Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • с трима мъже :)
Маргото, като я гледам, имам чувството, че продължавам да гледам жената, чийто мъж й е изневерявал чрез нета (Ловнет). Имам чувството, че това е продължението на живота й от оня филм Simple Smile

# 436
  • Sofia
Dafiduck,и мен много ме издразни воденето на Евровизия от Миленита и Косъма-тя със спаднал глас,той преиграваше нещо и се лигавеше,не могат да прочетат написаното от аутокюто....ама нали са лица на най-успешния сериал по БНТ....

# 437
Здравейте Simple Smile Снощи за жалост нямах интернет, но  сега с удоволствие ще ви изчета.  Mr. Green Как убиха Сънито не е истина още ми е пред чите гръмването в главата. Брутално беше! Simple Smile Спестиха ни обаче драми и рев. интересно ми е иво като разбере какво ще се случи Thinking дали с Мартин няма да се "сдушат" срещу Джарито. сега отивам да видя вие какво мислите hahaha
п.с. Това с Маргото беше доста гадно Tired

# 438
  • Cyprus, Пловдив
Супер сцена на покрива  Heart Eyes За малко си помислих ,че Марто ще живне,за да покаже мъка,яд,агресия,но не би  Wink

# 439
Супер сцена на покрива  Heart Eyes За малко си помислих ,че Марто ще живне,за да покаже мъка,яд,агресия,но не би  Wink
Толкова си може момчето. Някой яко е сгафил с избора на Ивайло Захариев. Не съм го гледала никъде другаде, но тази роля не е за него.

# 440
Толкова си може момчето. Някой яко е сгафил с избора на Ивайло Захариев. Не съм го гледала никъде другаде, но тази роля не е за него.

Преди доста време имаше интервю по БНТ с някой от продуцентите. Не гледах внимателно, но каза, че по време на кастингите били доста отчаяни, че не могат да намерят подходящ актьор за ролята на Мартин. Но се появил Ивайло Захариев и всичко си дошло на мястото, успокоили се... Crazy

# 441

Преди доста време имаше интервю по БНТ с някой от продуцентите. Не гледах внимателно, но каза, че по време на кастингите били доста отчаяни, че не могат да намерят подходящ актьор за ролята на Мартин. Но се появил Ивайло Захариев и всичко си дошло на мястото, успокоили се... Crazy
Да им имам успокоението. Тези хора слепи ли са били? Ще се яви на кастинга Билалов, Мариан Вълев, Младо Пенев,Бахаров, след тях Ивайло Захариев и те се успокоили. Струва ми се ,че това момче е с дебели връзки,само така си го обяснявам.

# 442
Владо Пенев съжалявам.

# 443
Дали това изнасилване няма после да бъде средство за шантаж?
Доколкото помня в апартамента на този имаше подслушвател, така че ще стане интересно...

# 444
Следващата анкета каква ще е? Simple Smile

# 445
Да им имам успокоението. Тези хора слепи ли са били? Ще се яви на кастинга Билалов, Мариан Вълев, Младо Пенев,Бахаров, след тях Ивайло Захариев и те се успокоили. Струва ми се ,че това момче е с дебели връзки,само така си го обяснявам.
"Спуснат" е от БНТ сигурно. Този месец трябва да излезе български филм с него, казва се "№1". Там  играе главната роля. Гледайте го , ако можете  Peace

# 446
А не,благодаря didanka .Филм с Ивайло Захариев няма кой да ме принуди да гледам.

# 447
на мен много ми харесват Бг филмите и ще гледам с интерес, а и колкото и да не е добър актьор все още- сладур е Wink

# 448
ами да де! Нали за това има НАТФИЗ - там д а се учат, а после да играят. Освен това сме в 'лекия жанр' - всичко се играе и дублира н-пъти докато се одобри - не веднъж и наживо както е в театъра.  Така че сме повече от толерантни към дървеното момче. Слава богу, гръмаха дървеното момиче ( по-точно мумия) и всички у дома въздъхнахме с облекчение, когато Джаро я видя: Най-после!

# 449
Чакам с нетърпение новия филм на Мариан Вълев- Корпус за бързо реагиране. Гледах трейлъра, готин е. Когато Джаро извика Иво след като видя записа от аптеката,за малко да получа сърдечен удар. добре,че се отърва Ивака.

Общи условия

Активация на акаунт