли процедирам така или е по-добре на всяко хранене да предлагам различна гърда?   bouquet благодаря предварително!
Когато дванадесет ясни звъна отекнат в нощта,
когато две стрелки се слеят в една,
когато две години се разминат в един и същи час,
тогава щастие и радост ви желая аз!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

# 557
Честити рожби на новите мами.
На всички пожелавам весело посрещане на новата година   bouquet Tada

# 558
Имам въпрос към ЛЛЛ Малката стана седмица има колики и от тогава яде през половин-най-много един час и аз започнах да процедирам така-2-3 поредни яденета предлагам една и съща гърда докато я изпразни (понякога дори и 4 пъти зависи по колко изсуква и на колко време) и после по същия начин с другата пак докато я изсуче.Та въпросът ми е правилно ли процедирам така или е по-добре на всяко хранене да предлагам различна гърда?   bouquet благодаря предварително!

Привет jiorjita,
 Чудесно си се сетила когато дъщеричката ти суче на чести интервали да предлагаш една и съща гърда, докато я изпразни. Така бебето има възможност да получи и задното по-калорично и богато на мазнини мляко!  
 Продължавай да се доверяваш на майчинската си интуиция! Ние също сме насреща, ако изникнат нови въпроси! Hug
 Весело посрещане на Новата Година!

# 559
И един въпрос към ЛЛЛ:
Много често през нощта се усещам, че спя по корем и след това установявам, че по гърдите имам бучки, въпреки че Деа си хапва на 2,5-3 часа и през нощта. Има ли нещо общо с позата на спане или е просто съвпадение?

# 560
  • Русе
Ита,ама ти и спиш нощем?? LaughingЕх.....шегичка!
Весело посрещане на новата година на всички!

# 561
Въпрос към ЛЛЛ
Имам много кърма,непрекъснато съм с хавлии около гърдите ,защото млякото тече самоволно.Даниел е на 6 дена,яде минимум 9-10 пъти изсмуква почти цялата гърда,не се до изцеждам,по разбираеми причини.Как да намаля количеството на кърмата.И как да стигна до по хранителното мляко.Забравих да спомена че намалям напрежението в гърдите преди кърмене,че са твърди като гранит.Относно тонуса му всичко е вред и е с пълни памперси.В повечето случеи насила яде на 2-3 часа, защото спи

# 562
Честито на vanina_nina  bouquet.Здраве и благополучие!
Ауми стиснати палчета силно от мен!
Честито на всички нови попълнения !
Момичета,започнаха да ми отичат краката!Някаква идея освен да понамаля водата и високо вдигнати крака да съм newsm78
Доктора каза че е нормално #Crazy

# 563
Май намерихме решение на проблема ни с яденето. Малкия хапва каквото хапва от шишето и останалото му го давам с пипетка и така си изпапква всичко. Мисля, че не иска да яде заради коликите, коремчето така му кърка и бълбука, а и както яде и изведнъж почва да се напъва и тогава спира да яде. Искам да минават вече тези проклети колики , че ми се къса сърцето.

# 564
Ита,ама ти и спиш нощем?? LaughingЕх.....шегичка!

hahaha hahaha hahaha
До преди няколко дни- да, случваше ми се и тази екстра Wink

# 565
Ауми,  Praynig и стискам палци!
Вкъщи също Катето се е поразглезила. Но поне сега си ги гледам двете сама през повечето време. Майка ми посреща брат ми и семейството му, а свекърва ми идва жената, когато може. Мъжът ми обаче е винаги на линия. Много ми помага. Дори Катето вече толкова е свикнала с него, че иска само него като ляга да спи. Просто сънят ми е много малко, а аз съм си поспаланка.

Ванина нина, честит рожден ден!  newsm59 nbirthday newsm59

A_vagabоnd, тази обаче ми е много голяма, та ще видя нещо на Фишър прайс ама по-малко.

Честито бебенце на dilyankataa!
Дивна е с изпражнения без кръв, но все още има слуз. Всъщност само в две изхождания имаше. Вече не приемам никакви млечни продукти. Цветът им отново е оранжев, вече втори ден давам Био гая, за възстановяване на чревната флора.
Никша, радвам се, че си намерила решение на своя проблем! Peace

Щастлива нова година на всички и хубаво изкарване!

# 566
  • София
Момичета имам нужда от помощ...
Бебчо има разстройство, мога ли да му дам оризова вода? И как се прави?
Мога ли нещо друго да му дам?

Благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 17:51 от vanina_nina

# 567
Ванина нина, мисля че оризова вода не е добре. Био гая давам аз и четох, че може ентерол. Виж в нета!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197926
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486063
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236636

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 18:05 от chip4e

# 568
vanina_nina, как прецени ,че е разстройство  newsm78 ... Те изпражненията са си по принцип течни ... По-скоро е ненормално да са твърди ...

jiorjita, И аз правя така - в рамките на час или два давам само едната гърда ... И не само заради задното мляко , ами и заради повръщането ... Ако й дам от пълната гърда последва доста обилно повръщане на фонтан , особено ако е сутрин , когат по правило имам повече мляко ...  Rolling Eyes....

Някой друг усеща ли като мен ,че мялкото намаля вечер  newsm78

Весело посрещане на Новата година на всички  Hug

# 569
  • Хасково
момичета при мен както и вчера така и днес зацапването/червеното/ бе само веднъж сутринта от тогава нищо нито болка нито нищо имам стягания на корема по на 15мин без болка но не постоянни
явно няма да е днес
Приятно посрещане на новата година  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт