Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Възможно е Джаро да го убият! Та малко ли такива като него гръмнаха в действителността?!?
Е, нали се придържат донякъде до БГ реалността!

# 691
Джаро няма да го утрепят преди края на сериала. А, ако има 3-ти сезон, значи пак са ни метнали с промото Grinning.
В последната серия не ме издразни влизането на Джаро толкова, колкото влизането на Попов - шеф в НСБОП...мда WhistlingНяма да се обади за подкрепление, спец части ...нещо...влиза все едно си е вкъщи

# 692
Марто си представя как убива Джаро, това е, вервайте ми  Wink

# 693
Страшно силна серия. След сравнително слабата предишна, тази много ми хареса. Сцената с мускетарските беше силна. Според мен замисъла и е, накрая само един от тримата да оцелее. Дали ще е Джаро или Попов, скоро ще разберем. Ама двамата няма как да са живи и нещата да си вървят. А Мартин много гадно се намърда по средата, ама поне вече е с един по - малко.
Иво милия и той не знае какво и как прави. Толкова е някак неориентиран, все едно до сега не е бил дясна ръка на Джаро, ами е брал череши. Ще става мътна и кървава в последният епизод.
Сериозна почвам се притеснявам, че няма да има 3-ти сезон. А толкова го искам. Инфо обаче още няма.

# 694
  • Бургас
Искаааааааааааааааааааааааам трети сезон  Praynig Mr. Green
Не е възможно най-добрият за момента бг сериал да свърши до тук  Crossing Arms

# 695
Съгласна съм с едно предишно мнение, че следващи сезони само ще направят сериала сапунен. Защо ви е следващ сезон, нека си останем с хубавите два сезона и многото реализъм в тях. Пък авторите ще ни забавляват с нов сериал, защо не.

# 696
  • Бургас
Всеки с мнението си  Crossing Arms Mr. Green

# 697
Марто си представя как убива Джаро, това е, вервайте ми  Wink

Вярвам ти.   Peace

Hug Hug

# 698
Направих нова анкета, то след 2-3 страници ще е време за нова тема, но гласувайте.
Иначе да ви кажа, като се замисля, едва ли ще убият Джаро. На рекламите не дават кадрите в хронологичен ред, както ще е в серията, а смесено, поне досега така е било. Дават, че го арестуват, едва ли ще го пуснат, че  да си е пак в офиса и някой да го гръмне...си мисля!

# 699
  • На погрешната планета
Може ли някой да пусне промото за следващият епизод Praynig

# 700
Заповядай! Peace

# 701
# 702
  • На погрешната планета
Много ви благодаря  bouquet!!!

# 703
Ако Джаро умираше по този начин, не биха го показали в трейлъра, такива ключови неща не ги показват.
Ръката, която стреля по Джаро, е цялата в кръв. Rolling Eyes

# 704
  • Canada
Но.. извинявам се, че май само критикувам (Иначе си гледам с удовлствие, но понеже фима ми е любим се ядосвам като има нелепи сцени. А те напоследък присъстват поне по веднъж във всяка серия..), но.. ако влизането на Джаро в оная къща не беше все едно го е правило дете от забавачка.. шеше да е добре.

Може ли подземен бос от подобна величина да ходи на непознат терен, като и не знае при кого дори,  само с един!! "охранител" - неслучайно е в кавички - който се държи като уплашено пале, оглежда се неадекватно, като Димитър Пенев на интервю, не държи дори пистолет и най-вече - шефът върви пръв, а онзи - зад гарба му, напълно ненужен!  Shocked А да, и някакъв шофьор, дето си седи в колата, все едно... как бе, тези хора се пазят толкова, че чак стават параноични, а тука направо  Laughing  Не мога да повярвам, и без да е бил човек на "ти" с гангстери, сцената беше покъртително слаба и непрофесионална, може би за мен най слабата до тук като.. замисъл и изпълнение. По-комична даже от стрелбата на поповата щерка в миналата серия.
 Confused
И аз споделям напълно мнението ти... Малко беше глупава тази серия...

Общи условия

Активация на акаунт