Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 267
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тази прекалява с рисуването на картини срещу телеграфни записи от 120-300 лв!

Знаеш ли нещо повече? После още пари ли иска и тормози ли по телефон. Кажи, ако знаеш нещо за нея.

Не знам доколко и какво познава, тъй като явно работи по една единствена схема в сферата на живопистта-обаждаш се ,"отваря картина", казва- о, трябва да ти се бае, да ти пратя билки и т.н, кажи кога ще ми пратиш 150 лв...Няма разговор реално.

Така е, явно наистина действа по шаблон. Аз преди много време също й бях звъняла.

На Дида ли?

# 391
Тази прекалява с рисуването на картини срещу телеграфни записи от 120-300 лв!

Знаеш ли нещо повече? После още пари ли иска и тормози ли по телефон. Кажи, ако знаеш нещо за нея.

Не знам доколко и какво познава, тъй като явно работи по една единствена схема в сферата на живопистта-обаждаш се ,"отваря картина", казва- о, трябва да ти се бае, да ти пратя билки и т.н, кажи кога ще ми пратиш 150 лв...Няма разговор реално.

Така е, явно наистина действа по шаблон. Аз преди много време също й бях звъняла.

На Дида ли?

Да. Отново отваряне на картина, обаждане след няколко минути отново и обяснения, че трябва да се работи, защото имало уж външно влияние. Иначе нямало да се случи нищо добро по този въпрос, нищо че от няколко страни имало желание да стане. Пък то нещата във времето си се развиват както трябва.  Peace Избери си друг, не се занимавай с нея, това е моя съвет. 

# 392
Някой да е ходил скоро при Карла и да може да сподели впечатления?
Днес изтича срока на кардиналното, което каза, че ще стане...а положението..не, че е на другата ос, но е висящо едно такова...има вероятност да се развие със знак + има вероятност и със знак - ....

Мариела я похвалих много в предната тема,  помислих си че е познала за едно нещо, ама се оказа че не съвсем..а за бъдещо хич не ми позна Thinking
Искра не ми позна.
Riri, от много време следя коментарите ти и смятам, че доста избързваш с оценките и похвалите. Лично аз, когато споделям впечатления за определен ясновидец изчаквам да мине посочения от него срок, а също и известен период от време след това. Тук сме за да си помагаме, а не да се подвеждаме.

лично аз мисля, че това тук  за това е форум- да си разказваме историите и да си даваме мненията. Нито ти си експерт да казваш коя познава окончателно, нито аз (а и има ли такъв експерт?). От тази гледна точка никой не може да объркаме.Ние можем само да си разкаваме историите.
Но е твое право, ти специално, да не се влияеш от коментарите ми и ако искаш да не ги четеш Peace
Riri, извинявай, ако съм те обидила, не съм искала. Далеч не се смятам за ксперт по темата, просто смятам, че трябва да споделяме реални факти, а не "Мариела я похвалих много в предната тема, помислих си че е познала за едно нещо, ама се оказа че не съвсем..а за бъдещо хич не ми позна Thinking" , нека да изчакваме това бъдеще.  Simple Smile  Riri, извинявай още веднъж.

Мариела ми позна текущата ситуация + 2 седмици напред, за бъдещето след 3-тата седмица- нищо общо. Това съм го коментирала. за здраве познава- коментирали сме го много пъти... ами кате, при някои ясновидци монетата има 2 страни и примерно много добре е за хората да знаят, че ако се интересуват за здраве е добре да отидат при мариела, ако се интересуват за дългосрочна прогноза- не при нея и т.н
Нека да сме коректни, аз не мога да влезна и с няколко коментара да наплюя гледачките Цонка,Бонка и Монка, защото не става както аз искам.
Не се обиждам , но   думата "подвеждане"... абсолютно не е на място в дискусията ни

# 393
Да, за Мариела Рири вече писа преди много време, че е силна в анализа на настоящата ситуация и по здравословни въпроси. Peace Не е новина това.

# 394
Riri, не смятам да запълвам темата с безсмислен спор, ти сама го каза "нека бъдем конкретни"  Simple Smile.
Тук изобщо не става въпрос дали е станало това, което аз съм искала, а дали е станало това, което е предсказано.  Simple Smile и то след като сме изчакали развитието.

# 395
Наистина няма смисъл да запълваме темата с безмислен спор..от типа "аз какво казах, ти как ме разбра"  Peace

И така връщам се пак към старият въпрос: Дали има скорошни впечатления от Карла?

Flutter

# 396
  • София
Говорих с Махмуд по телефона и се окуражих за някой неща. Някой да има актуални мнения за човека?

# 397
  • Варна
Имам нови впечатления от Пиналски и Ани Лечева! Пиналски го запитах конкретен въпрос по смс - отговори ми, че съществува възможност да се случат нещата през пролетта. На същият въпрос Ани беше категорична, че ще се случат и то най-вероятно март месец. Позитивна е и увереността, която дава е доста зареждаща и успокояваща. Надявам се да се случат така нещата както ги казва, макар да ми звучат като приказка, погледнати от сегашната ми позиция.
Между другото Ани и Дороти се препокриха пак по конкретния въпрос за мащабността на събитието.
Пратих и по разни други сайтове с безплатен въпрос, но приказките са общи, стандартни (едно към едно, т.к. на лични бях помолена за превод на отговорите на момичета четящи темата, но не пишещи и добих впечатления). Сменят само датата на раждане и зодията  Tired Единствено Дороти засега ми е изпратила не клишета, а съвсем личен и конкретен отговор, който се повтори и от Ани. Пише на доста разговорен английски обаче и може да затрудни с превода начинаещ с езика.
Някой питаше за Мариана Николаева, аз не съм доволна.

# 398
здравейте аз искам да попитам може ли някой да ми прати номера на АНИ  от Пловдив искам да се свържа с нея и има ли тарифа или колкото оставиш и къде се намира , моля ви спешно се нуждая от помощ , и ако някой който е ходил преди при нея нека каже до сега всичко което е казала случило ли се е , благодаря ви предварително, наистина ми трябва някой стабилен в момента от Пловдив...

# 399
Здравейте!Някой има ли впечатление от Марина Толева от София,някъде на ул.Граф Игнатиев е?

# 400
GERBE,за махмуд-позна ми несъществени неща.важните и мащабните,които каза до нова година-не са станали.
при теменуга-също.

# 401
Здравейте,аз съм нова тук.Привет на всички!Темата е много интересна и я следя непрекъснато и аз имам опит с разните му там екстрасенси,гадатели и врачки.Ако някой желае,мога да разкажа за моя опит.

# 402
И аз вчера писах на Дороти, относно моята проблемна връзка /аман от проблемни връзки/ нейният отговор беше кратък, но се припокрива с отговора на Ани като цяло. Един път да свърши тая мъка еййййй. Laughing

# 403
Здравейте,аз съм нова тук.Привет на всички!Темата е много интересна и я следя непрекъснато и аз имам опит с разните му там екстрасенси,гадатели и врачки.Ако някой желае,мога да разкажа за моя опит.
АМИ ДА СПОДЕЛИ ТВОЯ ОПИТ, не чакай да те питаме конкретно и на лични, затова сме всички тук! Ще ти бъдем благодарни!

# 404
И аз вчера писах на Дороти, относно моята проблемна връзка /аман от проблемни връзки/ нейният отговор беше кратък, но се припокрива с отговора на Ани като цяло. Един път да свърши тая мъка еййййй. Laughing
Ейййй, да свършат мъките, ама след тях ще има и други, та да ни ги търсим тия отново Twisted Evil newsm78 baby_neutral Joy

Общи условия

Активация на акаунт