Външния вид и свалячите

• 13 616
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Всъщност, на мен не ми е приятно да ме свалят. Не бих си легнала със сваляч, защото свалячите са ми евтини. Не, че се страхувам да не ги обидя, не! но се страхувам, че себе си ще обидя безкрайно. Харесвам мъже, които не са свалячи.

Ето в това има много истина.
Мъжът ми беше единственият мъж,който не ме сваляше и не тичаше след мен и затова и ми задържа интереса  Mr. Green

# 91
  Всякакви са ме сваляли – и простаци по улицата, и ненабиващи се на очи пътуващи в градския транспорт, и откачени по градинките, и нормални хора, и застарели университетски преподаватели.
  Ще ми се да кажа, че са ме сваляли само изключително качествени представители на мъжкия пол, оценили от пръв поглед моите сила и властна женственост, но няма да е вярно.
Общия знаменател е бил, очевидно, изключително сладникавата ми физиономия и дребна физика, които явно са предизвиквали у повечето мъже определени щения, понеже в повечето случаи свалката се състоеше в директно, а често и безмълвно посягане.
   Сега вече доста по-рядко се случва да ме свалят, и то далеч по-възпитано, но полза никаква.

# 92
Честно казано, мен ме свалят по-грозновати мъже. Грозновати, но със самочувствие и може да се каже умни.
 А, пропуснах да споделя, че повечето, които са заинтересовани от мен, са по-млади. .

Едно към едно..))

# 93
Честно казано, мен ме свалят по-грозновати мъже. Грозновати, но със самочувствие и може да се каже умни.
 А, пропуснах да споделя, че повечето, които са заинтересовани от мен, са по-млади. .

Едно към едно..))

От каква възраст започнаха да ви свалят по-млади мъже? Питам съвсем сериозно предвид теорията, че една жена може да разбере, че отива към ... втората възраст, когато стане обект на ухажване от по-възрастни.
Аз винаги съм има повече симпатии към по-възрастни мъже, но в даден момент, ако не променя вкусовете си май ще започнат да ме свалят дядовци.  Mr. Green

# 94
Ами изглежда аз започнах втората си възраст някъде към 18-19.

ПП О, не съм те разбрала, помислих, че ако те свалят млади мъже, минаваш във втора възраст..

# 95
  • София
Точно това съм чувала. Че като започнат да те свалят (и да си падаш) по по-млади мъже, това е сигурен признак, че остаряваш.

# 96

От каква възраст започнаха да ви свалят по-млади мъже? Питам съвсем сериозно предвид теорията, че една жена може да разбере, че отива към ... втората възраст, когато стане обект на ухажване от по-възрастни.
Точно обратното. След 37 започнаха да ме свалят по- млади от мен и колкото повече остарявам разликата в годините расте.
Предполагам, че скоро ще спрат всякакви да ме свалят.

# 97
  • тук-там
Винаги са ме сваляли по-малки! ooooh! Аз пък харесвам по-големички... Sad

# 98
Изглеждам по-малка за годините си, което, предполагам, предопределя и характера на мъжкия интерес към мен. Основно момчета/мъже в диапазона 18-30, случвали са ми се и няколко подчертано неделикатни аванси от застаряващи господа.
Основно ме свалят вечер на заведение, през деня, независимо дали съм сама, или с компания, осъществяват само зрителен контакт, като интензитетът и естеството на мъжкия интерес са в права зависимост от предизвикателността на облеклото и количеството на грима.
С подчертано женствени форми съм, поради което често засичам изучаващи ме мъжки погледи - естествоизпитатели, да са живи и здрави. Laughing

# 99

Едно към едно..))

Аз винаги съм има повече симпатии към по-възрастни мъже, но в даден момент, ако не променя вкусовете си май ще започнат да ме свалят дядовци.  Mr. Green

Каси, винаги са ме сваляли и по-млади мъже..предполагам, че защото изглеждам поне 7-8 г надолу..
Напоследък обаче забелязвам една по-твърда категория, които открито си завяват, че точно това, че съм по-голяма им харесва..т.е искат да си говорят и общуват пълноценно..
Не си падам генерално иначе по-млади, но се радвам че срещам и сред тях приятни изключения..
Възрастта не е гаранция нито за мъдрост, нито за класа.

# 100
Не се бях замисляла досега...  newsm78 Но като се върнах назад, не виждам някаква особена зависимост... Даже в периода, в който се носех като някакъв готик кошмар, пак същият тип момчета се оказва, че са ме сваляли, явно са имали рентгенов поглед.  Laughing

Уф, след темата с разликата (поредната), айде и тук тия трели. Ми явно моята младост рано-рано си е хванала багажа, щото за последните десет години, че и отгоре, все присъстват някакви младеещи елементи около мен. Извинете, но все пак има значение на колко изглежда човек, все пак. Нормално не си носим личните карти на ревера, логично е ако не изглеждаме на годините си, отсрещния да не е телепат и да не гадае.  Crazy

magarcho Peace

# 101
Мен никой не ме сваля. Злобно или отнесено ми е изражението, а и размерите са ми скромни. Confused

# 102
Благодаря за отговорите. Simple Smile Явно това, което аз чувам от по-възрастни приятелки, вие тук опровергавате.  Simple Smile

# 103
Благодаря за отговорите. Simple Smile Явно това, което аз чувам от по-възрастни приятелки, вие тук опровергавате.  Simple Smile
Какво чуваш от по- възрастни приятелки?

# 104
Само се моля те таквоз да не ме сваля!!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт