Отговори
# 660
Ооо, няма лошо! Моят хубосник успял да изяде някаква хартия. Открих я отчасти храносмелена в памперса (ох, пак "загризах" фекалната тематика. Ще ме прощавате! )

# 661
Ние днес успешно се захранихме със син флумастер...  Laughing   Да сме живи и здрави, пък кой с каквото може и когато може...  Crazy

hahaha hahaha hahaha
Браво на вас  newsm62

Абе да взема и аз да пробвам да мажа лицето със зехтин  newsm78 Имам един домашно приготвен-свекито си го прави /тя живее на един гръцки остров/, не знам доколко е читав.
Нашите бузки един ден са добре, един ден са много обострени с големи червени пъпки. ЛЛ въобще не го отразява, нито да ни прати на кожен, нито нищо от нейна страна. Ама и аз не се натискам, че да давам десетки левове за какви ли не кремове дето няма да помогнат... Crossing Arms а сигурно ще ни кажат и на нас АД...
Ще пробвам със зехтин и аз няколко дни пък да видим.

Споделете кои марки пюре купувате със спанак, броколи и др. подобни. Аз като ходя да купувам все бързам, уж разглеждам всичките, но днес видях само едно със спанак /май Ганчев беше/, но то с извара, а аз още не съм давала млечни продукти.... май е време  Thinking

# 662

Привет!

Честит имен ден на празнуващите!

Честити месечинки!

bouquet   bouquet   bouquet

Гала, басейнът, на който ходим е минерален. Този ден от седмицата сменят водата, подгрята е до 34-35 градуса и е времето за майките/татковците с бебетата. Задължителен е памперсът за вода.

Много беше готино на басейна. Голям кеф и за мен, и за бебик. Пък си беше и лека физическа тренировка, днес съм малко с мускулна треска...  Blush Айде, търсим си другарчета!

При нас последна мода е Бубу да цъка с език, много е забавно!  hahaha

стелт,  Shocked това пък как се случи?

Проходилка, както и преди съм писала, няма да взимаме.

Хубав ден!  Hug

# 663
Франсе, честита 6та месечинка на дъщеричката ти Руми  Heart Eyes Да е здрава и игрива  Hug

Честити месечинки на всички празнуващи бебчета  Heart Eyes

Честит имен ден на празнуващите бебчета, мами или техни близки   bouquet

Addy_1
, спанак взех на Milupa. Беше в комбинация с картоф, но в съдържанието прочетох, че има малък процент ябълков сок и още нещо. Все пак кой би ял чист картоф със спанак  Sick Пюренцето беше хубаво и Габи си изяде всичко и 4те дена  Peace

# 664

стелт,  Shocked това пък как се случи?

Захапал някаква играчка на батко си, солидно нарисувана с флумастер и когато го огледах играчката вече беше "измита", а ръцете и устата му бяха целите сини... Поне си беше захранване, водено от бебето - доволна съм...   Laughing

Ние нали сме близо до природата, не ходим на басейн, само на барата...  Whistling 

Шегувам се... Много бих искала да водя дечицата на басейн, но в наше село такова животно няма...

# 665
  • София
Епона, за басейна в Банкя ли става дума? Аз не съм водила Йоанна от известно време, но ми казаха, че го затваряли за някакъв период през зимата. Звънях, обаче никой не вдига, а не ми се разкарва чак до там, ако не работи и търсех инфо дали е отворен.

Стелт, браво на вас  hahaha

# 666
Ние днес успешно се захранихме със син флумастер...  Laughing   
hahaha Joy при нас на почит са салфетките,с които постоянно му бърша лигите и етикетите на играчките

# 667
  • там където ме зове сърцето!!!
   bouquetЧестито на Именниците !   bouquet
Със здраве и гордост да си носят името Hug!

Честито на празнуващите месечинки! bouquet Hug

Проходилка, няма да ползвам.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 19:17 от VIVKA

# 668
Епона, дай малко инфо, моля, че и аз искам да водя децата.

# 669
Здравейте, мами! Искам да ви питам някой знае ли тайната за взимане на урина??? Пробвам вече втора седмица с колекторчетата - не става, купихме й гърне - е там е толкова интересно, че може и един час да седи, но нищо няма да свърши. Педито каза да я държа права и да чакам да потече  newsm78 ,ама и това не помага.
Моля, проделете ако някои е разкрил тайната

# 670
Здравейте, мами! Искам да ви питам някой знае ли тайната за взимане на урина??? Пробвам вече втора седмица с колекторчетата - не става, купихме й гърне - е там е толкова интересно, че може и един час да седи, но нищо няма да свърши. Педито каза да я държа права и да чакам да потече  newsm78 ,ама и това не помага.

Назад в темата някой посъветва да се сложи памук в памперса и после да се изстиска, но аз се чудя така няма ли да е нестерилна урината  newsm78

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 19:32 от forest_veil

# 671
addy_1 на милупа има спанак с картоф

# 672
а скоро някой беше пуснал и този линк за вземане на урина

http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p7315.html

на мен ми предстои утре или вдругидем, ще споделя как е било  Peace

благодаря ви за отговорите за спанака  Hug

# 673

Назав в темата някой посъветва да се сложи памук в памперса и после да се изстиска, но аз се чудя така няма ли да е нестерилна урината  newsm78

Хмммм, според мен вече урината няма да е чиста. Вярно,че урината няма как да е стерилна, но все пак .... с памуче  newsm78
На мен ми казаха, че преди да й сложа колекторчето, трябва да я измия, да е абсолютно чиста, без да има остатък от крем или мокри кърпички.

# 674
Да се включа по темата за проходилките.
Когато ходихме да видят бебка за луксации, питах доктора там кое е по-добре - бънджи или проходилка. Той ми каза, че проходилката е по-лошия вариант,защото на нея бебетата по-трудно се научават да ходят.Все пак не са глупави и схващат, че могат просто да се изтласкват с крачета и да стигат там, където искат. Бънджито е по-удачно,защото на него бебетата си развиват мускулите на краката и по-лесно се научават да ходят.
И двете пазят от наранявания, и май си е въпрос на личен избор!

Общи условия

Активация на акаунт