Отговори
# 645
Здравейте
Да ви почерпя-Моят син Тони има имен ден.Да ми е жив и здрав!!!

# 646
  bouquet   bouquet   bouquet Честит имен ден Антоновци !!! Много здрави ,щастливи и игриви!!!!!
 Честито и на месечинковците!!!!   Gift  Gift  Gift
И за ранобудните Simple Smile

# 647
Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави, винаги късметлии в живота и много,много обичани!!!

Честита месечинка, мили бебчета!

Ние тази нощ се наспахме , след като вчера от умора и безсилие на 2 пъти си поревах стабилно.Явно и малкия се беше уморил наистина много,защото цяла нощ не е мръднал, освен да яде 2 пъти,но веднага заспивал.Таткото като видя какъв съм сумнамбул вчера реши той да гледа детето през нощта,въпреки,че днес е на работа  Heart Eyes Та днес и аз и бебето сме отпочинали,наспали се и в настроение.

Аз няма да купувам проходилка, защото масово и педиатрите и ортопедит започнаха да отричат положителното й въздействие върху бебето.Каишки, колани и т.н. пак няма да взимам.Измествал се центъра на тежестта на бебето и то,вместо да се учи да ходи, процесът много се забавял.Както споменах преди мисля аз да влизам в ролята на проходилка  hahaha  Пък да видим.Малко само ме притеснява,че с кръста и сега не съм много добре, но в името на детето ще се понапъна  Heart Eyes

Днес ще ходим на кожен.Открих,че превареният зехтин прави чудеса с атопичната кожа. Франсе, Ели, силно ви препоръчвам да мажете малките с преварен зехтин.Само зехтина ни помогна пъпките по кожата на Дани до момента все още да не са станали рани.А и е много полезен,освен всичко останало.

Отивам да позачистя,докато дребен Д спи
 Hug

# 648
Цвети*,каква марка е зехтинът,който купуваш?И ако може да споделиш как го преваряваш,на водна баня ли?

# 649
Добро утро,

честит имен ден на всички празнуващи! Честити месечинки на бебоците!
За пюрето исках да споделя, че бурканчетата са добри за употреба само 2 дни - ако днес го отворя и дам от него, утре пак давам от същото, но ако остане трябва да се хвърли. На самите бурканчета на  Хип също пише: след отваряне да се сложи в хладилника и да се употреби на другия ден.
Аз съм хвърляла почти пълно бурканче, но  така беше в началото. От съображения за сигурност предпочи там да го хвърля отколкото да навлека на Зара нещо.
Проходилка и ние няма да вземаме,  то нашето шило няма и да седи вътре. Вече се чудя къде да я слагам, много се върти, прави мост в легнало положение  Joy завира си краката между решетките на кошарата - имам обиколник, просто  тя отдолу ги завира и иска да ближе лъвчетата на мобилето Grinning
Малка шуга е, мъжО каза, че вече си представя като проходи какво ще става.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 650
  • София
Честит Имен Ден на малки и големи,и всички които имат повод за празнуване! Hug Hug Hug

# 651
Честит празник на всички,които празнуват днес! smile3525

# 652
Честит Имен Ден на малки и големи празнуващи днес Hug

# 653
Здравейте! Не съм влизала отдавна и съм изтървала май 2 теми  Embarassed
Честит Имен Ден на всички именници   bouquet
Честита шеста месечинка на Руми - на Франсето
Честита шеста месечинка на Никола - на Бубулечи
и Честита седма месечинка на Мишо - на Джен

Колко бързо минава времето.....вчера се вълнувахме как ще протече раждането, днес пишем за захранване и прохождане и погледнеш станало време за градина и училище....
Като наваксам с четенето ще пиша пак Simple Smile

# 654
Айде да се отчетем след консултацията  Mr. Green
7900гр, 71см; дадохме кръв-въобще не гъкна детето, ама тея лаборантките бяха все едно ни няма в стаята. През цялото време клюкарстваха за някой си за коя се оженил и с коя се развел  #2gunfire
За урината ми каза да си я "гоня" сама вкъщи и да занеса тези дни.

Взехме си бънджито от куриера и вече го пробвахме, много му хареса на Алекс  newsm68

Отивам да правя манджата, че малкия плаче

# 655

Честит имен ден
на всички, които празнуват днес!!!
Бъдете здрави, щастливи
и винаги усмихнати!!!

Гала, да ти е много здрав и послушен именика!!! Hug

Честити месечинки
на всички порастващи днес съкровища!!!

Джен, Пете, Кратунка и всички други мами,
наминавайте по-често! Hug

# 656
Привет Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи днес  - малки и големи !!!!!

Гледам g_m_i е слoжила почерпка, за месечинките, та да мина да сложа и една тортичка по случай навършването на нашата половин годинка !!!! Simple Smile

Браво на всички пораснали дечица, от прегледите тези дни! Ние утре ще ходим да се мерим, ама нашата завеяна ЛЛ нищо не казва за изследванията... сигурно утре ще ми се сети..  Crossing Arms

Цвети, радва се че имате подобрение от зехтина. Ние явно караме по-лека форма на АД, защото от както разредихме къпането и си я мажа с този крем на Биодерма не е имала и една пъпчица или напукано по бузките ! Simple Smile

Ади, честита ви придобивка. И аз харесах от продавалника едно бънджи и тези дни ще го вземем Simple Smile Иначе и аз се колебая за проходилките. Не ми се ще много , а и ням къде , че у  нас е много тясно , та ще видим как ще процедираме...

Ние вече имахме гости днес - прабабите и прадядовците дойдоха за обяд. Довечера ще чакаме и по един представител от страна на бабите и дядовците, че единия е болен а другия пък на работа... та днес цял ден ще се празнува Simple Smile

Желая ви лек ден !!!!  Hug

# 657
Привет   bouquet
Честити месечинки на Руми, Мишо и Никола!
Честит имен ден на всички празнуващи!

За проходилките - подариха ни една на Moni, съвсем простичка, ще я слагам като стане на 8 месеца, ако иска да седи  Mr. Green
За детска кухня - мисля да я запиша. При нас няма държавна и най-вероятно ще се ориентирам към частна - Ям Бибиян. Друг вариант е да я запиша в Младост и аморето да се разкарва с бурканчетата всеки ден като ходи на работа, ама нещо не си го представям  newsm78

Днес се опитах да въведа круша, беше пълен провал, мръщи се, гледа ме стресирано, та дори и плю. Моите родители днес пристигнаха и ще останат днес и утре. Тази вечер ще излизаме с аморето, за да се откъсна за 2 часа от бамбина и се надявам след това да ми се радва и да спре да мрънка, защото вече не издържам. Вчера дори заявих на половинката, че се връщам на работа и който иска да го гледа детето. Не знам вие как сте, аз си мислех, че все по-страшно не може да става, да ама не.

# 658
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

И ние днес бяхме на консултация- бебка е 7,100 кг и 65 см. Наддала е 500 гр., въпреки че последните двайсетина дни акаше по 4-5 пъти дневно. Д-рката каза,че може да е заради зъбоникненето, че всичко си тика в устата. И наистина като изби зъбчето започна да си ака по 2-3 пъти пак. Този път нямаше имунизации, дадоха ни направление за кръв и урина и така. След като прекъснахме захранването няколко дни, от вчера започнах отново да давам зеленчукови пюрета.
И аз да споделя за кърменето-бебка я кърмих точно 46 дни. Нямах проблеми със количеството кърма и бебка сучеше много добре, но уви вдигах много високо кръвно и прецених, че е по-добре да се лекувам. Четири месеца пих лекарства и в момента съм с нормално кръвно, като спрях лечението. Никога не съм очаквала, че няма да мога да кърмя заради такъв проблем. Много плаках, но най-важното е да сме живи и здрави!
За проходилка-най-вероятно няма да ползваме.
Хубав следобед на всички Hug

# 659
Ние днес успешно се захранихме със син флумастер...  Laughing   Да сме живи и здрави, пък кой с каквото може и когато може...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт