Астрология

• 80 840
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • София близо до Витоша
Здравейте,
два пъти ми е правен хороскоп при Оксана и Адриана Вотей . Пълно различие в изказванията и на двете , но колкото и странно да звучи прогнозата на Оксана се сбъдна ,а  тази на Адриана Не.
Единия хороскоп е правен с асцедент Телец, а другия с Близнаци,защото разликата в преминаването в двата асцедента при мен е само 2 минути / майка ми не може с точност да каже в колко съм се родила , казва в 11 беше родена / а до без 8 минути асцедента е телец, а след това е близнак.
Но нищо де, препоръчвам хороскоп при оксана,времетраене 1 час, макар че при адриана беше близо 2 часа, изчерпателна във всичко , но това объркване не направи точния хороскоп.

# 136
 Laughing

Алесия:)

луната във водолей отива на твоята слънчева зодия

Венерата в Риби сигурно се чувства добре с твоя Марс в Скорпион...

Макар, че сте мноого различни на пръв поглед..мисията не е толкова невъзможна Peace

Но! зависи и от аспектите Wink

Съгласна съм с Херцен, че Луната във Водолей трудно се обвързва..но реши ли се, мисля, че е партньор на който може да разчиташ....а и Телеца... Телеца не е толкова ексцентричен, че да реши да бъде самотник напук на всички обществени правила...тъй, че той със сигурност търси някоя специална жена, с която да се обвърже... newsm78

# 137
Здравейте,
два пъти ми е правен хороскоп при Оксана и Адриана Вотей . Пълно различие в изказванията и на двете , но колкото и странно да звучи прогнозата на Оксана се сбъдна ,а  тази на Адриана Не.
Единия хороскоп е правен с асцедент Телец, а другия с Близнаци,защото разликата в преминаването в двата асцедента при мен е само 2 минути / майка ми не може с точност да каже в колко съм се родила , казва в 11 беше родена / а до без 8 минути асцедента е телец, а след това е близнак.
Но нищо де, препоръчвам хороскоп при оксана,времетраене 1 час, макар че при адриана беше близо 2 часа, изчерпателна във всичко , но това объркване не направи точния хороскоп.

а сега, де! първият негативен глас, който отчитам за Вотей...............до сега всеки е бил много доволен от нея!
Аз не съм й се обаждала.
Но то всъщност тук не става въпрос за неможене- тя Вотей си е всепризнат експерт..просто е хванала грешния асцендент...

Оксана как ти направи ректификацията? По какво се ориентира?

# 138
аз не вярвам чак толкова много в астрологията, защото там има прекалено много възможност за интерпретация, докато числата са едни - съвсем точно се знае кое какво е и са много по-точни
правих си нумерологична карта при Кристина Сунгарска и съм изумена колко верни и точни неща ми каза при това на никакви пари
после се позапалих и изкарах един курс при нея и сега като имам някакъв проблем винаги си смятам и съм много доволна - определено ми помага, защото съм 6 в живота и ме тресат едни емоции - не е за разправяне  Grinning

# 139
Laughing
Съгласна съм с Херцен, че Луната във Водолей трудно се обвързва..но реши ли се, мисля, че е партньор на който може да разчиташ....а и Телеца... Телеца не е толкова ексцентричен, че да реши да бъде самотник напук на всички обществени правила...тъй, че той със сигурност търси някоя специална жена, с която да се обвърже... newsm78

нееееееее, няма нужда да се обвързва емоционално,
не става въпрос за предпазливост и недоверие,
а за студенина и дистанцираност

за телеца не ми се говори, че аз съм телец  Mr. Green

# 140
аз не вярвам чак толкова много в астрологията, защото там има прекалено много възможност за интерпретация, докато числата са едни - съвсем точно се знае кое какво е и са много по-точни
правих си нумерологична карта при Кристина Сунгарска и съм изумена колко верни и точни неща ми каза при това на никакви пари
после се позапалих и изкарах един курс при нея и сега като имам някакъв проблем винаги си смятам и съм много доволна - определено ми помага, защото съм 6 в живота и ме тресат едни емоции - не е за разправяне  Grinning
Астрологията си е чиста математика, т.е. точна наука, и има много общо с номерологията..........това с многото интерпретации, не го вярвай Wink

# 141
Laughing

нееееееее, няма нужда да се обвързва емоционално,
не става въпрос за предпазливост и недоверие,
а за студенина и дистанцираност

за телеца не ми се говори, че аз съм телец  Mr. Green

Познавам един с Луна във Вдолей- наистина- не е убеден, че иска да има връзка Peace...като хладен и дистанциран - когато е влюбен - определено не е.. ако има някакво такова поведение у луната във водолей аз по- скоро го разбирам като желание за свобода някакво непреодолимо- но аз го разбирам така- аз съм Водолей....ето ани 27 Mr. Green идва момента на интерпретацията Mr. Green 

# 142
да то и ние докато разберем искаме ли връзка или не , мина доста време:) .. иначе е така това за студенината ... добре ,че е моето топло сърце.. да грее и за двамата Simple Smile)

Иначе малко извън темата, пак ли се гледа 7ми дом ,марс и венера за сексуалната съвместимост?То любов,любов .. ама не винаги е достатъчна.  Laughing. . Също така мислите ли ,че слънето е определящ фактор в секса.. защото тия скорпиота се оказаха прехвалени при мен Simple Smile.

Запалихте ме момичета по астрологията, щом почнах пак да се ровя по книги, ама много обширна тази тема .. как ми се иска за 1 ден да науча всичко Simple Smile)

# 143
да то и ние докато разберем искаме ли връзка или не , мина доста време:) .. иначе е така това за студенината ... добре ,че е моето топло сърце.. да грее и за двамата Simple Smile)

Иначе малко извън темата, пак ли се гледа 7ми дом ,марс и венера за сексуалната съвместимост?То любов,любов .. ама не винаги е достатъчна.  Laughing. . Също така мислите ли ,че слънето е определящ фактор в секса.. защото тия скорпиота се оказаха прехвалени при мен Simple Smile.

Запалихте ме момичета по астрологията, щом почнах пак да се ровя по книги, ама много обширна тази тема .. как ми се иска за 1 ден да науча всичко Simple Smile)

Аз съм с Марс в Скорпион и много добре разбирам защо казваш това което казваш Crazy
да, момичета, нека да си поговорим за сексуалната съвместимост Flutter

# 144

8ми дом е секса,
може да видиш и 5ти и 12ти

# 145
Здравейте, дами!

Ето една астрологична обща картина за днешния ден. Среща с интересни личности предвижда астроложката. Интересното, че действително съм уговорила да се видя с един екстраординерен човек днес.   Simple Smile

http://www.plovdivutre.bg/bulevard/28078-astrologichna_kartina_za_5_yanuari

# 146
аз ползвам нумерологичният календар на Муси Дачева

http://www.temura.net/номерологичен-календар/

Много добре ме ориентира.

Преди време се трудих над един документ и трябваше да го предам. В деня на предаването, си погледнах календара и видях, че този ден не е подходящ, но следващия ми е ден за успешно завършване на начинанията. Предадох документа на следващия ден и работата по проекта ми за сега се развива много добре Peace

# 147
Може ли и аз тук.
От скоро се запалих по астрологията и нумерологията. На първо време си направих Натална карта и сега се мъча да я разгадавам. Доста трудоемко ми се струва за сега, но пък и толкова интересно. Радвам се, че ви открих. Сега се връщам да ви дочета. Само да попитам - Къде в наталната карта се гледа за деца - в смисъл период, планета, дом.? И къде се гледат тези квадрати за партньорствата? newsm78

# 148
Може ли и аз тук.
От скоро се запалих по астрологията и нумерологията. На първо време си направих Натална карта и сега се мъча да я разгадавам. Доста трудоемко ми се струва за сега, но пък и толкова интересно. Радвам се, че ви открих. Сега се връщам да ви дочета. Само да попитам - Къде в наталната карта се гледа за деца - в смисъл период, планета, дом.? И къде се гледат тези квадрати за партньорствата? newsm78

1  дом  Асцендент Овен - Марс :    АЗ , външен вид , характер , виталитет

2  дом  Телец - Венера :                   мангизи , материални ценности , кеф

3  дом  Близнаци - Меркурий :       обучение , пътувания , комуникации , близки роднини

4  дом  Рак - Луна                            дом , семейство , родители , края на нещата

5  дом  Лъв - Слънце                       деца , забавления , творчество , хазарт , късмет , секс

6  дом  Дева - Меркурий                  работоспособност , здраве , рутина , домакински уреди

7  дом  Везни - Венера                      брак , партньорство , врагове , съдилища , любов

8  дом  Скорпион - Плутон              секс , наследство , разрушение , ново начало , смърт

9  дом  Стрелец - Юпитер                пътувания , чужбина , висше образование , религия

10 дом  Козирог - Сатурн                 кариера , родители , обществено положение

11  дом  Водолей - Уран                   приятели , групи , политика , спорт , надежди

12  дом  Риби - Нептун                     болница , полиция , чужбина , духовност , самота 

# 149
Привет на всички зарибени по астрологията Hug .

Един от любимите ми сайтове за астрология е http://cafeastrology.com, с подробна информация за аспекти, синастрия и прочие.

Друг любим сайт ми е http://www.astrotheme.com/ от секцията "Compatibility" може да пресметнете колко % си допадате с даден човек в любов, приятелски или бизнес аспект. Също има и натални карти които за мен лично са в пъти по-подробни от всякакви други сайтове. Има изключително добра интерпретация !

А сега един въпрос. Какво мислите за мъж със:
Слънце във Водолей
Луна в Рак
Венера и Марс в Овен
Венера образува:
- съвпад с Марс
- секстил с Юпитер
- тригон със Сатурн
- квадратура с Нептун
Марс пък образува:
- секстил с Юпитер
- тригон със Сатурн