Добре че сте вие да ми казвате, че е пораснала, че аз нали я виждам всеки ден и нещо все малка ми се вижда, но то на фона на останалите бебета, а и по дрехите едвам се вижда. Досега имаме 2-3 омалели и то окъсяли, иначе на ширина вътре има място за още едно бебче
Ние имаме бейби вак и аз съм много доволна, вади много добре сополите и бързо.
А не виждам особен резултат, Дарка още има слуз и обривите не са се скрили.

Ние вчера си направихме страхотна игра на снега с новата шейна на Зори. Нея малко я беше шубе, но ние се спускаме с нея и се кефеше детето. Коколинко пък използва времето на въздух за един здрав дълбок сън. И накрая узурпирахме шейната на детето за да се пързаляме ние по корем - като шейничките по олимпиадите. Голям цирк беше. Сега малкия се упражнява в гукане и май започва да нервничи че му е трудно и така рита с крака и маха с ръце, че направо ще литне 

В началото много ми беше мъчно, но с времето се свиква. Сега си казвам, "ако ще имат проблем мъниците това да им е проблема", че има къде къде по-страшни неща. Обаче е много досадно да седиш далече от алергените. Докато е бебе е лесно, но като минат годинката и всеки започва да им предлага какви ли не боклуци и да вика "абе дай му само да опита", "е и от малко ли има проблем", "ама виж как гледа, дай му". А има и хора, които директно предлагат без да питат
Е как да им обясниш, че от едно парченце кроасан няма да й стане нищо обаче като усети колко е вкусен как ще реве за него. И за детенцето става много по-гадно да гледа като знае какво е, отколкото да не знае. Много по-лесно е изобщо да не дадеш отколкото да дадеш само веднъж. И някак си хаотично става - сега може едно парченце от това, след два дни три парченца от онова, а после изобщо не може, че много ще се насъбере и организмът ще реагира. Малкото това не може да го възприеме. 

Но се оказа, че на яхнийка с морковче, лук и доматки и малко подправки си е направо екстра. Просото също е много полезно и богато на желязо и белтъци. Аз онзи ден сварих и с масълце и захар Зори страшно много го хареса. Мен ако питаш бих го определила като "става"
ама тя си го хапна с наслада. По нататък може да го пробваш и твоя мъник какво ще каже по въпроса
При това на моменти са доста силни поривите на вятъра... дано утихне.
Междувременно мисля да събера коледната украса, ако детето позволи.

А и наистина сто пъти се писа за колажа и да слагаме имена!а снимката едва ли някой ще я качи нарочно 

Аз тази сутрин като се събудих ММ стягаше багажа , че днес пак е на среща и на мен ми стана тъй тъпо... че заминава...та набързо стегнах и багажа на Ая и хоп с татко - неразделни
Хубаво , че работата му е в града, където живее майка ми ... та винаги има къде да останем 
Аз установих , че ми се препълват гърдите и така ме държи поне ден два след
Та препоръчвам този така приятен метод всеки му 
, но аз изобщо не се будя ... Голям кеф

, а не са никак лоши, аз взех с къс и с дълъг ръкав, взех и джинси за 9 лв и дънков гащеризон за 11 лв...
.
.
. 

Препоръчани теми