АВГУСТовското човече пюренце май ще хапва вече!

• 37 541
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, казвам се Анелия (Ани) и съм на 23години. Имам дъщеричка Мария родена на 15.08. живеем в София.
welcome

# 586
Лелее с тия ваксини. Confused
На нас нали ни ги отложиха и сега на 7 месеца ще ни сложат първия Infanrix дано да мине леко.Другите ще останат за след 1годинка.
Гледам някои бебоци вече на гърне са почнали да седят трябва и ние да се пробваме.

Knitter, честито зъбче и аз ще взема това Овко да го пробваме.Ако има други комбинации които се харесват споделете.
Аз открих една на Сънвал - градински зеленчуци, даже имаше и праз и дребния много я хареса.
Иначе за въвеждането вече сме се захранили с доста зеленчуци и сега го даваме малко по свободно.
А с кашите чак на лъжички не сме се захранвали и още сме си на безмлечни.

Анелия добре дошла  bouquet

# 587
Честит осми март, мили момичета! Бъдете много щастливи и обичани! Hug

# 588
Честит и от мен newsm76
Пожелавам Ви хората около вас да ви показват,че ви обичат и уважават непрекъснато.
Да ви поднасят любовта си под формата, която вие искате и да ви правят щастливи.

# 589

Честит празник на всички мами!

# 590
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ ♥  bouquet newsm76 newsm51

# 591
Честит празник, мили дами Two Hearts
Бъдете много щастливи и обичани Hug

# 592
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА! smile3525 newsm51

# 593
  bouquetЧестит празник:) Да сме живи и здрави Simple Smile

Ани, добре дошла  bouquet

# 594
Честит 8 март  newsm03 newsm51

# 595
Здравейте, мили мами Simple Smile Весел празник на всички, бъдете живи и здрави и продължавайте да красите света и да радвате децата си   bouquet

Не сме имали досега някакъв проблем или Т след ваксина. Дано повече не се случва и при вас.

knitter, малко съм го пренебрегнала слагането на гърне, че ми се наложи да се върна за малко на работа, а не е работа за бабите това. От следващата седмица съм си вкъщи  newsm44  и ще си се занимавам с малчо, че така му се затъжих  newsm45

# 596
Честит 8-ми март  Hug

# 597
Привет на Ани и от мен:)

# 598
Здравейте,

Ние се изгубихме, защото малката влоши кашлянето и опряхме до болница. Цъфнахме с бронхит, назо-фарингит и отит. Мина на АБ и куп други неща. Имам чувството, че не ядеше дори кърма, отслабна горката.
Сега вкъщи се мъчим да наваксаме, давам едно и също меню всеки ден, защото пък лепнахме и разстройство в болницата. Имаме съмнения и за ешерихия коли. Отиде ни захранването. Сега сме на картофи, каша с ориз и кърма, това е. Следобед кисел, ако има.
Ваксината за хепатит се отложи много, вече 2 месеца до тук, но пък другите минаха вече.

Привет, Анелия!

# 599
Оооо, милата душичка, бързо възстановяване ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт