Отговори
# 675
addy_1 и на Хип има спанак с картофи.

# 676
Уффф че ден Simple Smile
Как мина така и не успях да разбера.
Ходихме на кожен, нищо особено не ми каза,всеки път едно и също...само дето този път даде на бебока някакво кремче,което да ни го направят в аптеката.Важното е,че все някога този дерматит ще мине.Обаче,кога ли  newsm78
Ели зехтинът е Radon.Не го бях чувала преди,но ми казаха,че е добър.И на Дани му се отразява добре.Обаче го мажа по 3,често 4 пъти на ден.И аз си купих Биодерма-та,но лекарката каза,че този крем е за след оздравяване на кожата...
Франсе със сигурност сте с по-лек АД от нас  Hug 
Стелт ми със син фулмастер ще се захрани бебко.Ти с розов ли очакваше  hahaha 
addy_1 пробвай със зехтинче  Peace  Въпреки,че тези пъпки според мен трябва да си ги види кожен.За да не рецидивира в нещо друго, не за друго ....Пък ти си го мажи със зехтин,той само да подхранва друго не може да направи.А, и срещу студа върши супер работа.А за пюрето май само милупа имат чист спанак с картофи.На Хип са смесени със сметана.

Ох,много съм изморена днес.... уж снощи се наспах...
Пък татко ми направил сърмички и сега ме чакат на масата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде лека и многооооо спокойна нощ от мен  Hug Hug Hug

# 677
addy_1,OVKO има спанак с оризово брашно ако си въвела ориза вече

# 678
  • Варна
Freddy,
преди няколко страници в темата писах за моя опит със вземането на урина. В общи линии след като залепиш плътно колекторчето оставяш бебето без памперс и боди и чакаш да се изпикае. Ако го облечеш има голяма вероятност да се разлее, както вероятно си установила. Папучето може да замърси урината според мен, а урината със сигурност трябва да е чиста, ако има бактерии не е добре.
За проходилките,
и с двете деца съм ползвала в доста късни месеци, 9-10 някъде. И то най вече за разнообразие, а и да предпазя бебето от докопване на неща и достигане на места, които не бих искала да достигне. Иначе не съм купувала, някой ми е давал По принцип още с първото дете бях чела, че е много важно за правилното развитие на двигателната система и на гръбнака, детето да се научи да пълзи преди да проходи. Доста бебета, които ползват проходилки от рано, пропускат периода на пълзене. Макар, че честно казано, познавам такива деца и нищо им няма на двигателното развитие  Wink
Стелт, Peace, така е като има малък батко или кака, опазване на бебето чисто е невъзможно. Гледай сега дали и акото ще е синьо  Wink
За плуването , и на басейна до нас има плуване за бебета, аз водя баткото там, но бебето  не съм водила. Много е хлорирано там, и не ми се вижда подходящо за бебета. Но все пак ще ми е интерсно да чуя как протичат занятия по плуване за бебета, Може като се затопли да се реша, сега понеже не съм шофьор не ми се ще да връщам малката с количката по студеното прясно изкъпана.

Честит имен дена на всички празнуващи днес и утре! Бъдете здрави !

# 679
Saly, какво правиш с три деца...  #Crazy   Маймунчетата ми току-що заспаха, писна ми вече това борене до полунощ, направо съм скапана...  ooooh!

# 680
Ooooo Stelt ние сме още будни.Даниел няма никакво намерение да спи ....

# 681
Ooooo Stelt ние сме още будни.Даниел няма никакво намерение да спи ....

Ами то за какво - от сън спомени няма...  Laughing

# 682
Аз почвам да се чудя дали изобщо да си лягам тази нощ ...

# 683
Аз да се оплача,че нашето зверче заспа в 19 до 4 и от тогава сме на крак,та така днес деня ни започва от 4 сутринта.След като успя хубаво да ме разсъни ,май вече има някакви опити за заспиване отново.Вече се чудя до кога ще е това безсъние и ставане на всеки 3-4 часа да ядем посред нощт? #2gunfire

# 684
  • София
Добро утро! Хайде по едно силно кафе за недоспалите:

И закуска в леглото:

# 685
Ооо,Адашке и аз имам нужда от мнооого силно кафе  Hug
Тая нощ да са ми се събрали 2-3 часа сън най-много  smile3507
Нещо го мъчеше малчо, ама така и не разбрах какво... newsm78
Струва ми се, че свиваше крачетата, а вчера му дадох едно пюре микс от зеленчуци, всичките ги е ял вече, но имаше и грах, та викам да не е от него или пък от ваксината...то знае ли човек вече  newsm12
Някъде след 2ч реших да си легна, а той отгоре ми /'щото в/у мен спи/, та така сме откарали 1-2ч, после го търкулнах м/у мен и таткото. На следващото събуждане пък го закачих да суче...и така до малко след 7ч.
Дано после да поспи малко повече, че и аз да дремна  Praynig

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ ОТ ДНЕС И НА ЛАУРА ПОЛОВИН ГОДИНКА!   bouquet

# 686
Добро утро и от мен! Само отбелязвам присъствие. Не съм ви чела, но сега ще наваксам. Само да сложа Белослава да спи и направя палачинките на Мечо Пух на Александър. Grinning

# 687
Нада, какви са тези палачинки?

# 688
Здравейте и от мен Hug,най-накрая и аз да се разпиша.Чета си когато ми остане време,но за писане никога не ми стига.Станислав заспа сега,че толкова рано стана тази сутрин,че едва го докарах до девет часа да стане,да го нахраня и да заспи....

Утре и ние сме на имунизация и изследвания,ще видим какво ще стане Rolling Eyes
Ади на мен кожната ми даде едно кремче на Био Дерма,много съм доволна от него.И на Стаси един ден му излизат някакви пъпки,на другия ги няма,Беше изписала и Адвантан крем да го мажа,но само за седмица,засега е добре. Simple Smile
И ние вече яден зеленчукови пюрета,и доста си ги харесва,каша също давам за следобедното хранене,другия месец предполагам ще ни кажат да давам месно пюре newsm78незнам.

Айде ние се наспахме,и замалко да го изпусна пак от леглото,еееее няма мира това дете с отварянето на очите и тръгва да лази и каде отива и той незнае....много е смел Laughing

Лек ден момичета ,ще се опитам да се включвам по често Hug

# 689
Фатче, ами... най-прости "американски" палачинки, поляти с мед. Изглеждат ето така

Но понеже моят син е СУПЕР злояд всичките храни се асоциират с някой негов любим герой. За да ги яде... Mr. Green

Правят се супер лесно и бързо, за не повече от 15 минути.

Общи условия

Активация на акаунт