Астрология

• 80 825
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
здравейте Simple Smile

и аз при вас  Peace може ли?

# 121

WOW го знам, но съм ползвала само една промо версия отдавна, нещо не можах да се ориентирам на този сайт, има ли го безплатно този софтуер?

# 122
Знаех си аз, че тези с Луна в Риби са големи неверници, но си мислех, че и в комбинация с Девата в СЛънце Simple Smile))
Иначе детенцето ми е с Луна в Риби, но щом за момичета е различно, добре Simple Smile

Azalee, този мъж има доста общо с моят - Sun in Leo, Moon in Virgo *Ascendant in Libra, Venus in the Eleventh House *Sun in the Tenth House *Saturn in the Tenth House *Moon in the Eleventh House *Venus in the Eleventh House . Разбира се имат и различия, а и не знам къде са на твоят другите неща. Иначе Рири иска от Horoscope Drawings & Calculations - Chart Drawing, Ascendant да и кажеш къде е Венера на мъжа.

Vox populi , а, дали има някъде програма за ретификация или не става с програма?

# 123
Не виждам твоя Марс и Неговата венера, но сте подходящи. От мъж лъв винаги може да очакваш прибързаности и крайности..казва край, пали се...после му минава ,сам се връща- не му се хващай...мъжете лъвове...зависи от аспектите де..но рядко слагат те окочателен край- каквото и да плямпат...те често само си дрънкат и сами не си вярват Wink

Той: sign      degree       motion
Sun             Leo      16°14'55    in house 10   direct
Moon    Virgo      13°53'44    in house 11  direct
Mercury    Leo      24°43'43    in house 10  direct
Venus    Virgo     11°30'34    in house 11  retrograde
Mars     Taurus 26°36'55    in house 8    direct
Jupiter    Aries      24°39'23    in house 6    direct
Saturn    Cancer 25°40'56    in house 9    direct
Uranus    Libra      28°50'14    in house 1    direct
Neptune    Sagittarius    9°03'42 in house 2 retrograde
Pluto     Libra      7°14'13    end of house 11    direct
True Node    Scorpio 27°22'47    in house 2    retrograde

Аз:   sign             degree       motion
Sun             Pisces    12°37'32    in house 11 direct
Moon    Leo            12°15'31    in house 4    direct
Mercury    Pisces    1°41'52    in house 11 direct
Venus    Aries            21°32'35    in house 12 direct
Mars            Aquarius    16°55'20    in house 10 direct
Jupiter    Taurus    24°40'24    in house 1    direct
Saturn    Leo            11°15'22    in house 4    retrograde
Uranus    Scorpio    11°39'52    in house 6    retrograde
Neptune    Sagittarius    16°04'58    end of house 7    direct
Pluto      Libra            13°37'06    in house 6    retrograde
True Node    Libra            25°06'51    in house 6    retrograde

Аз предполагам, че не иска да ме загуби като приятел. Въпреки, че постоянно мрънка, колко ни било добре заедно, но според него не сме били подходящи един за друг и рано или късно сме щели да се разделим. Та по-добре сега, отколкото да си губим времето...

Изобщо какъв партньор би бил подходящ за мен?

Преди години си бях правила общ хороскоп при една астроложка, но някак имам чувството, че беше правен в някой сайт. Имаше общи неща за характера ми, дори някои качества, които са ми неприсъщи и нищо конкретно...Тук в темата няма ли да споменете, кои са добрите астролози в България?

# 124
Хора, някой може ли да ми каже имал ли е сериозна връзка с такъв аспект

Уран (жена) квадрат Марс (мъж) newsm78

# 125

С мъжът ми имаме такав аспект, от години сме заедно WinkДаже на мен целият ми стелиум ми е в квадрат с неговият Марс Rolling Eyes.
Имах и една друга любов пак с такъв аспект.

# 126
Азалии!

Ти си Слънце Риби, Марс Водолей, мисля ацс. ти беше Телец

Той е Лъв с Луна и Венера в Дева

Да, астрологично погледнато, не знам аспекти, но тази силна Дева би трябвало да пасва добре с твоите риби...ти имаш важни планети все в огнени знаци..ясно е защо сте се харесали и сте били във връзка Peace

ОООбаче, от мен да знаеш Лъвовете с Венера в Дева...много си измислят, фантазират, извъртат нещата и откровенно лъжат понякога (няколко такива случая имам). Лъжите им могат да дребни и за несъществени работи..просто си преувеличават понякога. А с този асц. във Водолей...ти би трябвало много да държиш на честността.
Много подходящи партньори има за теб..не знам какво да ти кажа. Гледай за някой слънчев Водолей или Везни....с повече земни знаци в останалият хороскоп. Пасваш си добре и с огнените зодии , но ако си взимаш слънчев Лъв, Овен, Стрелец- ще е добре да имат от останалите стихии -нещо водничко или земничко или въздушно Peace.....да не става прекалено много огън..разбираш ли

Като цяло с този за когото питаш си пасвате..но лъв с венера в дева просто не е лек човек Confused

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 12:31 от Riri

# 127

С мъжът ми имаме такав аспект, от години сме заедно WinkДаже на мен целият ми стелиум ми е в квадрат с неговият Марс Rolling Eyes.
Имах и една друга любов пак с такъв аспект.

ОХ! Облекчена съм Hug тенк ю

# 128
Момичета а какво мислите за мъж с венера в риби , и луна във водолей,слънцето му е в телец ... много твърдоглаво хайванче е  Laughing .. този водолей още повече подсилва ината на телеца ми се струва Simple Smile

# 129
 Здравейте и от мен  !
И на мен ми е интересна много  тази тема и ще  ви следя публикациите Wink   bouquet. Във тази връзка искам да попитам дали някой има мнение за  астролога Марияна Добранова. Бих се радвала ако сподели мнение.

# 130

ОООбаче, от мен да знаеш Лъвовете с Венера в Дева...много си измислят, фантазират, извъртат нещата и откровенно лъжат понякога (няколко такива случая имам). Лъжите им могат да дребни и за несъществени работи..просто си преувеличават понякога.
Хех. Моят мъж е с въпросната конфигурация и действително фантазира и поизмисля цели сюжети от най-малкото нещо в любовен план. За лъжи не съм забелязала, но никога не е късно Simple Smile Той освен Венера в Дева е и със стелиум в Дева между Луната, Сатурн и Меркурий.

# 131

ОООбаче, от мен да знаеш Лъвовете с Венера в Дева...много си измислят, фантазират, извъртат нещата и откровенно лъжат понякога (няколко такива случая имам). Лъжите им могат да дребни и за несъществени работи..просто си преувеличават понякога.
Хех. Моят мъж е с въпросната конфигурация и действително фантазира и поизмисля цели сюжети от най-малкото нещо в любовен план. За лъжи не съм забелязала, но никога не е късно Simple Smile Той освен Венера в Дева е и със стелиум в Дева между Луната, Сатурн и Меркурий.

Нали са фантазьори! Знам аз.
Когато има хубави аспекти и сте подходящи партньори лъжите може и да не са фатални...на теб за твоя номер 1 не ти го написах така, защото ти си Овенка със..вероятно кармично положение на девата в хороскопа... ти влияеш на един лъв с внера и луна в дева РАЗЛИЧНО.

Нея като  я гледам- чувствителна, дълбока вода, но с много развито чувство за точност, справедливост и коректност...това може да я накара да го настъпва да е честен докрай, да го гони в детайлите ..само и само да провери дали случайно не е послъгъл някъде...което него пък да го накара още повече да си измисля...разбираш ли..всичко е до жена и до мъж.

Тоя Марс във Водолей, който тя го има стои ужасно към Лъв- Дева- Дева, макар, че си пасват като цяло заради многото огнени зодии в хороскопа й.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:02 от Riri

# 132
Момичета а какво мислите за мъж с венера в риби , и луна във водолей,слънцето му е в телец ... много твърдоглаво хайванче е  Laughing .. този водолей още повече подсилва ината на телеца ми се струва Simple Smile

Абсолютно си права Peace Но аз харесвам луната във водолей...човека би трябвало да е стабилен, коректен, но също и романтична свободна натура...но здраво стъпила на земята!

ех..един такъв С- Телец, Л- Водолей, В- Риби...би ми паснал ПЕРФЕКТНО....къде е тоя мъж беее baby_neutral Алесия прати един и насам Praynig

# 133
Момичета а какво мислите за мъж с венера в риби , и луна във водолей,слънцето му е в телец ... много твърдоглаво хайванче е  Laughing .. този водолей още повече подсилва ината на телеца ми се струва Simple Smile

Абсолютно си права Peace Но аз харесвам луната във водолей...човека би трябвало да е стабилен, коректен, но също и романтична свободна натура...но здраво стъпила на земята!

ех..един такъв С- Телец, Л- Водолей, В- Риби...би ми паснал ПЕРФЕКТНО....къде е тоя мъж беее baby_neutral Алесия прати един и насам Praynig

да точно ,че е прекалено здраво стъпил.. някак си не се вързва с моята близнашка вятърничевост, затова пък се уравновесяваме може би Simple Smile).. иначе още малко, ако продължи да ме дразни, ти давам телето,да си го ползваш със здраве  Laughing

# 134

луната във водолей в изключително емоционално дисцанцирана,
тези хора изобщо нямат нужда от любвеобилно изразяване на чувствата си,
те и от връзка не знаят имат ли нужда  Whistling
това не ината на телеца, на човека си му е добре така,
а като добавиш и венера в търсене на идеалнта принцеса.......

Общи условия

Активация на акаунт