Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 249
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Ами аз не съм пращала пари на Величка, то и нямаше ефект.
По това се познават и хората с дарба, която им е дадена да помагат, а не да търгуват с нея.

# 451
  • София
По това се познават и хората с дарба, която им е дадена да помагат, а не да търгуват с нея.

А Величка от с. Катуница  колко пари Ви иска. На мен по телефона ми каза, ако искам да йй изпратя. Аз на своя воля взех адреса й.

# 452
Може ли точен адрес на леля Искра за пощенски запис. Благодаря предварително.

гр. Дупница
с. Бистрица, пощенски код 2644
ул. "8 Март" №31
Искра Караколева

# 453
  • София
Мерси много.

# 454

А Величка от с. Катуница  колко пари Ви иска. На мен по телефона ми каза, ако искам да йй изпратя. Аз на своя воля взех адреса й.
АМИ НАПРИМЕР- ПРИГОТВИ Й ПОНЕ ПОНЕ 50 ЛВ. -А АКО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ И 100 ЩЕ Е ДОБРЕ! ТЪКМО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ТЕ ЛЪЖЕ: КАК СИ ПОПАДНАЛА НА ТОЧНОТО МЯСТО И ЧЕ ГОСПОД ТЕ Е ИЗПРАТИЛ ТАМ И КАК ЩЕ ТИ ЧЕТЕ МОЛИТВА ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ..... И ПОСЛЕ СИ КУПИ 2-3 ГОЛЕМИ ЧУВАЛА ЗА ХУБАВОТО КОЕТО ЩЕ ПОЧНЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧВА........................ А АКО ВЕЛИЧКА ЧЕТЕ Е СЪВЕТВАМ ДА КАЗВА НА ХОРАТА ,ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА ПОНЕ СЛЕД 2-3 МЕСЕЦА, ТАКА ЩЕ СИ ОПЕЧЕ ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ, ТА КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА НЕДОВОЛНИТЕ, ДОСТА НАРОД ЩЕ СЕ Е ИЗРЕДИЛ ПРИ МИЛАТА И ПОЗИТИВНА ЖЕНИЦА

# 455
Здравейте
огромно ЗА  за Ани
всичко ми позна до последният детайл
като на филм ми го каза
Благодаря й от сърце  Hug

# 456
maqilieva  съжалявам че така се е получило при Вергиния. Аз ходих при нея точно преди Коледа и ми описа отново точно ситуацията в която съм, как се чувствам и т.н. и факт позна какво ще става след нова година, носичи ми вниманието към някои неща така че да си държи очите отворени. Дано и другите неща станат, защото са супер, без едно, което е кофти.
Другите за които пишеш със съгласна, че са гола вода. Величка аз лично я прислушах по телефона, каза едно две неща, ама те малко се подразбират, а и вече писах това друг човек, който не е свщеник да ми чете молитви, не го разбирам, а и не го искам. Знам ли какво ще ми чете...хора всякакви. При Ани мисля и аз да отида както писах, но сега съм доста заета. За тази Вергиния лошото е, че познала не познала ти иска 30 лева и това е... малко множко ми се виждат на мен, ама като е единствената която на мен ми познава ги давам.

# 457
Здравейте
огромно ЗА  за Ани
като на филм ми го каза
Благодаря й от сърце  Hug
  Браво много се радвам. Simple Smile Моля те само да поясниш дали ти е познала настоящето или вече са се случили предсказаните от нея неща ? Благодаря.

# 458
Скъпи съфорумки ето линк към поредния епизод с разкритията за Боряна Тотева, довечера продължават с ново подставено лице

http://vbox7.com/play:d730f4d1

# 459
Здравейте
огромно ЗА  за Ани
като на филм ми го каза
Благодаря й от сърце  Hug
Какво означава "всичко ми позна до последният детайл" ? Предсказа ти неща, които вече се случиха ли?

# 460
Благодаря ви! Проблема е, че магията не е правена за мен, а за приятеля ми и се отразява на отношенията ни. Не знам доколко ще е ефикасно, защото той няма да присъства на четенето. Веска ми каза, че няма значение, тя позна че е четено за разваляне, но няма ефект /уж Величка чете, но понеже не съм благодарила.../ Ще го направя, ако не помогне, то поне няма да навреди.  Praynig

ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СТАВАМ БЯСНАААААА-АМА СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ГУШИТЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖКИНИ И ДУШЕВАДКИ- ГОВОРЯ ЗА ТАЗИ ВЕЛИЧКА; МАХМУД; ТЕМЕНУГА, ГЮКЧЕН; ВЕСЕЛА (И С  ДВЕТЕ ФАМИЛИИ). НЕ САМО ЧЕ СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ, А И ВИ ОБЪРКВАТ ДУШИТЕ! АЗ СЪМ ХОДИЛА И ЗАТОВА ИМАМ ПРАВО ДА ГИ ОПИСВАМ, НЕИСКАМ И ДРУГИ  ДА ИМ ПЪЛНАТ ГУШИТЕ И ТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЧУЖД ГРЪБ И НА ХОРСКАТА МЪКА. ХОРАААА, НЕ ХОДЕТЕ ПОНЕ ПРИ ТЕЯ, ЗА КОЙТО СМЕ СПОДЕЛИЛИ ТУКА , ЧЕ ЛЪЖАТ, ПОНЕ ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО СПЕСТИТЕ..... И ЗА ДА СЪМ ОЩЕ ПО- ТОЧНА И ТАЗИ ВЕРГИНИЯ ОТ ПЛОВДИВ Е ПЪЛНА ЛЪЖКИНА (Извинявай lily13-  знам че казваш добри думи за нея, но на мен ми наговори ПЪЛНИ лъжи с голяма доза самочувствие). И НАКРАЯ- ДОРИ И ЕДИН ЧОВЕК ДА МЕ ПОСЛУША, ЩЕ ЗНАМ ЧЕ СЪМ НАПРАВИЛА НЕЩО ДОБРО. СЪЖАЛЯВАМ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОБРИ ДУМИ ЗАСЕГА СА МИ ЗА АНИ-ПЛОВДИВ- но предсказанията са й за февруари, така че не давам 100 % и за там и неискам да подвеждам.
Peace
Абсолютно съм съгласна с теб, само че към изброените  добавям и Ани от Пловдив . Подкрепям и това, че трябва да се изчаква сбъдването на предсказанията и тогава да се дават препоръки.

# 461
Привет,момичета!Днес имах консултация с Карла по скайп.Описа ми съвсем точно ситуацията за мен и за мъжа,с когото имам проблем.Не ми хареса само това,че ми каза следното:той е голямата ти любов,писано е да стане,ще имате син,но той в момента не мисли за връзка и затова ти трябва да действаш.Не разбирам защо след като съдбата ми е да бъда с него е необходимо да действам,още повече че преди месец той ми каза,че не може да ми дадде повече от приятелство.

# 462
  • Стара Загора
Някой може ли да ми даде skype на тази Карла,и трябва ли по някакъв начин да и се плаща newsm78

# 463
Някой може ли да ми даде skype на тази Карла,и трябва ли по някакъв начин да и се плаща newsm78
И аз имам интерс от нея Hug

# 464
albenainatali това е скайпа на Карла,на който аз говорих с нея около 22.12.2011.Опитайте на него,макар че имаше период,в който беше написала странно съобщение,от рода" абоната умря и нямя да отговарям повече"...но може би това е било временно,нещо Карла не е била на кеф или кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт