Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
   Здравейте и от мен! Радвам се за темата! Филмът е страхотен, искрено се надявам да има 3ти сезон! Та това е най-добрия правен БГ филм! Естествено понякога има малки недоразумения, но имайки предвид емоцията, която създава у мен- ги преглъщам  Simple Smile   
  В последния епизод сериозно се зачудих как Джаро влезе в къщата и въобще как му хрумна да отиде в нея! При това с някакъв заблуден охранител .. естествено че е някаква уловка. Не беше много домислено, но пък може би идеята беше да ги съберат на едно място, за да стане ясна истината за зрителя! И все пак имаше друг начин...
  Иначе Джаро е Тhe best Simple Smile Дано Съни не оживее, защото ще стане блудкаж! Тя и жилетка да е имала... втория път снайпериста стреля в главата.

ДАно има 3ти епизод и Джаро не умре, защото ще сеобезмислят мн от нещата..
ПОздрави Simple Smile

# 706
Преди около 2 седмици гледах интервю с Христо Мутафчиев по БНТ, в сутрешното предаване, малко след 9 ч. Там той каза, че към момента не е плануван трети сезон на сериала. Той изрази лично мнение, че е много изненадан от това решение на продуцентите, при положение, че филмът е посрещнат изключително радушно от публиката.

# 707
  Да, наистина странно! Може би ще отложат нещата ...

# 708
Преди около 2 седмици гледах интервю с Христо Мутафчиев по БНТ, в сутрешното предаване, малко след 9 ч. Там той каза, че към момента не е плануван трети сезон на сериала. Той изрази лично мнение, че е много изненадан от това решение на продуцентите, при положение, че филмът е посрещнат изключително радушно от публиката.

И аз го гледах и писах тука.Но по мои спомени каза, че все още не се знае , не че е планувано да няма.

# 709
В последната серия не ме издразни влизането на Джаро толкова, колкото влизането на Попов - шеф в НСБОП...мда WhistlingНяма да се обади за подкрепление, спец части ...нещо...влиза все едно си е вкъщи

Да, и това също! Просто бях позабравила, на фона на другото  Wink

Ох, аз малко се двоумя... Хем също искам трети сезон, хем определено и мен почва да ме е страх, че филма ще отиде към разваляне. Което неминуемо става, ако се продължи повече, от кокото е нужно.
Така че.. всъщност не знам...

# 710
Ето и какво могат да очакват зрителите в последния епизод на "Под прикритие":
Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната. Мартин е отчаян, тъй като е пуснат за национално издирване и Попов е безсилен да му помогне. Мартин знае, че без преки доказателства не могат да арестуват Джаро и той ще се измъкне.

Преди полицаите да ударят печатницата на Джаро, Мартин краде от нея диск с файлове за фалшивите банкноти. Междувременно Куката е притеснен, че са започнали масови арести и иска да се покрие временно.

Джаро разбира, че печатницата му е затворена и заплашва семейството на Попов. В това време Мартин подхвърля диска от печатницата в жилището на Джаро. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари.

Цялата статия и снимки :http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4520811

# 711
Сериалът "Под прикритие" е най-тегленият и гледан български телевизионен продукт в интернет. Статистиката показа, че веднага след излъчването на епизодите в ефир, интернет потребителите правят над 50 000 посещения на официалната страница на сериала, където гледат отново и отново епизодите.  Още тук.
Иначе, аз искам трети сезон. Все пак, до тук гледахме само 23 (24) епизода. А другите сериали по колко много сезони имат...

# 712
# 713
Екипът на "Под прикритие" ще си прецени дали да има трети сезон. Има филми, като Призън Брейк, които не стават сапунки за 4 сезона. Ще се радвам да има продължение.

# 714
След малко Ивайло Захариев ще гостува в сутрешния блок по БНТ1.

# 715
Хванах само края на интервюто. Но най-важното е, че ще има 3-ти сезон, но сценарият още не е написан. Така, че чак на есен сигурно пак ще ги гледаме.

# 716
Ех, жалко изпускала съм го. Въпреки не перфектната му игра ми е мнгоо симпатичен и го харесвам. радвам се, че играе в този филм и заема тази роля! Peace Много се радвам за трети сезон. Доста ще ни е чакането, но лятото има и по приятни неща за правене Sunglasses
Много ще бъде интересен финала на този сезон според мен и сценаристите като нищо може да решат да ни оставят с отворени уста, но се надявам да разкрият повече неща около Джаро, Миронов и миналото, защото аз все си мисля, че има и още нещо в тази история Wink И да видим с ИвЧо както става де Heart Eyes Mr. Green

# 717
Не ми харесва новият образ на Иво. Загуби от човешкия си облик.

# 718
  • Бургас

Защо? Не бих казала ...

# 719

И на мене не ми допада тази алчност за власт и пари..., както и агресията (не, че я нямаше преди) за постигане на целите.

Общи условия

Активация на акаунт