Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Не мога да гледам филма от сайта им  Crossing Arms Някакво претоварване ли има?

От къде другаде мога да го гледам?

# 676
# 677
Много добра серия. ииииии само г моля сценаристите и постановчиците- пуснете едни суб'ки на Чочо Praynig Направо не му разбирам на тоя човек и само се напрягам.Иначе браво за ролята играе си я много добре.
Според мен Мартин усети, че се събират "тримата големи", че всичко вече е на живот и смърт и че дори и той може да бъде разкрит- като човек работил и с тримата(като се замислим). Та затова се опита да спаси Косъмчето, защото муи е единствения приятел там и той помогна с неговото внедряване, а и не е лош човек. Peace

# 678
  • с/у ОколоМръсТното
Истинският гадняр през цялото време е бил   Миронов. 

И нейде по тази верига е и висшият "партиец", под чието крилце в момента се скатава Иво...
Сложна мрежа от (бивши) ченгета.  Crazy

# 679
Не мога да гледам филма от сайта им  Crossing Arms Някакво претоварване ли има?

От къде другаде мога да го гледам?
От тук: http://vbox7.com/play:56dbcd5f3d
И малко смях, поздрав от снежна (или заледена) Варна  Simple Smile ето тук

# 680
Може би най-добрата серия за мен. Надявам се, да има поне още един сезон. Влизането на Любен Гоцев в сериала може да даде нови линии и да ни вкарат в света на истинската мафия.

# 681
Но.. извинявам се, че май само критикувам (Иначе си гледам с удовлствие, но понеже фима ми е любим се ядосвам като има нелепи сцени. А те напоследък присъстват поне по веднъж във всяка серия..), но.. ако влизането на Джаро в оная къща не беше все едно го е правило дете от забавачка.. шеше да е добре.

Може ли подземен бос от подобна величина да ходи на непознат терен, като и не знае при кого дори,  само с един!! "охранител" - неслучайно е в кавички - който се държи като уплашено пале, оглежда се неадекватно, като Димитър Пенев на интервю, не държи дори пистолет и най-вече - шефът върви пръв, а онзи - зад гарба му, напълно ненужен!  Shocked А да, и някакъв шофьор, дето си седи в колата, все едно... как бе, тези хора се пазят толкова, че чак стават параноични, а тука направо  Laughing  Не мога да повярвам, и без да е бил човек на "ти" с гангстери, сцената беше покъртително слаба и непрофесионална, може би за мен най слабата до тук като.. замисъл и изпълнение. По-комична даже от стрелбата на поповата щерка в миналата серия.
 Confused

И да питам нещо, че може би аз не схванах. ОК, Миронов искаше да направи капан на Джаро и да го убие, предполагам? Ама защо трябваше и Попов изобщо да е там? Ако просто беше убил Джаро, можеше да излезе чист, даже герой, никой няямаше и да разбере за мръсното му минало. Никой не подозираше за него. Защо му беше това признание? Заминеше ли си Джаро тайната си оставаше завинаги заровена, той щеше да си е екстра.. Не разбрах.. Или трябваше и Попов да убие, да направи, че примерно там са се застреляли взаимно..? Но защо му е, Попов не знаеше нищо лошо за него...

# 682
Дали героят на Чочо Попйорданов видя намигването на Мартин към Попов? Може би затова беше толкова доволен от това, че е пуснал Мартин боксьорчето за национално издирване. Нямам търпение за финалния епизод.

# 683
  • София
И да питам нещо, че може би аз не схванах. ОК, Миронов искаше да направи капан на Джаро и да го убие, предполагам? Ама защо трябваше и Попов изобщо да е там? Ако просто беше убил Джаро, можеше да излезе чист, даже герой, никой няямаше и да разбере за мръсното му минало. Никой не подозираше за него. Защо му беше това признание? Заминеше ли си Джаро тайната си оставаше завинаги заровена, той щеше да си е екстра.. Не разбрах.. Или трябваше и Попов да убие, да направи, че примерно там са се застреляли взаимно..? Но защо му е, Попов не знаеше нищо лошо за него...

Е той Миронов не е викал Попов да идва, Попов се самопокани понеже шпионираше Джаро.

# 684
Опс, аз нещо явно не разбрах - помислих, че той и него извика там умишлено...  Embarassed
Мерси Simple Smile

# 685
Според мен срещата на тримата беше  а нас зрителите -имаше някаква развръзка за сега .От промото ми изглежда сякаш Чочо е човек на Джаро в полицията.Ако има 3-ти сезон не мога да си представя накъде ще върви филма без Джаро.

# 686
И аз имам притеснения, че трети сезон може и да е без Джаро. Никак не ми харесва тази идея. Определено ще олекне сериалът.
На мен Иво не ми вдъхва респекта, който е необходим за позицията, за която претендира. Твърде зелен е.

Мартинчо го харесвам, ако може да го запазят.

А следващата серия ще е доста напрегната. Надявам се разстрела на Джаро да е на сън.

# 687
И аз харесвам Мартин и Джаро, а на Иво образа ми стана опротивя, даже тая нишка Иво-Генерала ми е много тъпа. То така става, когато е трябвало са си разпределили каквото е трябвало, сега се появява някакво момче на приятел и хайде и той в голята игра, да бе да.

# 688
  • sf
След целодневна борба със самата себе си, реших да изчакам и последната серия,за да ги гледам заедно.

# 689
на мен много ми хареса, щото гледах първи сезон + 11 за няколко дни.
И си мисля, че ако направят трети сезон (хайде трети е компромис) че и четвърти, ще заприлича на сапунка и ще изгубят зрители с разтягането и недомислици, като Джаро влиза сам в непозната къща  Laughing. Но си мисля, че Д. Митовски няма да направи това.
Иначе в Октопода си сменяха от време на време главния преследван мафиот, може в последната серия да вмъкнат нов образ.
Иво е емоционален, няма го прецизния ум на Джаро.  А генерала му ми е неприятен като актьор от време ехеее когато играеше само мазни, гадни образи.
Миронов - Христо Мутафчиев харесвах заради човека, който победи битката с инфаркта и се вдигна на крака, макар и с рехабилитатор, но снима и е жизнен - евалла на хъса му да се върне към нормален живот.

Общи условия

Активация на акаунт