Отишли са сутринта и е валяло силен дъжд. Излязъл е мъжът на Керанка и им е казал да изчакат навън,на дъжда,не ги е поканил изобщо вътре. А къщата е нямала навес. Както и да е,това няма кой знае какво значение.
Влязла е едната ми приятелка.Гледала й 10тина минути. Питала е кой Георги, Тодор,Николай,Димитър, Мария,Ивелина, Гергана,все много често срещани имена. Моята приятелка се е сетила само за 2 от всички 7-8 изброени имена. И й казала,че няма близки хора или хора с друго отношение с тези имена. Но тя е продължила да изрежда имена. После й казала,че е имала връзка с момчее(стара връзка) и да се молела на икона,че тази връзка е приключила. Чакала я по-добра любов. Казала й,че има проблеми с яйчниците и й дала рецепта с мед. Попитала я защо често плаче сама? Казала й да спи върху захар вечерта преди да отиде на интервю за работа и т.н .Пожелала й всичко най-хубаво и не й дала възможност да задава въпроси.
Втората ми приятелка и тя влязла. И след като всичко приключило с нея,двете ми приятелки си споделили на коя какво им е казала и установили,че и на двете им е казала почти едни и същи неща. Казаха ми,че нещата им се припокривали на 90%,с малки разлики.
Аз се отказах от Керанка вече след като чух това от тях. Искам да подчертая,че не съм ходила аз,а те ми го разказаха!