Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 412
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

# 106
Честито Рождество Христово!
Светли коледни празници желая на всички! Много любов и топлина в семействата и в сърцата ни!

Киса,слагай бебчо по-често на гърда,пий минимум 2.5 л. вода.Предната вечер и ние бяхме така,сменях поне 10 пъти гърдите докато се наяде.Давах ам. на нестле Нан 1,на опаковката пише как се приготвя и по колко се дава на бебето.Моята Пламена изцяло отказва биберон вече и вечер сме каато слепени.Успех и  пиши как сте.

# 107
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, обичани и усмихнати!

Киса- аз храня с Хип 1 комбиотик, на опаковката си пише на колко вода колко лъжички се слагат, ние сме на 3 месеца и ядем по 150 мл.

# 108
  • Пловдив
Весела Коледа на всички!Пожелавам на всяка една от вас много късмет,здраве и радост!Децата ви да растат здрави и усмихнати,а в домовете ви да цари топлина и спокойствие!

# 109
kisssa аз си варя чай от копър и анасон (билки от аптеката), в лактогонните чайове има също, но като го сваря аз ефекта е доста по-голям, а също и прясно мляко.
много ме е страх да не ми намалее кърмата, че бебка повръща от АМ и незнам какво ще правим.

# 110
  • Куциндрел
Киса, като минала през подобен период - слагай бебето на гърдите и се цеди, но повече бебето да суче, защото шишето го отбива. Ако имаш време, отдели си няколко дена и бебето нон стоп на цици. Само като мрънне и цица. При мен това помогна. Продължи да пиеш течности, но най-добрата помпа и стимулация за кърмата е сукането на бебето.

# 111
Ако на Коледа стават чудеса, искам да си пожелая децата ми никога да не боледуват Praynig
Миналата седмица Лили си беше вкъщи с херпангина и антибиотик. Тази седмица ходи 3 дни на градина и е отново с кашлица. цяла нощ ми е кашляла, давахме сиропче и капахме капки в носа,понеже кашлицата вероятно е от стичащи се назад секрети. и в тази свята коледна нощ,освен че се притеснявах за детето си,кроях планове какви жалби и до какви институции ще пиша другата седмица,за да предизвикам проверка как се контролира ходенето на болни деца в детската градина #Cussing out утре леля и и чичо и ще минат да я вземат към Русе за една нощ и ще ги помоля да я заведат при хомеопата,понеже не можем да си позволим още един антибиотик ooooh!

Получи страхотни подаръци милата и е толкова щастлива,но защо пак ми е болничка Cry

Киса,може би гърдите ти са омекнали,понеже кърмата вече се е регулирала, а може би ти се е възобновил цикълът и това ще даде отражение върху млеконадоя за няколко дни Thinking

# 112
  • Sofia
Честита Коледа!

И аз си пожелах здрави деца и сплотено семейство.

Деси, и моята Софи е болна с кашлица от близо две седмици, която точно вчера през деня се обостри и зачести. През нощта вдигна и Т 38 градуса. Сега говорих с хомеопатичката и каза, че най-вероятно вируса при нея се възвръща. Аз поне съм спокойна, че не давам АБ и се оправя от хомеопатията. Дано все така да се повлиява. И дано и на Лили й помогне хомеопатията. Веднъж видяла как децата могат да се лекуват и с т.н. "водичка", не ми се и помисля да я лекувам с традиционната медицина, само в краен случай. Ако се осланях на нея, досега да съм си отровила детето от антибиотици...  ooooh!

Киса, моята кърма също намаля и аз като тебе се чудя какво да правя. Слагам Изи по-често да суче, пия над 2л вода на ден, не се изцеждам, за да не се депресирам допълнително колко кърма има в гърдите ми. И моята замразена кърма е на привършване. Дано се възстанови лактацията ми, че иначе трябва да прибягвам и аз към дохранване с АМ.  Wink

Ние трябваше да ходим в Кюстендил при нашите днес и да останем там цяла седмица с децата, но София с нейното боледуване ни проваля нещата. Е, пак ще отидем, но само за днес и утре се прибираме, че във вторник да я водим при хомеопатичката, да я види. А дано пък дотогава лекарствата, които ми е казала да й дам, й подействат и да нямаме притеснения.

# 113
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ[/b]

# 114
  • София
Весела коледа на всички малки, големи и по- големи!!!
Аз съм много доволна от късметите- на Нели се падна здравето   newsm44
Пожелавам на малките и големите деца много здраве, щастие и късмет  newsm51

# 115
  • София
Честито рождество,  да са ни здрави и да ни слушат малките ни съкровища за много коледи напред:)

# 116
Честита Коледа, момичета!

Да са ни живи и здрави бебчетата и мног орадсот да ни носят! Hug Hug Hug

Ние си изкарахме добре. Кали получи много хубави подаръци и от питката снощи и се падна паричката Simple Smile
С ММ и подарихме музикална въртележка за легло на Чико. Сглобихме я и на нея мног ои хареса, кокори и се, смее се, мног ое доволна. Получи също така мног осладурски чорапки на бертони дето дрънчат, компелктчче в патешко жълто от чорапки, ританки, блузка , шапчица и елеченце и комплектче за хранене от чинийка, купичка и чашка.
Надявам се и вие да сте си изкарали приятно този топъл семеен празник Hug Hug Hug

# 117
Киса, ако все пак се наложи да дохранваш с АМ и бебето няма някакви проблеми като алергия или повръщане, мисля че каквото и АМ да вземеш е все едно. Доколкото знам схемата на разтваряне на АМ е една и съща: на 30 мл вода се слага една равна лъжица АМ (това си го пише на кутията). Какво количество да приготвиш - обикновено има ориентировъчни количества според месеците на бебето. Можеш да пробваш със 120 мл + 4 лъжици АМ или 150 мл + 5 лъжици АМ и ще разбереш колко яде твоето бебе. Дано имате успех с кърменето, но и да намалее млякото, не се коси толкова.  Hug
За другото, може и цикъл да е.

Деси, много е неприятно с тези вируси и настинки. Сигурно в детската градина е и по-студено.  newsm78 Дано бързо се оправи положението при вас. Християн също беше малко болен, единия ден му давах 2 пъти Панадол за гърлото и започнах да му давам витамин С - взела съм за 5 дена. Вече мога да кажа, че е добре. За 2 дена му мина, но не е бил кой знае колко болен де, дори не ходих до педиатъра. Дано не се и налага.

Свекърите също подариха на бебока въртележка за креват и сега я заглежда по малко и й говори.  Heart Eyes

# 118
  • Пловдив
Честита Коледа, мамчета!  Hug Нека магията на този светъл празник сбъдне най-съкровените ви желания и донесе на цялото ви семейство много,много здраве!
Ние цял ден сме си вкъщи - гледамe филмчета,радваме се един на друг и така  Heart Eyes Само дето преди малко малчо ни изкара акъла с един истеричен рев,ама се успокои вече  ooooh! От какво беше това нещо не знам...
Иначе получи страхотни подаръци - една топка на Фишър прайс и една гъсеница за кошара и количка  Grinning Толковаа и се радваше на нея,чак й говореше и я дърпаше и даже искаше да я лапа  Mr. Green Отделно разни дрешки и дребни нещица  Grinning
Ние пък с татито си хапнахме една вкусна деликатесна вечеря - сьомгичка и октоподче   chef Изобщо, най-хубавата ни Коледа досега  Heart Eyes С малкото човече всичко е различно  Heart Eyes Ако съм знаела минлата Коледа,че тази ще сме трима  Mr. Green
Хубава празнична вечер от нас  Hug

# 119
Здравейте,няма пак да ви пожелавам весела Коледа,тъй като онзи ден ви пожелах всичко,няма да се повтарям. GrinningНе съм ви чела,одеве се прибрахме,бяхме си на село.Вчера пък бяхме у свекърте.Като цяло и вчера,и днес беше пълна лудница...и голямо преяждане GrinningНа село бяхме и ние с ММ,и двете ми сестри с децата си...чудо беше.И отделно други гости имаше,че колиха прасе,та...само се наядохме,видяхме се и си тръгнахме,че тя Алинка се шашна,милата. Grinning
Да се похвалим,че получихме страхооотни подаръци Heart EyesОт двете баби получи общо подарък-ей това чудо http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/15884.На мен много ми хареса,надявам се по-нататък и на нея да й хареса.Получи и такъв уолкър http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/15410 и аз съм доволна,защото предпочитам уолкърите пред проходилките.Също така получи и такова конче,ама розово http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7093&cat=76.Много го хареса,заспа гушнала кончето сега GrinningИ още много други по-дребни играчки и дрешки получи.Боян и той...Доволни сме много Grinning
Преяждането беше....абсолютно пълно Mr. GreenТо не бяха баклави,баници,пити,пък фунийки,пък рола,пък прасе,пък то чудеса....Чувствам се по-дебела поне с 5 кила Crazy
Хайде,изчезвам да лягам,че много ми се спи,пък утре ще ви чета и ще пиша повече!

Общи условия

Активация на акаунт