АВГУСТовското човече пюренце май ще хапва вече!

• 37 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Ох,милата душичка,скорошно възстановяване ви желая!

# 602
Бързо оздравяване и да не боледувате повече   bouquet

# 603
Iglikata бързо да оздравявате  Hug.Съчувствам ти.
Моя мъж все ми казва"Жена, като е болно детето ставаш друг човек" Много зле ми се отразяват тия болести,изнервям се направо не се говори с мене.

Абе какъв е този сняг аз вече съм на вълна  grinning039

Лелее изкуфях съвсем, да ви почерпя днес ставаме на 7 месеца  newsm38  food010

Айде до скоро.

# 604
Момичета, да попитам и вас: какво според вас означава "млечно хранене". Според педи на 7мес. Боян трябва да има 3 млечни хранения, но той напоследък взе да слива в 15.30 и в 18.30 и остава с две. Тя каза, че щом приготвям кашата с АМ се брои за млечно, но според мен не е така! Трябва да си е изцяло АМ/кърма, нали?

# 605
Цуце, честита ви месечинка! Жив и здрав да е сладура!  Hug

iglikalika, как е Далия, оправя ли се?

Ох, писна ми от тоя сняг и на мен, тук цяла нощ вали, в момента също и пак понатрупа! Crossing Arms

# 606
Цуце, и от мен честита ви месечинка Simple Smile
iglikalika, дано сте по-добре вече Hug
По въпроса за млечните хранения - мисля, че всичко към което е добавено повече от 30% мляко, може да се брои за млечно. Важното е да има като дневно количество около 500-600 гр. (поправете ме ако бъркам) мляко, пък как ще го приемате обикновено си казва малкия човек Simple Smile
Да се похваля - имаме си две зъбчета вече, избиха през няколко дни. Само че продължава да е кисела, аз мислех, че като избият и понамалява болката и дразненето Sad
Успешна седмица Hug

# 607
Бързо оздравяване на Далия.

# 608
tsutseto честита месечинка  Simple Smile да сте здрави и весели Simple Smile
SKG браво за зъбките Simple Smile да растат бели и здравички.
и ние имаме зъбче, изби му точно на 8ми март за подарък на мама, обаче не расте правилно... и това щзапочва да ме притеснява. малко е по диагонал, а не изправено напред... Sad.. дали ще се понамести в бъдеще или трябва да се консултирам със специалист по въпроса???  newsm12

# 609
Мамите, имам едно допитване Simple Smile Давате ли млечни каши на бебчовците?
Аз днес си взех 2 каши на Хип с пробиотик след 4тия месец, без глутен. До сега съм давала оризова на Милупа и елда на Хип и сега си мисля да пробвам с тези млечните.
Някой пробвал ли ги е?

# 610
Бързо възстановяване на Далия!

tsutseto честита месечинка!

Юлетоо,  на нас първото ни зъбче изби на 7 Март и при нас върви по диагонал, като изникнат ще му мислим.

Аз влязох да ви кажа, че захраних младежа с царевица - незнам дали е рано или не, но в пуешкото на Хип, което мисля да му дам следващия месец има царевица и реших да я въведа по-рано, да не е едновременно и царевица, и месо. Бях купила царевица с картоф на Хип - не го ядохме дадох 1-2 лъжички и го изхвърлих, разредих го с АМ, но не и не не иска да го яде. Бях взела и царевица с тиквичка на Бебевита - облиза бурканчето.

Юлетоо , Аз давам млечна на Лактана - такова ни е и АМ.

# 611
Мерси момичета, всичките да растат здрави и щастливи.

На озъбилите се честито tooth.При нас и след появата на двете долни зъбчета нещата не се укротиха още си киселее ме,особено нощем.
Мляко ни се събира около 500-600мл.на ден,като обяда изцяло го заместихме с пюре.

Rumba  и ние на тази Бебевита се облизахме.
Юлето аз изчаквам с млечните каши,че сме на ХА мляко.Докторката ми каза да въведа първо месото,след 7 месец козе сирене и чак после млечните каши.Иначе и аз съм давала оризова на Хумана с ябълка,елда на Хип и микс оризова с  царевица и много плодове на Блевит.

# 612
И на Ясен едното долно зъбче расте накриво, и на батко му беше така, но сега постоянния който изби на негово място е добре. Да се надяваме, че и на Ясен ще се изправи после. На него почти му е избило едно зъбче отгоре Simple Smile

SKG, честити зъбки на Мимето, да са белички и здравички!  Hug

Ясен два дни ми къса нервите с тиквичка с картоф на Хип, не иска да го погледне, вчера беше по-гъсто, не иска, днес беше полутечно пак не ще, направо ме подлуди  Close . Виж ако е чиста тиква, не мога да му смогна с лъжичките, но не може всеки ден тиква.

Повръщат ли вашите деца?
Ясен след всяко хранене повръща, не веднага, но докато си играе, докато го носим, задължително го прави, най-вече като е по корем, а това е през повечето време. Всеки ден сменям чаршафи  Crazy, защото нямаме кошара за игра, ами в тази за спане играе.

# 613
  • Русе
Моят син повръща от новороден. Питах педито и тя каза че като почнал да седи щял да спре. Ние вече започнахме да седим но пак си повръща и незнам какво да  правя.

# 614
Мария връща по малко, ако веднага след цокане се опъне по корем. Ако я уригна и след 20мин принципно е по корем не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт