Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 317
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Някой гледа ли ''Горещо'' с прогнозите за 2012 на Цветанка Рангелова, Оксана (астроложката), Стефка ( номероложката, която си гостува при Венета Райкова), Ясновидката на Берлускони ( забравих и името), и за къде без Николета, тази луда я канят само заради бруталният и език, да им вдига рейтинга, вече се убедих. Имаха лек сблъсък с Цветанка Рангелова, за няколко неща. Николета била родена на 12.06 и се сравняваше с Бойко Борисов, Венета и предложи да се съберели двамата и тя да го съветвала с кого да се среща и какво да прави Mr. Green Цветанка Рангелова я контрира, че са на различни дати и тя е 12, той 13, има разлика и т.н. Николетка сподели, че някакъв бизнесмен и подарил кола Рено........и ми е безумно това , където всеки път го обяснява, че картата на Бг, като се разделяла на 4, била еднаква и приличала на яйце #Crazy за мен тази е тотално ку-ку и се е взела много на сериозно, дали познава, непознава, адски ми е антипатична, голямо его, голямо чудо, не млъкна, не даде думата на другите, дай и да я снимат, умира за внимание. На времето една нейна колежка, когато ми помагаше за избора на дата на раждане на синът ми, ми каза да не е на 12 число, хората с тази дата били малко луди Naughtyвярно си е, Николета си е доказателство.
Ето предаването:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=630292.330;num_replies=342

да гледах го съгласна съм с теб   Riri  мерси ,ще чакам да споделиш дали се е сбъднало!!  bouquet  стискам палци

# 331
ryannn, вероятно да, явно става въпрос за една и съща Дида. Когато разговарях с нея нещата, които ми каза са абсолютно вярни. Но и ми каза, че имам магия, която трябва да се отстрани, т.е. "да се работи"  Simple Smile, това ще ми струва 150 лв., след това ще е нобходима и защита - максимум още 150 лв., но тях чак след като мине цялото изчистване. Даде ми не 100%, а 200% гаранция, че после всичко ще е ок. Каза, че изчистването трае 40 дни, но още от 9-тия ден започва промяна, която аз самата съм щяла да видя.
Чудя се, след като ми позна абсолютно точно нещата, дали ще е толкова точна и ако започне "да работи", за да ми изчисти магията?  Simple Smile

# 332
Ох! Голямо облекчение!

Случи се първото нещо от предсказаните от Ани.

Леле...супер...трудно е за вярване Crazy

Айде дано така да продължава!

# 333
Riri,мерси,че сподели! Hug  bouquet
и срока ли е същият или има разминаване?ти хороскоп ли беше правила или въпроси?
но дано така да продължава! Peace

# 334
Здравейте момичета! Честита Нова Година! Да е мирна, спорна, благодатна и да намерите решение на всичките си проблеми. Нова съм за форума. Чета от известно време мненията ви и отправям конкретен въпрос към Lardero - открихте ли добра ясновидка във Варна или околностите? Аз съм ходила при две, които не се рекламират в медиите. Едната няма тарифа- колкото и дадеш, а другата вземаше 30 лв. И двете са ми познавали събития в бъдещето, не мога да кажа на колко процента. Но с известно закъснение във времето, т.е. по-късно, отколкото са казвали.

# 335
и срока ли е същият или има разминаване?ти хороскоп ли беше правила или въпроси?

Супер Браво и аз се радвам,че сподели!Пожелавам ти същото! Peace Peace Peace

# 336
Ох! Голямо облекчение!

Случи се първото нещо от предсказаните от Ани.

Леле...супер...трудно е за вярване Crazy

Айде дано така да продължава!

Дай Боже всички да се похвалят със същото.

# 337

За сега се движи в посочените срокове.

Но за това конкретно нещо като говорихме с ани декември..тя каза- " ще стане скоро"- и ее бога ми- трета седмица тече..викам си - е гати скорото..сигурно въобще няма да се случи. а то е предпоставка да почнат да се случват другите работи Crazy

Та стана, де. И не е нещо незначително.

# 338
 Praynig
Riri,мерси,че сподели! Hug  bouquet

Но за това конкретно нещо като говорихме с ани декември..тя каза- " ще стане скоро"- и ее бога ми- трета седмица тече..викам си - е гати скорото..сигурно въобще няма да се случи. а то е предпоставка да почнат да се случват другите работи Crazy

Много се радвам за теб.Това ми дава надежда че Ани познава. Praynig Peace

# 339

Ехх Браво Браво!Дано!!Как се радвам ей така като,чета че на дадени хора са им се случили нещата!Честно!Много съм happy! Wink) Макар и да не съм посещавала повечето ясновидци за които често пишете тук,но съм съпричастна и се радвам когато прочета нещо такова!Аз бях пускала смс на Карла между другото освен,че после ми върна 3-4 смс които  ми ги таксува Shocked Shocked  и Shocked Shocked и сметката ми стана  Shocked Shocked, не ми позна!За първи път ми се случи да ми таксуват и смс-те които ми пращат като отговор!И ми стана странно,като го установих при проверката на сметката ми,ама карай  newsm62 newsm62  каквото такова ;–)

# 340

Браво,Браво Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 341
Супер  bouquetДай боже всекиму сбъдване на хубавите предсказания!
Може ли да помоля за е.майл на тази Дороти?Как се процедира с нея?Едно безплатно въпросче ли?

# 342
Супер  bouquetДай боже всекиму сбъдване на хубавите предсказания!
Може ли да помоля за е.майл на тази Дороти?Как се процедира с нея?Едно безплатно въпросче ли?
http://www.energytherapies.co/Products/Free%20Oracle%20Card%20Reading.htm

# 343
Ей, Рири, толкова се радвам за теб! Супер, супер! Дано се сбъднат и другите хубави предскзания на Ани. Много ще се радвам и ще стискам палци да се случи!
 Peace  Peace  Peace

# 344
Благодаря момичета!

Всички сте невероятни и ви пожелавам, а и на себе си пожелавам да виждам този форум да се пълни с такива коментари, в които да се споделя за това как са ни познали и са се случили хубавите работи.

Аз да ви кажа, вярвам неизменно на астрологията, самата аз се интересувам от нея и останах изключително доволна от хороскопа, който Ани ми направи, а и от предсказателната част от него. Беше точен за минало, настояще, характер. А и Ани като астролг хваща моменти, които при мен други астролози не са разчели.Така.Мина малко време, естествено, съм и нетърпелива да се случват нещата..и да ви призная- много се бях отчаяла по едно време и не намирах обяснение нещата да не се случват...защото астрологията не е 6-то чувство, а наука.
И за това много време бях озадачена как така от една страна още не става и не става определено нещо... а от друга страна Ани е добър астролог- няма как да си го е измислила Flutter

Така, че.. не губете надежда Peace

Общи условия

Активация на акаунт