Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 339
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Теменужка Mr. Green
Хич не си давайте парите, не познава!

# 316
Теменужка Mr. Green
Хич не си давайте парите, не познава!

За съжаление, при мен -абсолютно същото.

# 317
ryannn,имаш ли впечатления от ани и махмуд?

# 318

Сроковете , посочени от Ани минаха, не се случиха нещата, тя самата допуска, че може да бърка във времето.....надявам се само това да е грешката,но..докога...
Махмуд беше пълен вятър при мен.
Разхвърляна беседа  над чаша еспресо с добавена утайка  в ресторант на полубългарски, полуарабски ,увещаване да си напазарувам муска от него...

# 319

Сроковете , посочени от Ани минаха, не се случиха нещата, тя самата допуска, че може да бърка във времето.....надявам се само това да е грешката,но..докога...
Разхвърляна беседа  над чаша еспресо с добавена утайка  в ресторант на полубългарски, полуарабски ,увещаване да си напазарувам муска от него...

ryannn много неприятно че не са се случили нещата!Но не губи надежда де!Късмет от мен!Стискам палци!! Peace Peace

# 320

ryannn много неприятно че не са се случили нещата!Но не губи надежда де!Късмет от мен!Стискам палци!! Peace Peace

Благодаря! Крепя се с нея и вит С, доколкото мога !
Simple Smile

# 321

Благодаря! Крепя се с нея и вит С, доколкото мога !
Simple Smile

Peace Peace Peace  bouquet

# 322
и на мен две от бъдещите събития,които предстоят според ани,ми са в миналото.и по-добре.
а при махмуд съм със същите впечатления-трудна комуникация,повече разкази за проблемите на други потърсили го,2 верни неща от миналото ми,до нг,каквото каза-нищо не стана.
и за капак си тръгнах с ужасно главоболие.

# 323
и на мен две от бъдещите събития,които предстоят според ани,ми са в миналото.и по-добре.
а при махмуд съм със същите впечатления-трудна комуникация,повече разкази за проблемите на други потърсили го,2 верни неща от миналото ми,до нг,каквото каза-нищо не стана.
и за капак си тръгнах с ужасно главоболие.

За главоболието може би е отрицателна енергия нещо!Аз съм чувала,че не било хубаво да се посещават ходжи и т.н..Напоследък наблюдавам от коментарите ,че май има недоволни и от  Ани??не ги вижда  много нещата или греша!!?? Макар че то доволни или недоволни винаги ще има де!;) Между другото забравих да споделя за Дороти!Преди месец и бях задала въпрос и ми отговори много конкретно и точно на въпроса!Вчера пак и писах   умишлено Mr. Green Mr. Green същият въпрос и днес  си ми отговори по същият начин със същият период,който беше споменала в предният си отговор!!Остава да чакам... Peace За ясновидство от датата на гледане за 2 години напред обаче иска 120$  #Crazy #Crazy но според мен си ги познава нещата и сигурно си заслужава но...Wink бая парички!

# 324
Още преди Бойко да стане премиер, Божидар Караджов беше предсказал, че той ще спечели изборите и ще изкара 2 мандата, след което комунистите отново ще дойдат на власт. Така, че има голяма вероятност тази прогноза да се окаже вярна. newsm78 Дали ще е Първанов, не се знае , но тяхната партия ще е на власт. А Божидар доста познава. При мен каквото ми е казвал е било истина.

Ужас умиране има отърване няма от този Първанов и мишката Станишев!!Нищо лично ако някой е от БСП..Wink  До къде ни докараха всички управници не знам..ето нещо в тази връзка!http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/03/cameran/Според мен си е и самата истина .. не знам  дано не познае този Божидар Караджов!
одкрепям мнението ти! Нека да не намесваме политиката, но и аз мноооого много се надявам Караджов да не е прав!

# 325
и на мен две от бъдещите събития,които предстоят според ани,ми са в миналото.и по-добре. а при махмуд съм със същите впечатления-трудна комуникация,повече разкази за проблемите на други потърсили го,2 верни неща от миналото ми,до нг,каквото каза-нищо не стана. и за капак си тръгнах с ужасно главоболие.
  За главоболието може би е отрицателна енергия нещо!Аз съм чувала,че не било хубаво да се посещават ходжи и т.н..Напоследък наблюдавам от коментарите ,че май има недоволни и от  Ани??не ги вижда  много нещата или греша!!?? Макар че то доволни или недоволни винаги ще има де!;) Между другото забравих да споделя за Дороти!Преди месец и бях задала въпрос и ми отговори много конкретно и точно на въпроса!Вчера пак и писах   умишлено Mr. Green Mr. Green същият въпрос и днес  си ми отговори по същият начин със същият период,който беше споменала в предният си отговор!!Остава да чакам... Peace За ясновидство от датата на гледане за 2 години напред обаче иска 120$  #Crazy #Crazy но според мен си ги познава нещата и сигурно си заслужава но...Wink бая парички!
Ами тази Дороти как така ти отговори на2ри въпрос..на мен катгорично отказа...Но иначе за детайно ясновидсво по мейлна един конкретен въпрос струва 30 долара

# 326
bulgari_bs какъв е срока, даден ти от дороти?

# 327
и на мен две от бъдещите събития,които предстоят според ани,ми са в миналото.и по-добре. а при махмуд съм със същите впечатления-трудна комуникация,повече разкази за проблемите на други потърсили го,2 верни неща от миналото ми,до нг,каквото каза-нищо не стана. и за капак си тръгнах с ужасно главоболие.
 За главоболието може би е отрицателна енергия нещо!Аз съм чувала,че не било хубаво да се посещават ходжи и т.н..Напоследък наблюдавам от коментарите ,че май има недоволни и от  Ани??не ги вижда  много нещата или греша!!?? Макар че то доволни или недоволни винаги ще има де!;) Между другото забравих да споделя за Дороти!Преди месец и бях задала въпрос и ми отговори много конкретно и точно на въпроса!Вчера пак и писах   умишлено Mr. Green Mr. Green същият въпрос и днес  си ми отговори по същият начин със същият период,който беше споменала в предният си отговор!!Остава да чакам... Peace За ясновидство от датата на гледане за 2 години напред обаче иска 120$  #Crazy #Crazy но според мен си ги познава нещата и сигурно си заслужава но...Wink бая парички!
Ами тази Дороти как така ти отговори на2ри въпрос..на мен катгорично отказа...Но иначе за детайно ясновидсво по мейлна един конкретен въпрос струва 30 долара

Ами не знам как така, но заклевам се наистина ми отговори няма да ви лъжа! Peace И аз се учудих защото бях чела че не отговаря на 2-ри въпрос-може би защото е минало повече от месец ли??  Wink аз от един емайл и писах не съм ползвала 2-ри,но  пробвайте с друг от който не сте и писали  Mr. Green.Ами периода по моя въпрос е до края на тази година  ще се случи и 2013 ще даде плод това начинание!Не искам да се повтарям, но Ани ми писа в хороскопа същият този период!Ох дано дано  Praynig Praynig  Пожелавам Ви само хубави неща момичета!Стискам палци на всички!! И дано тази година наистина да имаме  ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ които да ни карат да се усмихваме по често в иначе отруденият и изнервен начин на живот!    bouquet  да Riri 20$ е по приемливо но аз я питах като цяло колко струва да ми гледа много парички наистина поне за нашият стандарт си е направооо.. Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 18:37 от bulgari_bs

# 328
Ааами аз се радвам за теб, добре, че ти е отговорила. И дано всичко хубаво да се случи...аз все още нямам новини за вас, искам да изчакам края на февруари и ще споделя мнение!  bouquet

# 329
Някой гледа ли ''Горещо'' с прогнозите за 2012 на Цветанка Рангелова, Оксана (астроложката), Стефка ( номероложката, която си гостува при Венета Райкова), Ясновидката на Берлускони ( забравих и името), и за къде без Николета, тази луда я канят само заради бруталният и език, да им вдига рейтинга, вече се убедих. Имаха лек сблъсък с Цветанка Рангелова, за няколко неща. Николета била родена на 12.06 и се сравняваше с Бойко Борисов, Венета и предложи да се съберели двамата и тя да го съветвала с кого да се среща и какво да прави Mr. Green Цветанка Рангелова я контрира, че са на различни дати и тя е 12, той 13, има разлика и т.н. Николетка сподели, че някакъв бизнесмен и подарил кола Рено........и ми е безумно това , където всеки път го обяснява, че картата на Бг, като се разделяла на 4, била еднаква и приличала на яйце #Crazy за мен тази е тотално ку-ку и се е взела много на сериозно, дали познава, непознава, адски ми е антипатична, голямо его, голямо чудо, не млъкна, не даде думата на другите, дай и да я снимат, умира за внимание. На времето една нейна колежка, когато ми помагаше за избора на дата на раждане на синът ми, ми каза да не е на 12 число, хората с тази дата били малко луди Naughtyвярно си е, Николета си е доказателство.
Ето предаването:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=630292.330;num_replies=342

Общи условия

Активация на акаунт