Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми гледа преди месец по моята карта- дата и час +таро, а сега скоро гледа по картата на момчето, което ме интересува - дата, час + таро.
Тя не помни на мен какво ми е говорила преди месец.. и абсолютно съвпаднаха нещата- като срокове, като силни, слаби периоди. Абсолютно.
Да не говорим, че тарото позна категорично ситуацията, в която се намирам по отношение на бившият ми приятел.
Преди месец ми предсказа нещо, то вече се случи, чакам сега другите работи.
Предсказанията на Карла се припокриват с тези на Ани и въпреки, че сроковете на Карла изтекоха..ако се случи както и двете предсказаха...........дали ще има + или - 1 месец или седмица..въобще няма да го отчета..важно е основните работи да са така Peace

# 601
А иначе незнам, ако се свържа втори път с нея какво би ми казала, дали ще се препокрие с първият път. Аз затова и не искам втора консултация с един и същи човек. Опита ми с Карла го потвърди, първият разговор с нея направо бях възхитена и бях и повярвала на сто процента, докто при вторият пълна противоположност на първият. Така че се надявам Ани да е познала, не искам да се разочаровам и от нея.

# 602
Писах и на Дороти, да видим какво ще ми каже тя. След колко ли време отговаря newsm78

# 603
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
има ли ясновидец , който безплатно да отговаря на мейл освен Дороти?

# 604
  • Стара Загора
И аз също писах на Дороти

# 605
А иначе незнам, ако се свържа втори път с нея какво би ми казала, дали ще се препокрие с първият път. Аз затова и не искам втора консултация с един и същи човек. Опита ми с Карла го потвърди, първият разговор с нея направо бях възхитена и бях и повярвала на сто процента, докто при вторият пълна противоположност на първият. Така че се надявам Ани да е познала, не искам да се разочаровам и от нея.
Аз по два пъти разговарях по скайп и с двете.Говорих с тях през период от време на 2-3 месеца, и в двата ми разговора ми казаха едно и също  което ми казаха и преди и двете.

# 606
Относно това, че на някои им познават, а на други - не.
Мисля, че това зависи изключително от човека на когото се гледа, а не от ясновидеца.
Мисля си, че е въпрос на енергии на фините тела и до колко човек разрешава достъп до тези тела, а също и достъп до подсъзнанието , където е кодирана информацията. Представям си ясновидеца като човек , който трябва да намери нещо в една заключена стая. Добре, той намира ключа за тази стая, влиза, ама ако вътре е разхвърляно, непочистено, всичко е с краката нагоре, той и да иска не може да намери нужното му. Ако стаята е подредена и чиста и всичко е на мястото си,  намирането става бързо, точно и лесно.
А също зависи и дали човека умее да подрежда мислите си, да се изразява добре. Ако в наталния му хороскоп Нептун е наранен или има и кофти аспект с Меркурий, човека не знае какво да каже, не знае как да го каже, другите не го разбират, ами такова разбъркано и омотано е в подсъзнанието му. Ясновидеца се лута, не може да се справи.
Е, това разбира се е лично мнение, никого не ангажирам с него. Laughing

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:38 от sara0408

# 607
  • Sofia
Мимичета, Ани е астралог и нумеролог, не е ясновидка. Тази събота бях при нея в Пловдив и се запознахме лично, говорихме и за това, как непрекъснато и звънят да им "предсказва" на хората, а тя не може, защото не вижда в бъдещето. Просто перфекто разчита астрологичната карта и картите таро, но това не е ясновидство!
Относно задаването на един и същи въпрос два пъти поред, самата тя ми обясни, че има голяма разлика когато се прави хорарно питане, там ви иска само часа в който звъните и от къде се обаждате или астрологична консултация с дати и час на раждане. В първия случай ако сте звънели веднъх с хорарен въпрос и го повторите отново преди да са минали поне 6 месеца, вторият отговор ще бъде абсолютно погрешен и неверен. Друг е въпроса, че Ани доста често смесва хорарната астрология с астрологичната карта, но мисля така е по-добре и за самия питащ, защото получава по-пълна и ясна представа за нещата и проблема си. Мисля, че някой от съфорумките затова са недоволни от нея, ако са правили хорарни питания в по-кратък срок.
Споделяйте и пишете отзиви, така отсяваме истинските и ценни хора, които имат това като призвание, а не печелбарство.
Успех на всички ни  Hug

# 608
Candygirl, значи ти си категорично доволна от посещението си в Пловдив!? Така да го разбирам? Аз ако знаех, че ще ходиш щях да помоля да дойда се теб!  Simple Smile Аз тази вечер имам Скайп консултация с нея! Аз ли трябва да избера метода, който ще прилага, или тя преценява? Добра ли е в картите Таро и дали може и двете да приложи!? Благодаря предварително за отговора, а аз пък след това ще споделя с вас!   bouquet 

# 609
  • Варна
Аз тази вечер имам Скайп консултация с нея! Аз ли трябва да избера метода, който ще прилага, или тя преценява? Добра ли е в картите Таро и дали може и двете да приложи!? Благодаря предварително за отговора, а аз пък след това ще споделя с вас!   bouquet 

MayaN, по скайп Ани прави астрологична консултация, като използва Таро по нейна преценка само там където не е сигурна в това какво решение ще вземеш ти или как ще се развият събитията. Като допълнително допитване за повече яснота, ако ме разбра. Поне при мен така беше   Peace Ще очакваме да споделиш, любопитна съм за Ани, тъй като и аз чакам и силно се надявам да е била права в прогнозите си!

# 610
Здравейте момичета ! Преди Нова година гледах едно от предаванията на Ники Кънчев под наем и останах много впечатлена! Става въпрос за ясновидеца Михаил Наков. Впечатли ме както описването на цялата ситуация, така и съвсем малките детайли. Разбира се допускам, че всичко може да е поредната реклама и да е разказано предварително преди ефир за да е толкова, толкова убедително, но ако не е така е просто изумително. Пускам Ви линк към откъса от предаването, не е дълъг и си заслужава да се изгледа и да се видят подробностите които Михайл Наков описва. Възможно ли е според вас или е поредната реклама. Имате ли мнение за него, някой посещавал ли го е ?
Ето и линка:  http://vbox7.com/play:5f0008b3bb

# 611
Здравейте,

На сайта на Божидар Караджов, той казва в представянето си, че отговаря безплатно на мейли. Казва, че са му нужни трите имена, дата на раждане, местоживеене и снимка. Не съм му писала, а и не съм го посещавала. Ако някой му е писал или го е посещевал, нека сподели мнението си. Съфорумка беше писала, че щял да е в София април или май, не помня вече кога и предварително трябва да си запишеш час.

# 612
  • София
Здравейте,

На сайта на Божидар Караджов, той казва в представянето си, че отговаря безплатно на мейли. Казва, че са му нужни трите имена, дата на раждане, местоживеене и снимка. Не съм му писала, а и не съм го посещавала. Ако някой му е писал или го е посещевал, нека сподели мнението си. Съфорумка беше писала, че щял да е в София април или май, не помня вече кога и предварително трябва да си запишеш час.

Аз не видиах меил

# 613
Не зная дали отговаря безплатно на мейл, поне аз не зная! Имаше нещо във вестник "Стандарт" към една от рубриката "Мистерии", "Оракул", но забавянето е невероятно! Може би там за да ви отговори, ще трябва да чакате около 4-6 месеца!Божидар Караджов ще идва в София м. Февруари, аз лично ще се пробвам тогава, макар че няма свободни часове, записана съм в листата на чакащите! Сега секретарката му записва чак за м. Май! Добър е! Прекалено е добър! Успех!

# 614
Мимичета, Ани е астралог и нумеролог, не е ясновидка. Тази събота бях при нея в Пловдив и се запознахме лично, говорихме и за това, как непрекъснато и звънят да им "предсказва" на хората, а тя не може, защото не вижда в бъдещето. Просто перфекто разчита астрологичната карта и картите таро, но това не е ясновидство!
Относно задаването на един и същи въпрос два пъти поред, самата тя ми обясни, че има голяма разлика когато се прави хорарно питане, там ви иска само часа в който звъните и от къде се обаждате или астрологична консултация с дати и час на раждане. В първия случай ако сте звънели веднъх с хорарен въпрос и го повторите отново преди да са минали поне 6 месеца, вторият отговор ще бъде абсолютно погрешен и неверен. Друг е въпроса, че Ани доста често смесва хорарната астрология с астрологичната карта, но мисля така е по-добре и за самия питащ, защото получава по-пълна и ясна представа за нещата и проблема си. Мисля, че някой от съфорумките затова са недоволни от нея, ако са правили хорарни питания в по-кратък срок.
Споделяйте и пишете отзиви, така отсяваме истинските и ценни хора, които имат това като призвание, а не печелбарство.
Успех на всички ни  Hug
[/quote]

Един хорар покрива период между 3 и 6 месеца, но това не означава, че същият въпрос може да бъде зададен отново чак след този период

Общи условия

Активация на акаунт