АВГУСТовското човече пюренце май ще хапва вече!

• 36 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Честита пролет Flowers Rose Flowers Sunflower,много здраве на всички.

Ние се по загубихме малко, за капак в петък ни отложиха ваксината,че се разсополивихме яко.За първи път ми се случва такава хрема,има секрет само от едната ноздричка.Даже едното оченце вчера ни се зачерви ,това до тази ноздричка и си мисля  newsm78 дали не ни се е възпалило каналчето.Успяхме да дигнем едната вечер и температура,въобще прелест.
Иначе младежа е станал 8900кг. и 78 см.

Благодаря ви момичета ще се консултирам и с друг доктор.Прочетох малко по диагонал ще се върна да си дочета.
Добре дошла на новата мама   bouquet
Честита месечинка на Мими   Party Time
Как се обличате за навън? Аз с тази хрема и болести го навличам горкичкия.

# 691
Как се обличате за навън?
Честита пролет на всички мами и августовски човечета!
Добро питане и аз съм в чуденка с две дълги ръкавчета и жилетка и става вир вода  newsm78

# 692
Добро утро!

Цуце, бързо да се оправяте! Hug

Аз го обличам с боди с къс ръкав, блузка с дълъг ръкав и отгоре тънко якенце, не се е потил. Но ти по-добре не го навличай, че пък като се изпоти става по-лошо.

Ясен има вече четири зъба, отгоре има преден ляв и кучешки  tooth

# 693
Как се обличате за навън?
Честита пролет на всички мами и августовски човечета!
Добро питане и аз съм в чуденка с две дълги ръкавчета и жилетка и става вир вода  newsm78

Доброто старо правило - както съм облечена аз, така и тя.  sling

# 694
а добър ден
да се включа и аз
Теодор е облечен с боди-потник, дълъг ръкав тънка блуза и анцунг + долнище анцунг, без чорапогащник вече. Като излезем по-рано слагам и тънка шапка но му става топло и става адски нервен и я махам. Има моменти в които той е облякан по-леко от мен .... но като му е горещо нервничи и ръцете му парят направо.
Аз да го кажа направо в чудо се бях видяла, че човечето не ядеше никакви зеленчукови пюрета и ... ами взимаме купони от братовчедка му, която пък не харесва кухнята и ние караме на манджи от кухнята вече половин месец. За момента няма нещо което да е отказал, освен десертите че са разни макарони или доста сладки кремове-не му ги давам. Единия ден си яде супата+1/2 сухар и на другия ден манджата. Супер съм доволна. Знам, че доста майки ще кажат че много бързам, но при положение, че не мога да насмагам да бутам с лъжицата и Тео си изяжда всичко за мен нещата са ОК.  Днес даже изяде и манджата с броколи, а доста майки казват че децата не я харесват.
Не знам дали сте забелязали при вашите бебоци, но Теодор от както стана на 7 месеца почна вече някакъв характер ли какво не знам, да проявява, направо е нетърпим. Цял ден мрънкоти, като не му хареса нещо надава яяяк боен вик от който почват да ми тупкат и двете уши че децибелите са много силни .... някои казват зъби ама нещо не ми се вярва просто на мама златото е проклето като майка си Shocked  .......

# 695
Здравейте и от нас,  Nature Sunny
аз мойте моми ги обличам по боди с къс ръкав и блузка- не дебела, панталонче и чорапки. Само днес сложих по едно тънко якенце, че доста подухва. Не слагам чувалчета, само като заспят им мятам по едно одеалце. Пипам нослета да не са студени и мися че им е добре така  Simple Smile
Честита месечинка и от нас на бебе Мими

# 696
Не знам дали сте забелязали при вашите бебоци, но Теодор от както стана на 7 месеца почна вече някакъв характер ли какво не знам, да проявява, направо е нетърпим. Цял ден мрънкоти, като не му хареса нещо надава яяяк боен вик от който почват да ми тупкат и двете уши че децибелите са много силни .... някои казват зъби ама нещо не ми се вярва просто на мама златото е проклето като майка си Shocked  .......

Ние сме същите - постоянно се крещи и то изведнъж почна. Побърква ме. Няма в къщи няма на вън, все тая.Почти не спи през деня,а почна да се буди през ноща по 2 пъти.Като труп съм.

# 697

Ние сме същите - постоянно се крещи и то изведнъж почна. Побърква ме. Няма в къщи няма на вън, все тая.Почти не спи през деня,а почна да се буди през ноща по 2 пъти.Като труп съм.

Мдааа...Същата работа - никакво спане, само дремване на пресекулки, за по 15 минути. Крещим като побъркани, включително нощем, не ще да седи никъде - нито в кошарата, нито в столчето за хранене, само на постелката за игра, та аз по цял ден обикалям като вратар да я пазя, щото е много бърза вече.  ooooh! Спи ми се, две не виждам!

# 698
Здравейте, мили мами Simple Smile днес си направих страхотен маратон по магазините и бързам да дам свежа информация  Laughing
knitter  бях в Метро /Пловдив/. Там почти нямаше избор на пюрета. Иначе са по 6 в стекче, но са по 3 в опаковка, така че минималното количество е 3 бр. Цената на заек с картоф и копър /нашето любимо за сега/ е 2.89 бройката. Взех и на бебивита броколи с пуешко за 1.68 бройката и разни други взех, но цените са близки с тези до магазина, така че май не си заслужава много.
Ходих и в ДМ, ама не разбрах да имат промоция... иначе пюретата са по 2.15 почти всички и плодови и месни и зеленчукови, само тези които са по 220 гр са по скъпи.
Та това е общо взето, евтино няма.
Намерих си селски яйца иначе, които като се сварят са с жълто- оранжев жълтък и съм много доволна, поне на мен ми харесват та мисля тия дни да започна да давам и жълтък.
На 25.03 навършваме 7 месеца и смятам да започвам с глутеновите манджи  Wink
имах и още нещо да кажа на някой, ама сега като се върна да прочета ще пиша пак Simple Smile

# 699
ааа да относно обличането или моят вечен спор с бабите ...
Александър отива на разходка с боди с къс ръкав, тънка блузка с дълъг ръкав и панталонче /джинси, дънки/, тънко чорапче и декоративни обувки. Чорапогащник няма изобщо в гардероба си и никога не съм му слагала. За всеки случай му нося едно тънко якенце с качулка, а шапка изобщо не слагам. За всеки случай държа чувалчето за крака на новата ни количка, но не го закопчавам... само ако заспи и го оставя на сянка. 1stroller
Като видя бебчета с космонавти и плетени зимни шапки и направо се втрисам, ама всеки си решава, защото както обичам да казвам мама знае най- добре!  Sunglasses

# 700

Мдааа...Същата работа - никакво спане, само дремване на пресекулки, за по 15 минути. Крещим като побъркани, включително нощем, не ще да седи никъде - нито в кошарата, нито в столчето за хранене, само на постелката за игра, та аз по цял ден обикалям като вратар да я пазя, щото е много бърза вече.  ooooh! Спи ми се, две не виждам!

Еха и ние сме така.Мрънкаме,иска да го носят.Като е гушнат се върти на ляво и дясно и иска да го пуснеш,къде ще ходи и той не знае.В общи линии нищо не иска.А за спането нощем не е спирал да се буди поне по 3-4 пъти най-малко.

Вече се осъзнаха малките зверчета и сега всички по тяхната свирка ще играем. Mr. Green

# 701
Да си допиша на спокойствие.
За обличането и ние сме по боди с къс ръкав и тънка блузка,ама все ми се струва,че му е малко и слагам и по още нещо.Явно ми е от от ЕГН-то страха.Като сме в зимния кош ставаме вир вода,така облечени.

Миме,честити нови зъбета.Казват,че кучешките най трудно избиват. Simple Smile

Някой беше питал за цвеклото.Има едно пюре на Organix от тези дето са в пликче,не в буркан.То е с цвекло,червена чушка,картоф и морков.

Браво на спящите по корем.Това си е цяло блаженство.Много ми липсваше по време на бременността.Мойто диване спи предимно по гръб, а от скоро се е научил да спи настрани като си кръстосва краката.

Гърнето при нас е още мираж. Laughing.

Лека нощ от мен.

# 702
Юлетоо, ми то е програма по-скоро, сега като се прибера до провинцията да погостувам, най-удобно ще ми е да пазарувам от тях. ето виж:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/pdf/babybon … nd_01.02.2012.pdf

Важи за група продукти до 2 г. на детето.
Де да знам, струва ми се практично, ако имате в близост ДМ, в Сф не ми е на близо и не си заслужава да бия път... Като гледам сега е -20% тео бебе прах и някакви на Бочко...
За обличането newsm10 и аз така. И наистина още ги мъкнат бебетата в космонавти... ooooh! И аз от днес ще давам жълтък от домашни яйца, супер пресни. само да ти кажа, дай му в началото по-малко от 1/4, че на домашните яйца жълтъкът им е "по-силен"

tsutseto, те такива в пликче не съм виждала?.. това от къде го купувате?

Иначе и ние сме от викащите. излизаме на разходка и той крещи по хората. Вкъщи крещи по мен.. Simple Smile Явно изразява въодушевлението си. Рязко наддадохме последния месец(500гр. и сега сме 8950), което ме навява на мисълта, че зорът освен на зъби може а се е дължало и на бум на разтежа. похвал(тихичко): Сега пак се будим по 2 пъти  - вечер към  12 и сутрин към 6, направи пухкави пръстета, като му дръпнах една разходка от 18-19 часа заспа като заклан към 9 и още спи Simple Smile развит, с глава навряна в ъгъла на леглото, по корем hahaha

Сложихте ли възглавнички?

# 703
knitter, попара въвела ли си? Аз се чудя кое да въведа първо попара или жълтък?

Момичета искам и вас да попитам /питах и в темата за захранване, но там никои не ми отговори/ каква може да е причината бебето да си смучи пръста докато го храня с каша? Дали е защото му никнат зъби или не харесва кашата - пробвах оризова, после и с бананова и едно и също, изяжда 50 -60 мл и започва да си смучи пръста.

# 704
knitter аз пазарувам някои неща от бебешкия магазин на входа на Южния парк,там я има тази марка.Ако не се лъжа  сайта zabebo е техен и правят доставки по домовете,там можеш да ги разгледаш.

Възглавничка още не сме сложили.

Rumba аз ще въведа първо попара.Така ме посъветва докторката.

Предлагам заглавие за нова тема:"Слънцето пече августче мечтае за море".
Аз тези дни съм се размечтала.

Общи условия

Активация на акаунт