Али днес става на цееели 4 месеца
Кога мина времето,направо не знам
Ходихме на консултация и госпожицата е пораснала с 2 см. и е качила 750 грама.Вече е 7.550 кг. и е висока 62 см.
Малеее,това дете на годинка сигурно ще тежи 12 кг.
Дано се поизмъкне малко,че...
То ще е пълна лудница,ама...така е то с големите семейства.
Тази с месото ще я пробвам днес,че много вкусно звучи.
А сладката питка може да я направя утре или в понеделник,ще видим.
Солената палачинкова торта ни е любима на всички.Винаги,когато има някакъв повод я правя,а и без повод,ама без повод по-рядко 

Лек път и приятно изкарване!
Не можах да изгледам клипчето до край.Много ми е мъчно за тези дечица и се надявам много хора да им помогнат!
На 25 пък у моите родители ще разменяме подаръци с племенниците...И ще е пълна лудница просто.
,коледна и много добре направена отново.БРАВО НА СЪНИ

,сутринта стана в 6,30 и сука и като кихна 2 пъти се разсъни ,че като изпратих мъжете легнахме в 8,30 до 11 и нещо си поспахме на спалнята
,сега съм репичка 
)))
,

, аз не обичам много да готвя,ама нали се налага , записах си и аз рецептата на Радостина , ще я пробвам. А за коледни скадки не бих се навила да правя, браво на тези, на които им се занимава, аз мисля да си купя готови, малко мързеливо ама така съм решила
затова почнахме да ходим на море,на планина и въобще някъде,където не е Русе и Пловдив.сега ще сме вкъщи и нарочно не сме поканили никой,за да ни е спокойно и да няма "пренебрегнати" 
иначе филенца и пастърми хапвам 
а сега ще използвам,че Юлката спи и ще търся рецепта за содена питка---това е другото,което се промени в мен:много ми се готви и бъркочи разни неща,чак съпругът ми не може да ме познае

последиците са за мъжа, защото дечицата са слънчица, а него все пак намирам защо да го клъвна
понякога се упреквам и жал ми става... понякога. От известна гледна точка заслужава, защото ме върна пак в "първи клас" с Косара. Тъкмо си отгледах сладурестата Сузи за игри и "разговори"(начални) и 'айдеее - агууу
а и се оплаква защо разговорите ми били предимно за бебета
Ух - в това и аз се упреквам, но така е - опасностите на "занаята". Пък и в задълженията си направо съм като самотна майка на Косара и от време на време на Сузи...
лелее малко ми беше минорно настроението, но като взех да пиша и видях за какви глупости съм се разкиснала ми става смешно 
агууу, мррр, кукукоко... Сега кротува на гимнастиката и аз вече за 5-ти път слушам една и съща песен
това по повод разнообразието
това се случва мнооого рядко, обикновено я дундуркам.. Уха, 20 пъти ще я слушам тая песен
("Girl" особено ме радва частта с... бузукито?)
Пък за бебчовците - всичко ще е наред! Най-поправими са нещата в бебешка възраст - 'флексибъл' във всяко отношение 
... нали само за бебета мисля и все още ме тресе ортопедичния преглед 
Едно време го правех със Сузи, ама тя беше тогава много мъничка и се уплаши от момичето на екрана, и че майка й го повтаря... къде ли си вика - зомбираха я
. Като цяло всяко едно упражнение натоварва и коремните мускули. Аз за сега не мисля да правя упражнения за корем, защото мисля, че е по-агресивния подход. Засега ще гледам максимално да приближа мускулите, а после вече ще заздравявам.
(най-вероятно се самозаблуждавам). Благодаря за клипчетата. 

Добре си наддава. А букварчето е страхотно и аз съм го загледала. Фен съм на образователните играчки.

Еееех, за такава мила домашна картинка винаги съм си мечтала...
Дано упражненията помогнат. В краен случай ще направиш, каквото трябва.
Идеята ти с чувала наистина е страхотна.
Получила е много хубав подарък от кумците. 
Защо така наказва Господ невръстните дечица...???