Астрология

• 80 817
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Винаги съм мислела, че мъжа с луна в Овен е труден партньор и са малко жените, които ще задържат внимателно за дълго.

О, не е лесно. Simple Smile То и аз , винаги с рогата, не съм лесна. Задържам го най-вече с това, че постоянно "галя" егото му. Тук не знам дали не надделява лъвското в него, но определено така се разрешават всички проблеми. Също така и двамата сме много ревниви, и явно това още повече ни кара да сме неразделни.Simple Smile

# 91
на мен числата на циклите са ми 6,9,6, 8
9-ката много лошо число ли е  Laughing Че не ми харесва така по-средата
6 разбрах че е добре, а 8?

# 92
Здравейте момичета и за много години, включвам се и аз в играта с една бивша връзка, но все пак ми е интересно мнението ви Simple Smile

Аз - С:близнаци,марс-рак
Той: - С:телец,луна:риби,венера-близнаци

Simple Smile)

Ммм интересно...... телците по принцип си падат по енергични жени..каквито близначките са- телците често търсят компенсация на стабилното си и статичното си поведенческо присъствие. За това..първо си казах- сигурно не е било любов от пръв поглед, но после реших, че заради влечението на телеца към енергичността и заради жизнерадостността на твоето слънце може би сте се харесали веднага. Нюансите на водните зодии са ви свързали много и сигурно е имало дълбочина в тази любов.
Говоря МНОГО на изуст...за това бях дала пример с Валери и Алисия, където планетите им изглеждат по един начин, пък аспектите дават друг поглед...ако искаш може да ми пуснеш и дати Flutter

Цял живот все на телци ми върви, направо няма оттърваване Wink)  и всеки път си казвам,че е за последно... ама ето сега и настоящата ми връзка пак телец Simple Smile и така като го  гледам пак с луна в риби Simple Smile).. абе какво да правиш съдба Wink). Иначе, благодаря за бързия отговор Wink)

# 93
Здравейте момичета и за много години, включвам се и аз в играта с една бивша връзка, но все пак ми е интересно мнението ви Simple Smile

Аз - С:близнаци,марс-рак
Той: - С:телец,луна:риби,венера-близнаци

Simple Smile)

Ммм интересно...... телците по принцип си падат по енергични жени..каквито близначките са- телците често търсят компенсация на стабилното си и статичното си поведенческо присъствие. За това..първо си казах- сигурно не е било любов от пръв поглед, но после реших, че заради влечението на телеца към енергичността и заради жизнерадостността на твоето слънце може би сте се харесали веднага. Нюансите на водните зодии са ви свързали много и сигурно е имало дълбочина в тази любов.
Говоря МНОГО на изуст...за това бях дала пример с Валери и Алисия, където планетите им изглеждат по един начин, пък аспектите дават друг поглед...ако искаш може да ми пуснеш и дати Flutter

Цял живот все на телци ми върви, направо няма оттърваване Wink)  и всеки път си казвам,че е за последно... ама ето сега и настоящата ми връзка пак телец Simple Smile и така като го  гледам пак с луна в риби Simple Smile).. абе какво да правиш съдба Wink). Иначе, благодаря за бързия отговор Wink)

Асц. да не ти е Ск. Или да имаш южен възел в Телец.

# 94
на мен числата на циклите са ми 6,9,6, 8
9-ката много лошо число ли е  Laughing Че не ми харесва така по-средата
6 разбрах че е добре, а 8?

8 е чудесно, пари, успех, пари, успех, бизнес.............
просто в период 9 ще бъдеш внимателна в последната му 9 година.

# 95
Riri, ето няколко Simple Smile

Тя- Слънце Овен, Марс - Скорпион

Той 1 - Слънце - Лъв, Луна - Дева, Венера в Дева (в съвпад с Марс във Везни)

Той 2 - Слънце - Рак, Луна - Лъв, Венера в Телец

Той 3 - Слънце - Дева, Луна - Риби, Венера - Лъв

а това е детската ми любов Simple Smile - Слънце - Дева, Луна - Риби или Овен (не му знам точен час), Венера - Лъв. Офф, той почти като горният. Имам и още една Дева и гледам, че пак е с Луна Риби или Овен, само дето Венера му е в Везни. Тези явно са като магнит за мен  Joy

# 96
Цитат
Асц. да не ти е Ск. Или да имаш южен възел в Телец.

Мне, асц. ми е Дева , Ю.възел везни Simple Smile.... виж това може пък да обеснява ,че винаги съм имала непреодолимо привличане към мъже везни.. голяма слабост са ми Simple Smile

# 97
 Везни, Везни, ах Crazy

Те са ми на северния възел, в 7ми дом са ми...не ми се говори направо! Flutter

# 98
Здравейте Hug

Много хубава тема!
Радвам се, че я открих! Hug

# 99
Запис и то мен в готината темичка!
Благодарности за темата  bouquet

# 100
Ползвах Астро.ком ,но не можах нищо да си разчета освен Слънцето-Водолей,Асцендент-Дева и че луната е в 7-ми дом,но къде са другите?
 newsm78 newsm78 newsm78

# 101
Ползвах Астро.ком ,но не можах нищо да си разчета освен Слънцето-Водолей,Асцендент-Дева и че луната е в 7-ми дом,но къде са другите?
 newsm78 newsm78 newsm78

Наталната карта ли гледаш?
Има едно астро клик портрет.. в интерактнивните хороскопи се намира, и там като цъкнеш на някой знак . който не разбираш. отдясно ти излиза значението му, но е на английски,дано не те притеснява.
Мисля че за това питаше, нали?

# 102
 newsm78 newsm78 newsm78

Наталната карта ли гледаш?
Има едно астро клик портрет.. в интерактнивните хороскопи се намира, и там като цъкнеш на някой знак . който не разбираш. отдясно ти излиза значението му, но е на английски,дано не те притеснява.
Мисля че за това питаше, нали?

Да,мерси,това го направих,но пак не ми е ясно много .
Например какво означава лично за мен Марс  в еди кой си дома, не универсалното му значение в астро портрета. newsm78
Някой по разбиращ,ако може,да помогне:

# 103
Riri, може ли и аз да се включа? интересувам се, защото той прекрати връзката, а все още ме търси  Crazy

Аз: Sun in Pisces, Moon in Leo *Ascendant in Taurus, Venus in the Twelfth House *Jupiter Conjunct Ascendant *Moon in the Fourth House *Saturn in the Fourth House *Sun in the Eleventh House *Venus in the Twelfth House

Той: Sun in Leo, Moon in Virgo *Ascendant in Libra, Venus in the Eleventh House *Uranus Conjunct Ascendant *Jupiter Opposition Ascendant *Saturn in the Ninth House *Sun in the Tenth House *Moon in the Eleventh House *Venus in the Eleventh House

Мерси Simple Smile

# 104
Riri, ето няколко Simple Smile

Тя- Слънце Овен, Марс - Скорпион

Той 1 - Слънце - Лъв, Луна - Дева, Венера в Дева (в съвпад с Марс във Везни)

Той 2 - Слънце - Рак, Луна - Лъв, Венера в Телец

Той 3 - Слънце - Дева, Луна - Риби, Венера - Лъв

а това е детската ми любов Simple Smile - Слънце - Дева, Луна - Риби или Овен (не му знам точен час), Венера - Лъв. Офф, той почти като горният. Имам и още една Дева и гледам, че пак е с Луна Риби или Овен, само дето Венера му е в Везни. Тези явно са като магнит за мен  Joy

Брей тази Дева....провери къде ти е Дева в хороскопа...кой дом ти управлява..за да присъства толкова често- има нещо...може да ти е на 1,5, 7, 10ти дом? Може да ти е на някой от лунните възли? Ще ти бъда благодарна ако ми кажеш Peace
Така. Първият ми се струва подходящ...и определено с номер 1 е била по- спокойна любовта отколкото с номер 2, където е имало много много страст. С номер 1 ми прилича на стабилна връзка, с номер 2 не знам колко е продължила..ама е било много силно привличането...марса в скорпио и венерата в телец...издават много огнени интимни моменти по между ви. Номер 3 би трябвало да ти пасва супер, доста би трябвало да сте се разбирали...той сигурно е по-пасивния и плах, но това пасва идеално на нуждата ти да си лидерка....а детската ти любов изглежда като създаден за теб, особено ако луната му е в овен.
Но тъй като имаш марс в скорпион, разбирам защо и мъжете с луни в риби те харесват
Като цяло доста добре си подбираш партньорите.
Или просто имаш късмет Rolling Eyes
Ако има неточности моля да ме извините, нямам аспектите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт