Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,аз съм нова тук.Привет на всички!Темата е много интересна и я следя непрекъснато и аз имам опит с разните му там екстрасенси,гадатели и врачки.Ако някой желае,мога да разкажа за моя опит.
  Чакаме да разкажеш.Кои са от къде са,доволна ли си и т.н. 

# 406
И аз вчера писах на Дороти, относно моята проблемна връзка /аман от проблемни връзки/ нейният отговор беше кратък, но се припокрива с отговора на Ани като цяло. Един път да свърши тая мъка еййййй. Laughing
Би ли споделила какво ти каза?Проблемите между вас ще се разрешат?Или ти предрича нова връзка?
На мен ми писа вчера, че първата й мисъл е, че в края на краищата аз ще поема в друга посока.
Което, както казах, напълно противоречи на казаното от Ани. newsm78

# 407
Вижте !!! Четох много дами, но не разбрах коя врачка бихте ми препоръчали в София за да съм сигурна, че ще съм на точното място и няма да е шарлатанка която да ме заблуди и изгуби времето ми. Едно разбрах, че тези от тях които имат точна тарифа не струват все пак те търсят печалба нали не бъркам нали ... та моля ви, дайте ми телефон или адрес на няколко и ми кажете защо те Simple Smile мерси предварително

# 408
ОК,ще разкажа.Значи,аз ходя при Стафанка Райкова от Стара Загора.Тя приема в Стара Загора,Ямбол и Бургас.За здравословни проблеми няма грешка.Лекува с билки.Но за бъдещето само едно си знае и ми го повтаря-догодина ще започнеш бизнес.Ще работиш в държавна институция или в правителството.Разбира се,че не е станало.Няма и да стане.Взема по петнадесет лева.От миналата година ходя при една жена в Костинброд.Тя гледа на кафе.Доволна съм от нея.За минали и настоящи събития познава.За бъдещи-познава ми за изпити,само за този мъж,който ми обещава нещата не се случват.Не се ангажира със срокове.Плащам,колкото преценя.И миналата година направих най-голямата глупост-посетих маг Сибила от Ямбол.За неща от миналото познава 50:50.За бъдещето не знам-и тя ми заговори за бизнес,щяла съм да си направя верига от аптеки?!?И накрая имах магия,за развалянето на която ми взе 390 лева.А отделно сеансът беше четиридесет лева.И сега тук правя разни глупости,за да махна магията,но нищо не ми се е променило.

# 409
ОК,ще разкажа.Значи,аз ходя при Стафанка Райкова от Стара Загора.Тя приема в Стара Загора,Ямбол и Бургас.За здравословни проблеми няма грешка.Лекува с билки.Но за бъдещето само едно си знае и ми го повтаря-догодина ще започнеш бизнес.Ще работиш в държавна институция или в правителството.Разбира се,че не е станало.Няма и да стане.Взема по петнадесет лева.От миналата година ходя при една жена в Костинброд.Тя гледа на кафе.Доволна съм от нея.За минали и настоящи събития познава.За бъдещи-познава ми за изпити,само за този мъж,който ми обещава нещата не се случват.Не се ангажира със срокове.Плащам,колкото преценя.И миналата година направих най-голямата глупост-посетих маг Сибила от Ямбол.За неща от миналото познава 50:50.За бъдещето не знам-и тя ми заговори за бизнес,щяла съм да си направя верига от аптеки?!?И накрая имах магия,за развалянето на която ми взе 390 лева.А отделно сеансът беше четиридесет лева.И сега тук правя разни глупости,за да махна магията,но нищо не ми се е променило.
та би ли ми препоръчала някой при който да ида в София Simple Smile мерси

# 410
Ами,в София не знам,но в Костинброд-да.

# 411
Говорих с Махмуд по телефона и се окуражих за някой неща. Някой да има актуални мнения за човека?

Как така по телефона?
Той гледа на кафе....и лично по мое мнение..с доста невиждащ поглед...дори когато чашата е в ръцете му, а човекът пред очите му.
На теб ти гледа ...по телефона?

# 412
И аз вчера писах на Дороти, относно моята проблемна връзка /аман от проблемни връзки/ нейният отговор беше кратък, но се припокрива с отговора на Ани като цяло. Един път да свърши тая мъка еййййй. Laughing
Би ли споделила какво ти каза?Проблемите между вас ще се разрешат?Или ти предрича нова връзка?
На мен ми писа вчера, че първата й мисъл е, че в края на краищата аз ще поема в друга посока.

Не, не ми каза, че ще имам нова връзка, при мен януари е критичен и проблемите ни ще се разрешат от февруари, в смисъл връзката ни ще се заздрави след януари. Дороти общо взето ми отговори, че връзката ни ще продължи, има още няколко критични момента, които ще преживеем и трябва да бъдем по-сдържани откъм отрицателни емоции като агресия, яд и т.н

# 413
искам да ви попитам момичета на  вас Ани иска ли ви дата на раждане когато говорихте по телефона с нея?понеже мен ме пита само от кои град съм и започна да говори

# 414
Здравейте!Някой има ли впечатление от Марина Толева от София,някъде на ул.Граф Игнатиев е?
Марина е на Графа, да, чака се около месец за час.
Като прогноза, за жалост, при мен и мои приятели, от дистанцията на времето абсолютно категорично мога да кажа,че не се сбъдна нито едно нещо.
Мисля, че е точна за здраве, обаче.Също при описване на характери, ситуации..не че това има особена прогностична стойност.
Не  е класическата простовата врачка, държи се културно, грамотно, но....

# 415

Не, не ми каза, че ще имам нова връзка, при мен януари е критичен и проблемите ни ще се разрешат от февруари, в смисъл връзката ни ще се заздрави след януари. Дороти общо взето ми отговори, че връзката ни ще продължи, има още няколко критични момента, които ще преживеем и трябва да бъдем по-сдържани откъм отрицателни емоции като агресия, яд и т.н
Това е добре-че не пише едно и също Wink.
При теб даже много е писала.Отговорът при мен не можеше да е по-къс Joy

# 416
Заинтрегувахте ме с тази Дороти,накаво инфо как да и пиша,ще споделите ли?И при мен е проблемна връзката,май тук на местна почва се консултирах с повечето.Благодаря Ви предварително за инфото Hug

# 417
  • София

И за да не е спам. Преди 2-3 месеца, една потребителка от форума ми беше дала координатите на една баба, която пишела някакви заклинания за любов. Ама любов, такава, да срещнете тоя, който ви е даден по съдба. На мене гр. Гоце Делчев ми е ужасно далеееече. ooooh! Но мои познати са ходили. При нея - още нищо, но брат и срещнал някакво момиче и вече живеят заедно, което си е супер странно! Ако някой се интересува, мога да дам координати. А аз ще видя как ще си наредя нещата, че да се замъкна дотам.

Тази жена ясновидка ли е? Може ли малко повече инфо и координати, тъй като често пътувам натам.

# 418
Момичета, разбрах, че за разваляне на магия трябва да се четат Киприянови молитви 3 пъти, казаха ми и къде да отида за това...та въпроса ми е чели ли са ви и има ли ефект?

# 419
Киприянови молитви се четат всеки четвъртък в храм"Света неделя".Три четвъртъка последователно,повече инфо ще ви дадат там на място.

Общи условия

Активация на акаунт