Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 257
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!Някой има ли впечатление от Марина Толева от София,някъде на ул.Граф Игнатиев е?
Марина е на Графа, да, чака се около месец за час.
Като прогноза, за жалост, при мен и мои приятели, от дистанцията на времето абсолютно категорично мога да кажа,че не се сбъдна нито едно нещо.
Мисля, че е точна за здраве, обаче.Също при описване на характери, ситуации..не че това има особена прогностична стойност.
Не  е класическата простовата врачка, държи се културно, грамотно, но....
Аз си записах час при нея,ама преди да отида искам да знам дали си струва въобще.На мен ми е важно за момента да ми каже какво се случва Rolling Eyes

Ще се радвам и още някой да ми каже нещо за нея Hug

# 421
Аз пък писах на Ани,миналият месец. Отговори ми бързо,писмото ми подейства успокояващо и то доста.Каза ми че разговора който чакам ,ще се проведе до 3 месеца. Препоръча ми и ако имаме предложение от някой за общо начинание да приемем ще е добре за семейството ни. И това трябва да е до към април някъде. Любопитно ми е какво ще стане и дали ще се окаже права.

Аз писах във сайта, как мога да се свържа с нея по друг начин?

# 422
Ами,в София не знам,но в Костинброд-да.

Може ли кординатите на жената от Костинброд?

# 423
Киприянови молитви се четат всеки четвъртък в храм"Света неделя".Три четвъртъка последователно,повече инфо ще ви дадат там на място.
Аз не съм от София и няма как да ходя за това до там... жената, която ми каза за магията ме насочи към Петропаловския манастир в Лясковец, защото имало много силна енергия на това място. Въпроса ми беше за ефекта след четенето на тези молитви, имате ли наблюдения и отзиви?

# 424
  • София
Вчера говорих с Пепа на тел 0887775073, мисля, че е от София. Някои има ли актуална информация за нея, за да знам какви изводи да си правя?

# 425
днес ще бъда при ани за хороскоп на приятелка,живееща в чужбина.
ще споделя после,а и тя като си го прочете.
bgorsdk,след молитви и ако вярваш в тях,има ефект.освен киприяновите,силни са и василивите,на св.мина.ако ги съчетаеш и с пост,усещането е мн.приятно.
преди по време на изпити съм пускала молитва и са минавали прекрасно.

# 426
  • Стара Загора
Здравейте,нямам много време да прочета всичките ви постове и искам да ви попитам знаете ли някъде в района на Стара Загора,Пловдив,Бургас врачки,които наистина да познават.Помогнете спешно е  Hug

# 427
Момичета, разбрах, че за разваляне на магия трябва да се четат Киприянови молитви 3 пъти, казаха ми и къде да отида за това...та въпроса ми е чели ли са ви и има ли ефект?

Три поредни дни, в три различни църкви се чете. Отиваш и  оставяш дреха на човека за когото се отнася и се записват както неговото име, така и на тези от семейството му. В различните църкви по различно време се четат Кипряновите молитви. След молитвата вземаш дрехата и ВОДАТА, която се пие по- малко.
Има положителен резултат, но вярата е от съществено значение. Действай!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 11:43 от nikitita

# 428
Момичета, разбрах, че за разваляне на магия трябва да се четат Киприянови молитви 3 пъти, казаха ми и къде да отида за това...та въпроса ми е чели ли са ви и има ли ефект?

Три поредни дни, в три различни църкви се чете. Отиваш и  оставяш дреха на човека за когото се отнася и се записват както неговото име, така и на тези от семейството му. В различните църкви по различно време се четат Кипряновите молитви. След молитвата вземаш дрехата и ВОДАТА, която е най- важна в случая.

да само че аз не знаех че трябва да е 3 различни църкви,ходила съм само в една

# 429

Три поредни дни, в три различни църкви се чете. Отиваш и  оставяш дреха на човека за когото се отнася и се записват както неговото име, така и на тези от семейството му. В различните църкви по различно време се четат Кипряновите молитви. След молитвата вземаш дрехата и ВОДАТА, която е най- важна в случая.

да само че аз не знаех че трябва да е 3 различни църкви,ходила съм само в една

Три различни, в три поредни дни. Просто се организирай и се запиши в един ден и в трите църкви, а после само минаваш да си вземеш нещата след всяка молитва. Това е!

# 430
  • София
До Ma-mankova Събднаха ли ти се нащата, казани от леля Искра. Кутията ти е пълна.

# 431
Не мога да пиша на Дороти...някякво инфо,моля  Thinking

# 432
Не мога да пиша на Дороти...някякво инфо,моля  Thinking

Заповядай-
dorothy@energytherapies.co

# 433
Meрси за Дороти..писах ,ще споделя като оговори Simple Smile

# 434
  • Стара Загора
Мисля,че няма да ми отговорите  Cry

Общи условия