Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 252
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
На Дороти на какъв език пишете?

# 436
Мисля,че няма да ми отговорите  Cry
\
Ани-Пловдив

# 437
  • Стара Загора
Мерси.А да ви попитам нещо за врачката от Боян Ботево да ми кажете?  ooooh!

# 438
  • В Балкана
На Дороти на какъв език пишете?

Английски

# 439
Мерси.А да ви попитам нещо за врачката от Боян Ботево да ми кажете?  ooooh!
Ами прочети предишните теми.Там има доста написано. Peace

# 440
  • София
Момичета, разбрах, че за разваляне на магия трябва да се четат Киприянови молитви 3 пъти, казаха ми и къде да отида за това...та въпроса ми е чели ли са ви и има ли ефект?
Да има ,но трябва да вярваш !!!

# 441
  • София
Добро утро Simple Smile Вчера говорих с Величка от с.Катуница и искам да попитам за актуални мнение за нея и някой по-точно може ли да ми каже за нея нещо конкретно.

# 442
Момичета, а аз съм правила и следното - извиках Поп да ми освети жилището, ако вече е правено, няма нищо лошо да го направите повторно, и при освещаването му казах да прочете и Киприяновите молитви в къщи.
Аз по принцип съм си вярваща, но ефекта ОГРОМЕН.
Ходила съм и съм давала и мноооого служби в разлицчни църкви. Крайния резултат е, че всички ясновидки и Стефка, и Вергиния и други, които в момента не мога да се сетя, ми казват, че съм имала магия, но всичко е изчистено.  Praynig Praynig Praynig

Така, че с вяра в Бога и някой друг църковен ритуал нещата се случват. Но дори и да не усетите веднага промяна след първия ритуал, не трябва да се отказвате и особено не трябва да си казвате, та дори и мислено, че това са глупости или нещо подобно, защото глупости са ритуалите, които някоя врачка ще ви направи, но не и една прочетена молитва в църква, каквато и да било тя - на Св. Киприян, Василиеви на Св. Мина...
Също така от доста време гледам веднъж месечно да прикъдя в къщи с тамян. Взела си и от онези въгленчета, сипвам отгоре тамян в едно кандилце и така. Обикновено го правя след като съм изчистила навсякъде. След това напръсквам със светена вода и това е, но после се чувствам много спокойна вкъщи. Като че ли се е премахнало напрежението. Пробвайте, нищо не губите!!!

# 443
Момичета, а аз съм правила и следното - извиках Поп да ми освети жилището, ако вече е правено, няма нищо лошо да го направите повторно, и при освещаването му казах да прочете и Киприяновите молитви в къщи.
Аз по принцип съм си вярваща, но ефекта ОГРОМЕН.
Ходила съм и съм давала и мноооого служби в разлицчни църкви. Крайния резултат е, че всички ясновидки и Стефка, и Вергиния и други, които в момента не мога да се сетя, ми казват, че съм имала магия, но всичко е изчистено.  Praynig Praynig Praynig

Така, че с вяра в Бога и някой друг църковен ритуал нещата се случват. Но дори и да не усетите веднага промяна след първия ритуал, не трябва да се отказвате и особено не трябва да си казвате, та дори и мислено, че това са глупости или нещо подобно, защото глупости са ритуалите, които някоя врачка ще ви направи, но не и една прочетена молитва в църква, каквато и да било тя - на Св. Киприян, Василиеви на Св. Мина...
Също така от доста време гледам веднъж месечно да прикъдя в къщи с тамян. Взела си и от онези въгленчета, сипвам отгоре тамян в едно кандилце и така. Обикновено го правя след като съм изчистила навсякъде. След това напръсквам със светена вода и това е, но после се чувствам много спокойна вкъщи. Като че ли се е премахнало напрежението. Пробвайте, нищо не губите!!!

Peace Hug

# 444
Благодаря ви! Проблема е, че магията не е правена за мен, а за приятеля ми и се отразява на отношенията ни. Не знам доколко ще е ефикасно, защото той няма да присъства на четенето. Веска ми каза, че няма значение, тя позна че е четено за разваляне, но няма ефект /уж Величка чете, но понеже не съм благодарила.../ Ще го направя, ако не помогне, то поне няма да навреди.  Praynig

# 445
можеш да му носиш дреха.а и да си вземеш вода от църквите на магиите в асеновград.

# 446
  • София
Благодаря ви! Проблема е, че магията не е правена за мен, а за приятеля ми и се отразява на отношенията ни. Не знам доколко ще е ефикасно, защото той няма да присъства на четенето. Веска ми каза, че няма значение, тя позна че е четено за разваляне, но няма ефект /уж Величка чете, но понеже не съм благодарила.../ Ще го направя, ако не помогне, то поне няма да навреди.  Praynig

За Величка от с . Катуница ли пишеш?

# 447
Да, за Величка от Катуница става въпрос.

# 448
  • София
Може ли точен адрес на леля Искра за пощенски запис. Благодаря предварително.

# 449

ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СТАВАМ БЯСНАААААА-АМА СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ГУШИТЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖКИНИ И ДУШЕВАДКИ- ГОВОРЯ ЗА ТАЗИ ВЕЛИЧКА; МАХМУД; ТЕМЕНУГА, ГЮКЧЕН; ВЕСЕЛА (И С  ДВЕТЕ ФАМИЛИИ). НЕ САМО ЧЕ СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ, А И ВИ ОБЪРКВАТ ДУШИТЕ! АЗ СЪМ ХОДИЛА И ЗАТОВА ИМАМ ПРАВО ДА ГИ ОПИСВАМ, НЕИСКАМ И ДРУГИ  ДА ИМ ПЪЛНАТ ГУШИТЕ И ТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЧУЖД ГРЪБ И НА ХОРСКАТА МЪКА. ХОРАААА, НЕ ХОДЕТЕ ПОНЕ ПРИ ТЕЯ, ЗА КОЙТО СМЕ СПОДЕЛИЛИ ТУКА , ЧЕ ЛЪЖАТ, ПОНЕ ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО СПЕСТИТЕ..... И ЗА ДА СЪМ ОЩЕ ПО- ТОЧНА И ТАЗИ ВЕРГИНИЯ ОТ ПЛОВДИВ Е ПЪЛНА ЛЪЖКИНА (Извинявай lily13-  знам че казваш добри думи за нея, но на мен ми наговори ПЪЛНИ лъжи с голяма доза самочувствие). И НАКРАЯ- ДОРИ И ЕДИН ЧОВЕК ДА МЕ ПОСЛУША, ЩЕ ЗНАМ ЧЕ СЪМ НАПРАВИЛА НЕЩО ДОБРО. СЪЖАЛЯВАМ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОБРИ ДУМИ ЗАСЕГА СА МИ ЗА АНИ-ПЛОВДИВ- но предсказанията са й за февруари, така че не давам 100 % и за там и неискам да подвеждам.

Общи условия

Активация на акаунт