Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 392
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Весели празници и от мен!През тази година се запознах с много приятни и стойностни хора.Щастлива съм,че съм част от вас и че ви има. newsm51
Желая ви мечти красиви и много мигове щастливи!
Пожелавам ви много здраве, любов и много сбъднати мечти.Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,истински приятели, които винаги да ви помагат! Hug Hug Hug

Аз сигурно ще мога да пиша чак в понеделник.Много целувки до тогава. Hug

# 91
  • Пловдив
Весели празници,момичета  Hug
Бъдете живи и здрави,вие и семействата ви! Желая ви много топлина и уют през цялата година! Нека домовете ви бъдат изпълнени с детска глъч и смях! Радвайте се на своите съкровища и ги обичайте безгранично  Hug
И Дядо Коледа да ви донесе,най-желаните подаръци, макрче мисля че те вече са при нас  Grinning

# 92
Весели празници и от мен  Hug
Пожелавам на всички ни много здраве, сбъдване на мечтите ни, много усмивки и щастливи мигове с най-скъпите за нас хора в коледната вечер и не на последно място много прекрасни подаръци  santa2   madnoel
Весела Коледа скъпи мами  Close-mas:

# 93
Ех,ако миналата Коледа знаех,че само след година семейството ни ще е с едно човече повече...... Heart Eyes
Пожелавам на всички една много сладка бебешка, снежна и топла Коледа Hug

# 94
Вчера ви изпуснах, че бебока беше малко болен и нямах почти никакво време за нищо, тъй като почти не спа, но пък за сметка на това през нощта спа от 12:30 до 9.  Heart Eyes
Гледам вече пожелания за весело изкарване на празниците пускате. Аз няма да мърдам никъде, а мъжа ми е на работа и днес, и на 31 та май ще съм по-редовна в писането. Дано да не съм само аз де.  Laughing Довечера свекъра ще дойде да ни вземе, за утре не знам дали ще ни взима или ще сме си сами. На Нова година сме сами, та си представям и какво празнуване ще е  - мъжа ми ще е изморен от работа и сигурно ще легне да спи преди 12 часа, а аз най-вероятно ще гледам някакви филми.  Laughing Голямо празнуване ще е тая година, няма що!  Laughing Надявам се догодина да е по-добре, че и малкия ще е пораснал и заради него ще гледам да направя малко атмосфера вкъщи. ТАя година не ми се занимава нещо.  Laughing

Съни, честити 4 месеца на Али. Много е хубаво, че бебоците ни растат, аз лично много се радвам от тоя факт. КОлкото повече расте Християн, толкова по-интересен става. Оня ден се скъса да ни се смее с глас, ама няколко пъти го направи - много беше хубаво.  Heart Eyes

Мела, прочетох и за твоя проблем - много неприятно, но дано не се стигне до операция.  Praynig Наистина с тези 3 деца е трудна работа, дано не се наложи да те режат и проблемът се реши от самосебе си или по друг неоперативен метод.  Praynig

Сега правя едни упражнения за корема, но  много нередовно ги правя понеже много често нямам сили да ги правя, а понякога и време не ми остава. За 1 седмица 2-3 пъти съм ги правила, след малко пак ще ги направя, ако бебока не се събуди. Не знам обаче от тях ли, коремът започна много бързо да ми се прибира тия дни. Вчера дори успях да закопчея един от най-тесните ми домашни панталони (още от студентските години, а сега си го ползвам за вкъщи  Laughing ). Много се радвам на този факт понеже ме навежда на мисълта, че и другите панталони за навън ще ми стават вече.  newsm44 По-широкият панталон от бременността вече ми е много широк и сега нося по-тесния, но скоро ще пробвам и тези от преди да забременея.  Mr. Green След празниците ще е, че може на тях да се освиня малко.  Laughing Положението с бюста обаче е все същото. Все още не ми стават старите сутиени и направо се чудя дали ще ми остане такъв (бюста). Аз все се надявам, че ще спадне, но той все си стои голям и спада с мнооого бавни темпове - язък че тая гръд мощна не произведе достатъчно мляко.  Confused Ако не ми спаднат циците до лятото, сигурно вече ще мина на по-голям размер сутиени. Засега все се надявам да си сложа старите и не се хвърлям още да купувам по-голям размер, но взеха вече да ми писват тия бременни страстоубийки.  Laughing

# 95
  • София
Хубави празници и от мен момичета. Коледа е най хубавият празник!! А бъдни вечер ми е любимият момент! Simple Smile Много семейна топлина ви желая на този празник. Heart Eyes

# 96
  • София
Мили мамчета,
весело посрещане на Коледните празници!
Всички коледни пожелания, които чуете, където и да сте, нека се сбъднат!

# 97
Весело посрещане на Коледните празници!
Бъдете здрави вие и хората около вас! Нека ви се сбъднат всички желания!
Наздраве!

# 98
  • Куциндрел
Весело посрещане и от нас. Пожелайте си нещо, на Коледа се случват чудеса и се изпълняват желания. Hug

# 99
Зравейте и от мен Hug

От сутринта см във вихъра, да оправя подаръци, сладки и т.н. Бебка днес пък съвсем ме рази, яде сутринта към 8.30 и после се занимавахме до към 12.30, заспа и още спи...т.е от сутринта не е яла. Ако го оставиш това дете въобще няма да се сети да яде Simple Smile Сега се оправяме и след малко я будим, че ще ходим при родителите ми.

Да ви пожелая Весела Коледа! Дано донесе на вас и семействата ви здраве, щасите, късмет и само положителни емоции! А после ще споделяме бебоците какви подаръци са получили Party

# 100
Здравейте милички  Grinning
Тук сме във вихъра на приготовленията, но искам да намина поне за мъничко и в тема за да пожелая
Весели празници на всички, много здраве и щастие, сбъднати мечти и само поводи за радост и усмивки да имаме всички през новата година!

# 101
Здравейте, момичета!

Пожелавам ви здраве на вас и на любимите ви хора, мног отоплина в семействата и весел детски смях! Тази Коледа за всични нас ще е по-различна и по-хубава от предишните, защото ще е първата за нашите бебчета- съкровища! Hug Hug Hug

# 102
Здравейте мами! Надявам се че се прекарали Бъдни вечер чудесно! Ние успяхме поне доколкото можем, че толкова ядове ни се насъбраха че не е истина, неможах и да спя а бебчо и той беше толкова нервен цяла нощ! Напоследък започна да не ми достига млякото, особено в следобедните часове, незнам на стреса ли се дължи на какво ли.Пия латогонен чай, ям разнообразна храна ама гърдите ми стават все по-меки. Опитах се да се свържа с педи да ми каже с какво мляко да го дохранвама ама тя цял ден вчера не си вдигна телефона, и нормално и тя е човек и иска да прекара празниците със семейството си. Моля Ви каже те ми с какво да го дохранвам, какво количество мляко и вода да разтварям, аз в хита чето на опаковките на Аптамила ама въиобще незнам какво да правя.Вчера извадих и последната кутийка със замръзена карма, а бебчо си търси. Дано някой се включи, че ми е толкова притеснено.
А и от вчера като ми текна една ми ти алена кръв! Възможно ли е да е цикъл, все пак съм с нормално раждане, бебчо досега беше изцяло на кърма а аз се притеснявам.Нищо не ме боли, доктора на профилактичния преглед ми каза че всичко е наред, ама тва беше някъде около 3-4 декември.Като два дни след прегледа пак ми текна ама беше по-кафяво и тече някъде около 3 дни и то слабо и после спря.

Към ЛЛ
За да не обяснявам пак и да повтарям същия текст прочете целия ми пост.Моля кажете ми с какво мляко да дохранвам? Бебчо утре става на 2 месеца, вече е около 5,5 кг., има средно 7-8 хранения по около 110-130 мл. всяко.С какво мога да си стимулирам лактацията, освен лактогонните чайове и кромидия лук?

# 103
Дано някой се включи! ooooh!

# 104
Към ЛЛ
Забравих да напиша, че предлагането на мляко досега на бебчо е ставало по обичайния начин-той да суче, но в по-голяма част от времето пие майчината кърма от биберон, след като аз съм се изцедила.Възможно ли от това постоянно цедене да ми намалява кърмата. Понеже все ми се струва че не му достига млякото и взех да се изцеждам че да мога да видя в шишето колко мляко приема и някак си така свикнах  и ми е по-спокойно.На бебчо не му пречи и еднакво обича да папка и от гърдата ми и от биберона, поне за момента не показва признаци да не иска да суче от гърдата ми!

Общи условия

Активация на акаунт