Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 342
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Днес трябваше да посетя Керанка в Добрич,но по стечение на нещата не успях да отида. Но имам две приятелки от Варна,с които днес трябваше да се срещнем в Добрич при Керанка. Аз не отидох,но те отидоха и после споделиха какво им се е случило.
Отишли са сутринта и е валяло силен дъжд. Излязъл е мъжът на Керанка и им е казал да изчакат навън,на дъжда,не ги е поканил изобщо вътре. А къщата е нямала навес. Както и да е,това няма кой знае какво значение.
Влязла е едната ми приятелка.Гледала й 10тина минути.  Питала е кой Георги, Тодор,Николай,Димитър, Мария,Ивелина, Гергана,все много често срещани имена. Моята приятелка се е сетила само за 2 от всички 7-8 изброени имена. И й казала,че няма близки хора или хора с друго отношение с тези имена. Но тя е продължила да изрежда имена. После й казала,че е имала връзка с момчее(стара връзка) и да се молела на икона,че тази връзка е приключила. Чакала я по-добра любов. Казала й,че има проблеми с яйчниците и й дала рецепта с мед. Попитала я защо често плаче сама? Казала й да спи върху захар вечерта преди да отиде на интервю за работа и т.н .Пожелала й всичко най-хубаво и не й дала възможност да задава въпроси.
Втората ми приятелка и тя влязла. И след като всичко приключило с нея,двете ми приятелки си споделили на коя какво им е казала и установили,че  и на двете им е казала почти едни и същи неща. Казаха ми,че нещата им се припокривали на 90%,с малки разлики.
Аз се отказах от Керанка вече след като чух това от тях. Искам да подчертая,че не съм ходила аз,а те ми го разказаха!

Благодарности на теб.Ти обеща да пишеш мнение и го направи.  bouquetАз се замислям дали да потърся тази жена Керанка, омръзна ми да ми продават напразни надежди.Поздрави на всички вас. Hug

# 301
newsm62 newsm62 newsm62  Момичета гледам Горещо по Нова тв и моля ти се най-добрата ясновидка в България Николета Йорданова, Цветанка Рангелова и най-добрата нумероложка  Стефка Добрева!!!!плюс бонус лудата Теодора-гадателката на Берлускони!! Ей на това му се вика попадение!!!Не знам имам чувството че тези жени без Оксана Станчева  си плащат за да се показват по тв  newsm47 newsm47
и аз ги гледах. Разбрахте ли сега, как Европа ще изчезне и как Първанов ще е премиер? Joy
За Керанка - губите си времето! Налучква, не познава. Peace

# 302
Още преди Бойко да стане премиер, Божидар Караджов беше предсказал, че той ще спечели изборите и ще изкара 2 мандата, след което комунистите отново ще дойдат на власт. Така, че има голяма вероятност тази прогноза да се окаже вярна. newsm78 Дали ще е Първанов, не се знае , но тяхната партия ще е на власт. А Божидар доста познава. При мен каквото ми е казвал е било истина.

# 303
Още преди Бойко да стане премиер, Божидар Караджов беше предсказал, че той ще спечели изборите и ще изкара 2 мандата, след което комунистите отново ще дойдат на власт. Така, че има голяма вероятност тази прогноза да се окаже вярна. newsm78 Дали ще е Първанов, не се знае , но тяхната партия ще е на власт. А Божидар доста познава. При мен каквото ми е казвал е било истина.

Ужас умиране има отърване няма от този Първанов и мишката Станишев!!Нищо лично ако някой е от БСП..Wink  До къде ни докараха всички управници не знам..ето нещо в тази връзка!http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/03/cameran/Според мен си е и самата истина .. не знам  дано не познае този Божидар Караджов!

# 304
Здравейте.
За първи път пиша тук, въпреки че от известно време следя форумите в сайта за ясновидци, врачки и т.н. и прочетох различни и полезни неща.
Самата аз имам известен опит в ходенето при такива хора, но за съжаление май не е кой знае колко успешен  Simple Smile
Бих искала да помоля ако някой има впечатления от ясновидката Дида от Русе и от ясновидката Стела (която ясновидства на икона по телефона) да сподели своето мнение.
Благодаря предварително  Simple Smile

# 305
  • София

Бих искала да помоля ако някой има впечатления от ясновидката Дида от Русе и от ясновидката Стела (която ясновидства на икона по телефона) да сподели своето мнение.
Благодаря предварително  Simple Smile

Дида, да нее Десислава, защото, аз съм говорила с нея по телефона?

# 306
  • Стара Загора
Да споделя преди 8 -9години ходих при една ясновидка в Стара Загора. Бяхме с един приятел за кураж. Тогава тъгувах по една девойка:)) Та ясновидците или поне при тази която ходих беше едно усмихнато бабе и определено позна доста неща за бъдещето макар и да ги налучкваше. Никога преди не бях ходил по ясновидци. Някои доста интересни неща ще предам от разговора относно миналото и бъдещето: пита ме абе това ли е момичето с по голяма сестра и със сини очи?{момичето заради което ходих беше с по-малка сестра и с ясно сини очи, в последствие когато срещнах настоящата ми съпруга тя беше със сини лещи и си имам по голяма балдъза}Много двузначно!Каза ми също че майка ми все е около мен и че има заболяване в главата. Майка ми почина преди 20 години и наистина имаше такова заболяване, приживе като всяка майка ме е обгрижвала, но и казах че е починала и тя повече не говори за нея. Лошите неща не ги казваше. Каза ми и доста други неща.Чудя се дали да не ида пак ако е още жива, ама не и знам името някъде около техникумите беше.

# 307
Да споделя преди 8 -9години ходих при една ясновидка в Стара Загора. Бяхме с един приятел за кураж. Тогава тъгувах по една девойка:)) Та ясновидците или поне при тази която ходих беше едно усмихнато бабе и определено позна доста неща за бъдещето макар и да ги налучкваше. Никога преди не бях ходил по ясновидци. Някои доста интересни неща ще предам от разговора относно миналото и бъдещето: пита ме абе това ли е момичето с по голяма сестра и със сини очи?{момичето заради което ходих беше с по-малка сестра и с ясно сини очи, в последствие когато срещнах настоящата ми съпруга тя беше със сини лещи и си имам по голяма балдъза}Много двузначно!Каза ми също че майка ми все е около мен и че има заболяване в главата. Майка ми почина преди 20 години и наистина имаше такова заболяване, приживе като всяка майка ме е обгрижвала, но и казах че е починала и тя повече не говори за нея. Лошите неща не ги казваше. Каза ми и доста други неща.Чудя се дали да не ида пак ако е още жива, ама не и знам името някъде около техникумите беше.

Добро утро момичета!  bouquet
Да има си такива женички!Аз да споделя също преди около вече 4 години- моя роднина даваше стая за ученици и на едното момче майка му гледаше на кафе(беше дошла да види сина си) та тази жена гледа на мен и една моя приятелка.Как познава само не е истина!С такава точност описа бъдещият мъж на моята дружка не е истина!На мен пък също ми каза,че много съм щяла да пътувам,да се запозная с "бъдещият ми мъж"на път, и много много други неща който в последствие се случиха.Пък аз тогава въобще нямах планове да излизам да работя в чужбина и т.н.След време  бяхме ходили при една жена в Несебър-в новият град Фатме се казваше тази жена,гледаше на карти и тя каза същите работи!Тази жена ме беше изумила сериозно!Много беше  добра,накрая  се задаваха въпроси може на глас да си ги казваш може и наум -е направо ме беше сразила-в смисъл че тя не знаеше какво я питам а си отговаряше с такава точност!!Направо.. Shocked Shocked   Но за съжаление и изгубих телефона Sad  От тогава не съм попадала при добра ясновидка!Както бях писала ходила съм при Валя в Бургас-на мен лично ми позна някой неща-като това за смяна на местоположение,че ще следвам мъжа си по дом(където е той там съм и аз  Mr. Green) и Ани ми го писа същото!Нещата които ми казаха тези 2 жени  се припокриват  с хороскопа ми от Ани!!! Опитах се да бъда по кратка ама ... Laughing   не се получи!Хубав ден на всички!!

# 308
Ами мисля, че Дида й е името, а не Десислава или поне под такова наименование аз попаднах на нея. Може би става въпрос за две различни жени...
GERBER, а тази Десислава, с която си разговаряла по телефона? Какви са ти впечатленията от нея? От кой град е тази ясновидка, пак ли е в Русе?
Аз скоро разговарях и с двете, нещата, които ми казаха общо взето се припокриха. Ако някой друг е контактувал с въпросната Дида или с ясновидката Стела, за които писах, много моля също да сподели своето мнение.

# 309

Да има си такива женички!Аз да споделя също преди около вече 4 години- моя роднина даваше стая за ученици и на едното момче майка му гледаше на кафе(беше дошла да види сина си) та тази жена гледа на мен и една моя приятелка.Как познава само не е истина!С такава точност описа бъдещият мъж на моята дружка не е истина!На мен пък също ми каза,че много съм щяла да пътувам,да се запозная с "бъдещият ми мъж"на път, и много много други неща който в последствие се случиха.Пък аз тогава въобще нямах планове да излизам да работя в чужбина и т.н.След време  бяхме ходили при една жена в Несебър-в новият град Фатме се казваше тази жена,гледаше на карти и тя каза същите работи!Тази жена ме беше изумила сериозно!Много беше  добра,накрая  се задаваха въпроси може на глас да си ги казваш може и наум -е направо ме беше сразила-в смисъл че тя не знаеше какво я питам а си отговаряше с такава точност!!Направо.. Shocked Shocked   Но за съжаление и изгубих телефона Sad  От тогава не съм попадала при добра ясновидка!Както бях писала ходила съм при Валя в Бургас-на мен лично ми позна някой неща-като това за смяна на местоположение,че ще следвам мъжа си по дом(където е той там съм и аз  Mr. Green) и Ани ми го писа същото!Нещата които ми казаха тези 2 жени  се припокриват  с хороскопа ми от Ани!!! Опитах се да бъда по кратка ама ... Laughing   не се получи!Хубав ден на всички!!

Praynig Не знам защо, но много ти се радвам, някакво вътрешно чувство.  bouquet

# 310

Praynig Не знам защо, но много ти се радвам, някакво вътрешно чувство.  bouquet

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm03 newsm03

# 311
Бих искала да попитам коя Ани от Пловдив имате предвид в анкетата? Ани, която гледа с карти Таро ли? Също така, ако някой може да ми даде на лични координати на Теменужка от Пловдив, ще съм благодарна.

# 312
за теменуга трябва предварително да се запишеш на тел.032/260637-обикновено след 14ч.вторник/четвъртък и събота.
адрес-бул"цар борис 3 обединител"129,ет1,ап15

# 313
Здравейте.
За първи път пиша тук, въпреки че от известно време следя форумите в сайта за ясновидци, врачки и т.н. и прочетох различни и полезни неща.
Самата аз имам известен опит в ходенето при такива хора, но за съжаление май не е кой знае колко успешен  Simple Smile
Благодаря предварително  Simple Smile
=============
Ако говорим за една и съща  Дида от Русе , при свързване по телефона тя твърди, че ти "отваря  картина"-популярен термин е сред гилдията, обслужваща по тел,бързо след което вижда,че "трябва да се работи"-още по-популярен израз-разбирай-трябва да се изпратят 200-300 лв,все пак ...картина е  това.Чудя се каква е разликата между "да се работи" и "да те изработят"!

# 314
Zdraveite na vsichki,

Chestita Nova Godina i ot men-dano da e uspeshna,udivitelna i usmihnata za vsichki nas.

Molq vi njakoi ako ima poveche info za njakakva jena ot Velingrad-lelia Tinka ili lelia Tinche da spodeli.

Edna poznata me svetna za neq i kaza che e bila fakir,no i niama koordinatite.Ne mi se bie put do tam i da ne q namerq.

Inache i az sum s polojitelni vpechatlenia za Temenuga i Ani ot Plovdiv.Kakvo smiatate po vuprosa?

Общи условия

Активация на акаунт