АВГУСТовското човече пюренце май ще хапва вече!

• 37 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Моят син повръща от новороден. Питах педито и тя каза че като почнал да седи щял да спре. Ние вече започнахме да седим но пак си повръща и незнам какво да  правя.

Потърси друг лекар.

# 616
Момичета, а безмлечните каши с АМ /кърма/ ли ги приготвяте или с вода?

# 617
Румба, безмлечните каши ги приготвям с АМ, но може и с кърма, дори май е по- добре Simple Smile
аз се чудя за млечните и чакам някой да сподели опит ...

# 618
Досега съм дала само оризова безмлечна, безглутенова на Милупа и я правих с кърма (имам доста замразена, за да се използва).

# 619
Здравейте момичета!
Момичета с кой плодови пюрета да започна, досега съм давала само зеленчукови: картофи, морков,  тиква.

# 620
Здравейте момичета!
Момичета с кой плодови пюрета да започна, досега съм давала само зеленчукови: картофи, морков,  тиква.
Здравей,
Аз започнах с ябълка и морков, после ябълка, круша, круша и ябълка и май само това съм давала.

# 621
Аз започнах с ябълка, после мисля банан, круша, слива и натам ще видим.

# 622
аз започнах с круша, ябълка, банан, кайсия, праскова, скоро ще давам и слива

# 623
Аз почнах с тиква и ябълка,после ябълка,ябълка и шипка,круша,слива,банан,манго,кайсия.Днес като за РД дадох праскова и маракуя.Въобще много смела бях с плодовите пюрета.

Юлето аз с баткото почнах с млечна каша с банан на Хумана.Облизваше чинията и аз след него ако остане. Mr. Green.Много е вкусна,разбърквах я само с вода според описанието на опаковката.Изцяло ми заместваше едно хранене.Тия безмлечните са  ooooh!.особено елдата.

За повръщането - ние като изядем лакомо млякото още докато го държа да се оригне и може да повърне.Иначе ако е по корем веднага след ядене също.

Миме, това тиквичка с картоф е отврат,разбирам го детето. Wink

# 624
Здравейте казвам се Петя  имам двама сина Райчо на 6г. и Александър роден на 26.08.2011г. Имам проблем със захранването не иска да яде пюретата давала съм тиква, картоф и морков. Яде в най добрия случай до 4-5 лъжички. Само на кърма е. Преди да дам моркова спрях да давам за три дена, но няма резултат плюе ги. Още не може да седи стабилно, но пълзи и имаме 5 зъба.

# 625
Петя, здравей и добре дошла  Simple Smile
Какви пюрета му даваш, купени или ти ги правиш? Ако са купени пробвай да смениш марката, иначе не знам, дано прояде скоро  Grinning

Цуце, не е толкова лошо, за мен най-големия отврат са броколите, ужасно ми мирише  ooooh!

# 626
Хм, Цуце, значи и аз не съм добре, че на малката й дояждам елдата и ми харесва Laughing Laughing Laughing
Петя, добре дошла в клуба  bouquet
И мойта щерка се мръщи на зеленчуковите, че и на ябълка. Аз правя домашни, с еко (селски) продукти. Устонових следните зависимости - ако е сукала преди час, не иска пюре. Ако й се е доспало, пак не иска. Ако пък много е прегладняла, няма търпението да яде пюре и иска цица. Та в резултат едвам въвеждаме нов асортимент. Към зел. пюрета започнах да добавям 40-50 мл. АМ и е малко по-добре, поне половината изяжда. Направо съм  Crazy Crazy Crazy Crazy от 10-на дни.
Със следващото детИ ще почна в края на 4-ия месец, за да няма много съпротива Laughing Laughing Laughing

# 627
  • Варна
Петя, браво много зъбки имате. А за пюретата и у дома е същата работа. Едвам по 2-3 лъжички.

maria_1980, и на мен ми вони гадно това броколи, но на девойката то ней-много и харесва от всички зеленчуци. Смесвам го с оризовата каша и от него изяда малко повече.

# 628
здравейте
и аз да се включа
Петя моя син отказва категорично всииички купени пюрета-изкупила съм всички възможни марки и комбинации и няма купешко кето да е харесал. Аз му правя като супа-морков, картоф, последния път сложих и тиквичка, слагам малко зехтин, после малко ориз или фиде, различни комбинации, може да се добави и пилешко ако си въвела месото. Варя пасирам и не мога д-а му насмогна да пъхам в устата /яде по около 180-200/. Можеш да си правиш различни комбинации на супички. Просто децата и те си имат предпочитания и вкус. А за сметка на това яде всички купешки плодови които съм предложила.

# 629
Pep2, направо ме изненада с ва6ите 5 зъб4ета.... #Crazy
Много бързо.... ние нямаме и едно.... Mr. Green
Ина4е ядем вси4ко - в4ера станахме на 7 месеца....
Даже и попара дадох с изкиснато сирене и малко масло..... облиза си 4инията.... макар 4е я кусва за първи път.... Пробвах и млекце плодово на Нестле с ягода /дават го за 6+ месеца/ и него си го изяде без проблем.... Има готови крем4ета на Нестле с вкус на ванилия и бисквита - мисля и от тях да давам за следобедна закуска....
Ина4е местни и зелен4укови пюрета и каша с плодово пюре /глутенова и безглутенова/ - вси4ко се яде... без проблем.... То затова и едни бузки си имаме - за 4удо и приказ.... Mr. Green
Ина4е си ходим с проходилката - не ходим, по-скоро подска4а с двата крака, но се движи навсякъде из апартамента.... Не стои сама седнала, но се върти на леглото като пумпал... Ве4е махнахме зимния кош на коли4ката и сме с летния вариант - стол4е.... Абе с една дума - доста сме пораснали...

Общи условия

Активация на акаунт