Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 033
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
А бихте ли ми казали скайпа на Ани? И как се случват там нещата?

# 616
По повод Божидар Караджов.Аз лично не съм доволна.Декември 2000 год.ходих при него и останах крайно разочарована.Чакахме го поне половин час докато дойде.Когато дойде беше като че ли в нетрезво състояние.Отдели ми 5 мин за 20 лева.Имах два въпроса,които тогава ме вълнуваха и притесняваха.Единият въпрос беше свързан с работата ми-дали ще ме съкратят.Каза ми-спокойно ще се пенсионираш там.Е да ама не.След 2-3 месеца ме съкратиха.После ми каза че няма много време защото други хора чакат.Но си поиска 20 лева.Надявам се да се е променил спрямо хората и дано наистина познава.Успех на всички

# 617
Относно това, че на някои им познават, а на други - не.
Мисля, че това зависи изключително от човека на когото се гледа, а не от ясновидеца.
Мисля си, че е въпрос на енергии на фините тела и до колко човек разрешава достъп до тези тела, а също и достъп до подсъзнанието , където е кодирана информацията.
Да така е!
А ако е отишъл човек от любопитсво, скука и мързел, ...без оправдана причина, ....е нормално да не се познае!
Познаването не зависи задължително от ясновидеца/енерготерапевта/медиума, ...а от причината, ...и психичното и духовното ниво на посетителя е много важно, в някои случаи е решаващо.

# 618
  • Sofia
Candygirl, значи ти си категорично доволна от посещението си в Пловдив!? Така да го разбирам? Аз ако знаех, че ще ходиш щях да помоля да дойда се теб!  Simple Smile Аз тази вечер имам Скайп консултация с нея! Аз ли трябва да избера метода, който ще прилага, или тя преценява? Добра ли е в картите Таро и дали може и двете да приложи!? Благодаря предварително за отговора, а аз пък след това ще споделя с вас!   bouquet  
Привет мила, сигурно пиша късно, но друга съфорумка ти е отговорила правилно. Ани сама преценява кога да включи и тарото за повече яснота и сигурност в прогнозата. Относно Пловдив бяхме три и нямаше възможност за повече, тъй като след нас имаше часова, така че не съжалявай  Simple Smile
Мимичета, Ани е астралог и нумеролог, не е ясновидка. Тази събота бях при нея в Пловдив и се запознахме лично, говорихме и за това, как непрекъснато и звънят да им "предсказва" на хората, а тя не може, защото не вижда в бъдещето. Просто перфекто разчита астрологичната карта и картите таро, но това не е ясновидство!
Относно задаването на един и същи въпрос два пъти поред, самата тя ми обясни, че има голяма разлика когато се прави хорарно питане, там ви иска само часа в който звъните и от къде се обаждате или астрологична консултация с дати и час на раждане. В първия случай ако сте звънели веднъх с хорарен въпрос и го повторите отново преди да са минали поне 6 месеца, вторият отговор ще бъде абсолютно погрешен и неверен. Друг е въпроса, че Ани доста често смесва хорарната астрология с астрологичната карта, но мисля така е по-добре и за самия питащ, защото получава по-пълна и ясна представа за нещата и проблема си. Мисля, че някой от съфорумките затова са недоволни от нея, ако са правили хорарни питания в по-кратък срок.
Споделяйте и пишете отзиви, така отсяваме истинските и ценни хора, които имат това като призвание, а не печелбарство.
Успех на всички ни  Hug

Един хорар покрива период между 3 и 6 месеца, но това не означава, че същият въпрос може да бъде зададен отново чак след този период
[/quote]
Не претендирам че разбирам от астрология, това е което Ани сподели за хорарните въпроси когато стана дума. В интерес на истината преди да си направя консултацията по скайп, два пъти се чух с нея с един и същи въпрос, при мен и втория път отговора на въпроса и посоката на развитие беше идентичен, но Ани незнам как разбра че съм й звъняла и преди със същото питане, думите й баха нещо от сорта..."аз тук май съм помагала и преди...виждам че съм говорила и преди" факта е неоспорим, тогава й казах че не й звъня нарочно, за да я тествам дали ще отговори еднакво, а просто проблема ме вълнува сериозно и така...в последствие правихме и аспрология и синастрия и т.н. и до момента както вече писах съм в контакт с нея и продължава да ми помага.
Успех на всички  Peace

# 619
За душевното състояние съм се убедила на свой гръб. Абсолютно съм съгласна. За един и същи човек
едни и същи ясновидци са ми казвали коренно различни неща в зависимост от душевното ми състояние.

# 620
Ще Ви помоля и за телефона и скайпа на Ани Simple Smile И да ми кажете кога е удобно да я потърся и как стои въпроса с плащането,при положение,че само ще се чуем?

# 621
Гр. Пловдив
 Ул. Княз Богориди 11
/ Кв. Капана /
 Анелия Лечева -             0898/666838     

# 622
не е това адреса.ул."георги кондолов"16,ет4,по средата,но предварително си запазете час.

# 623
  • Sofia
не е това адреса.ул."георги кондолов"16,ет4,по средата,но предварително си запазете час.
тава е верният адрес, телефона от Сара е коректен! Превода на пари става по банков път, само поискайте ИБАН на сметката и действате.
 Peace

# 624
Дороти току що ми отговори, точно обратното на това което каза Ани. Sad с едно изречение

# 625
Дороти току що ми отговори, точно обратното на това което каза Ани. Sad с едно изречение
Значи като при мен.

# 626
  • София
Здравейте момичета ! Преди Нова година гледах едно от предаванията на Ники Кънчев под наем и останах много впечатлена! Става въпрос за ясновидеца Михаил Наков. Впечатли ме както описването на цялата ситуация, така и съвсем малките детайли. Разбира се допускам, че всичко може да е поредната реклама и да е разказано предварително преди ефир за да е толкова, толкова убедително, но ако не е така е просто изумително. Пускам Ви линк към откъса от предаването, не е дълъг и си заслужава да се изгледа и да се видят подробностите които Михайл Наков описва. Възможно ли е според вас или е поредната реклама. Имате ли мнение за него, някой посещавал ли го е ?
Ето и линка:  http://vbox7.com/play:5f0008b3bb
Аз съм ходила при него преди време, но за съжаление с нищо не ме впечатли като ясновидец.

# 627
  • Варна, Пловдив
И двата адреса на Ани са верни, през зимата приема на Г. Кондолов, просто се разбирате предварително на кой от двата Simple Smile

# 628

Eee! не се шашкай...Дороти работи само с име и ако оставиш дата, но по принцип само с име.
А и Дороти гледа на целият свят! Буквално.

еми па..ако на всички 1 000 000, че и повече вероятно човека минали през нея, е познала...сигурно ще е спала в на баба Ванга марулите Crazy

Стига ся..има дарба жената...ама не го взимай така на сериозно!

И Искра например е жена с дарба, а на мен не ми позна. И то цели 2 пъти! Peace 2.

# 629
http://vbox7.com/play:cd863f12f4

Това е последният засега епизод от поредицата на Боряна Тотева ''Скенера'' в ''Господари на ефира''.

Общи условия

Активация на акаунт