Външния вид и свалячите

• 13 634
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
Била съм и много слаба (тип манекенка) и дебеланка Simple Smile.
 Много естествено момиче бях  и не обичам  грим и тежки тоалети,но съм забелязала,че ако съм по нагласена (обичам класическият стил и романтичните рокли) то повече внимание ми обръщат т.н. Плейбой мъже,които ненавиждам и доста  по възрастните от мен  господа.
Когато съм спортно облечена или след фитнес (само с крем на лицето , конска опашка и очила) ме спират всякакъв тип мъже  .
А когато бях дебеланка (още съм де,да не помислите нещо друго) съм на почит с мъжете на моята възраст и всички обичащи пищността -араби, руснаци и черни:)Simple SmileSimple Smile
Иначе мисля като Ментова
Когато се харесвам, все хубави мъже край мен, и умни, и забавни!
Когато не се харесвам - само смотаняци.

# 46
А как се справяте с въпросните?

# 47
КЪм мен ли е въпроса?
Аз никак -не обръщам внимание на свалящи ме мъже,не харесвам флирта и т.н.

# 48
КЪм мен ли е въпроса?
Аз никак -не обръщам внимание на свалящи ме мъже,не харесвам флирта и т.н.

Не конкретно към теб, теоретичен въпрос. Simple Smile

# 49
Нямам подобни наблюдения. Била съм с 6,7 кг. отгоре и не намирам особена разлика  Mr. Green. Но, като че ли по-пълничка ми се лепяха повече. Цици извираха, дупе да се захванеш...кой ти знае. Mr. Green Най-куриозното флиртуване беше, когато бях бременна в 4-5 месец. На плажа сме, аз съм по бански и отивам да си купя палачинка(сандвич). Корема ми вече е леко щръкнал, все едно съм преяла и изпила един литър вода, но момчето не спря да флиртува с мен. Laughing Аз пък използвам момента да го накарам да сложи повече материал за ядене, че глад мори добитъка. Така няколко пъти ходих при него, мъжа ми и приятелите ни ме използваха - палачинките с двоен шоколад аванта, повече месо в дюнерите ... Whistling Laughing

# 50

т.е.? Laughing

# 51
Хахах, най-бруталният тип, който ме е свалял беше един чичко на име Ганьо. Ама точно като бай Ганьо беше, само че в по-рокерски вариант. Много парадираше с мангизи. Веднага изплющя на масата една щипка с пари, да го видя колко е заможен. Само дето нямаше кой да го предупреди, че аз си падам по бедни и красиви. Спомням си, че тогава за малко да си изяде боя от едни мои приятелки, които бдяха като орлици над мен.
Черпи те с питие, ама хич не пита искаш ли, не искаш ли. Почнеш ли да се гевезиш, ти казва със строго императивен тон: "Пийй!" То бива, бива желание да почерпиш, ама чак насила да наливаш мацките с джин, някак си прекалено идва. Ей такива пък хич не ми мигва окото как точно ще се справя с тях. Хващам си чантата и си тръгвам без никакви обяснения. В крайна сметка, не съм го канила да идва на масата ми.

# 52

Много лесно поставям граници.

# 53
  • Пловдив
Хващам си чантата и си тръгвам без никакви обяснения. В крайна сметка, не съм го канила да идва на масата ми.
Ако много ме издразни - хващам въпросната чанта и го опухвам по кухата лейка. Един си го отнесе навремето след като не разбра от дума. Мисли си човека, че аз отказвам на таква прелест като него от свян и за да съм по-търсена, ама не беше познал. Laughing

# 54
Това по кухата лейка съм го правила, обаче не с чанта, а с пица.
Но това беше в съвсем младите ми и зелени години.

# 55
Допреди няколко години имаше тълпи, независимо дали съм била в периода от 40 кила, но обличаща се спортно или в периода на 55 кила и обличаща се по-женствено и с грим. Колкото съм била по-кисела, толкова повече тълпи е имало.
Вече не ме сваля никой, ама абсолютно никой. Явно съм заприличала на бостанско плашило.

# 56
  • София
И аз съм от тези, които гледат "лошо" и като не съм в настроение да ме свалят и с пола 15см да тръгна, все тази.  Mr. Green Явно си личи по поведението и излъчването иска ли ти се, да те свалят или ще изядеш с парцалите някой, ако посмее.
А иначе... и аз +/- 10кг мисля, че не са решаващи. Нито цвета на косата, макар че с червена коса много ми налитаха, но вероятно не само това е била причината, а съм се държала самата аз по-фриволно (спрямо моето си дистанцирано поведение).

# 57
А как се справяте със свалячите, които се правят на мачомени на неподходящи за целта места като училището на детето ви?
Ба, гледах лошо, ба, ходих като дроб...Нищо. А се дразня, не, по-скоро се притеснявам от околните.

# 58
  • София
А как се справяте със свалячите, които се правят на мачомени на неподходящи за целта места като училището на детето ви?
Защо да са неподходящи?  Mr. Green

# 59
С времето осъзнавам, че ако се чувствам привлекателна независимо от това как съм облечена, с грим или без грим, то неминуемо привличам мъжките погледи, независимо то това че съм била с +15 и с -15кг.
Най- странната дори не знам дали да го нарека свалка ми се случи това лято в Гърция, вървим си хванати с мъжа ми из центъра на Ксанти и минаваме през разни кафенета с предимно мъжка клиентела, изведнъж ни спира един мъж на средна възраст и подава ръка на мъжа ми и го поздравява, пита го на български дали съм му жена, мъжа ми вдига дясната ръка както ме беше хванал и посочва халката както и неговата" Жена ми е" мъжа изкара някакви банкноти и ги подава на моя с думите " пий едно узо съвечер за мое здраве" Мъжа ми го пита " що рожден ден ли имаш" отговора беше " не нема, ам ти си голему мъску, ага си легаш до такава каматна жена", благодари му моя мъж за комплимента, не му взе парите, но обеща че ще пие едно за негова здраве и това всичкото се разиграва пред доста публика които само чувах да казват ашколсун и браво,аз бях доста объркана от ставащото, а мъжа ми се наду като пуяк и ме хвана още по здраво за ръка.
Странни хора са това гърците newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт