Хич не си давайте парите, не познава!

За ясновидство от датата на гледане за 2 години напред обаче иска 120$
но според мен си ги познава нещата и сигурно си заслужава но...
бая парички!
Дали ще е Първанов, не се знае , но тяхната партия ще е на власт. А Божидар доста познава. При мен каквото ми е казвал е било истина.
До къде ни докараха всички управници не знам..ето нещо в тази връзка!http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/03/cameran/Според мен си е и самата истина .. не знам дано не познае този Божидар Караджов!
бая парички!
бая парички!
И аз се учудих защото бях чела че не отговаря на 2-ри въпрос-може би защото е минало повече от месец ли??
аз от един емайл и писах не съм ползвала 2-ри,но пробвайте с друг от който не сте и писали
Пожелавам Ви само хубави неща момичета!Стискам палци на всички!! И дано тази година наистина да имаме ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ които да ни карат да се усмихваме по често в иначе отруденият и изнервен начин на живот!
да Riri 20$ е по приемливо но аз я питах като цяло колко струва да ми гледа много парички наистина поне за нашият стандарт си е направооо..
за мен тази е тотално ку-ку и се е взела много на сериозно, дали познава, непознава, адски ми е антипатична, голямо его, голямо чудо, не млъкна, не даде думата на другите, дай и да я снимат, умира за внимание. На времето една нейна колежка, когато ми помагаше за избора на дата на раждане на синът ми, ми каза да не е на 12 число, хората с тази дата били малко луди
вярно си е, Николета си е доказателство.