Отишли са сутринта и е валяло силен дъжд. Излязъл е мъжът на Керанка и им е казал да изчакат навън,на дъжда,не ги е поканил изобщо вътре. А къщата е нямала навес. Както и да е,това няма кой знае какво значение.
Влязла е едната ми приятелка.Гледала й 10тина минути. Питала е кой Георги, Тодор,Николай,Димитър, Мария,Ивелина, Гергана,все много често срещани имена. Моята приятелка се е сетила само за 2 от всички 7-8 изброени имена. И й казала,че няма близки хора или хора с друго отношение с тези имена. Но тя е продължила да изрежда имена. После й казала,че е имала връзка с момчее(стара връзка) и да се молела на икона,че тази връзка е приключила. Чакала я по-добра любов. Казала й,че има проблеми с яйчниците и й дала рецепта с мед. Попитала я защо често плаче сама? Казала й да спи върху захар вечерта преди да отиде на интервю за работа и т.н .Пожелала й всичко най-хубаво и не й дала възможност да задава въпроси.
Втората ми приятелка и тя влязла. И след като всичко приключило с нея,двете ми приятелки си споделили на коя какво им е казала и установили,че и на двете им е казала почти едни и същи неща. Казаха ми,че нещата им се припокривали на 90%,с малки разлики.
Аз се отказах от Керанка вече след като чух това от тях. Искам да подчертая,че не съм ходила аз,а те ми го разказаха!
Аз се замислям дали да потърся тази жена Керанка, омръзна ми да ми продават напразни надежди.Поздрави на всички вас.

Дали ще е Първанов, не се знае , но тяхната партия ще е на власт. А Божидар доста познава. При мен каквото ми е казвал е било истина.
До къде ни докараха всички управници не знам..ето нещо в тази връзка!
От тогава не съм попадала при добра ясновидка!Както бях писала ходила съм при Валя в Бургас-на мен лично ми позна някой неща-като това за смяна на местоположение,че ще следвам мъжа си по дом(където е той там съм и аз
Не знам защо, но много ти се радвам, някакво вътрешно чувство.